اختتامیه پنجمین رویداد ملی شکوه مادری در مشهد|تجلیل از ۱۰ مادر نمونه از سراسر کشور هدیه‌ای خاص و به‌یادماندنی برای مادر‌ها باید از کسب‌وکار‌های اقتصادی بانوان در مشهد حمایت ویژه شود زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار معرفی بانوان موفق ایرانی در برنامه رادیویی دخت ایران نمایش آثار خوشنویسی بانوان اصفهانی در نگارخانه موزه حرم امام‌رضا(ع) آلودگی هوا بر افزایش اختلالات هورمونی در زنان تأثیر می‌گذارد اختتامیه پنجمین رویداد ملی "شکوه مادری" در مشهد برگزار خواهد شد| معرفی ۴۰۰ منتخب از مادران موفق در سطح کشور بانوی ایرانی در رده هفتم رنکینگ فدراسیون جهانی تیراندازی قرار گرفت جشنواره «هنر ایران زمین» با رونمایی از لباس «ایران‌دخت» افتتاح شد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) دعوت زهره شکوفنده از ثریا قاسمی برای دوبله یک فیلم سینمایی اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری قوی‌ترین زنان مشهد شناخته شدند قدرت‌نمایی بانوان مشهدی در رقابت‌های مچ‌اندازی رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: زن ایرانی، حافظ هویت و فرهنگ است گفتگو درباره ادبیات مقاومت با مریم قربان‌زاده، نویسنده کتاب سه‌خواهرون | ترویج روایت‌های مقاومت برای مقاوم‌سازی جامعه
سرخط خبرها
اشتباهات رایجی که والدین در آشنایی فرزندان با نمازخواندن مرتکب می‌شوند

اشتباهات رایجی که والدین در آشنایی فرزندان با نمازخواندن مرتکب می‌شوند

  • کد خبر: ۲۹۷۶۳۰
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
عضو انجمن روانشناسان ایران گفت: جایزه دادن، تاکید والدین به فرزندان در جهت رفع مشکلات با نماز خواندن و ... از جمله اشتباهات رایجی است که والدین در آشنایی فرزندان با نماز خواندن می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدحسین حاجی نصراله گفت: بسیاری از والدین می‌پرسند ما چطور فرزندمان را به نماز علاقه‌مند و ترغیب کنیم؟ در این مسیر قطعاً جایزه دادن مؤثر است. البته جایزه باید حد و حدودی داشته باشد. خیلی‌ها فکر می‌کنند برای مسائل معنوی فرزندان همیشه باید جایزه در نظر گرفت، اما این رفتار اشتباه است. اگر فرزند ما شروع به نماز خواندن کرد جایزه دادن لازم است، اما وقتی این رفتار تثبیت شد دیگر نیازی به تشویق و جایزه نیست؛ در ادامه اگر احساس کردیم در نماز خواندن تعلل می‌کند، دوباره تشویق را انجام می‌دهیم، اما اینکه همیشه تشویق کنیم اشتباه است.

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم بچه‌ها برای نماز کاملاً شرطی بار نیایند، ادامه داد: اگر برای هر نماز جایزه بدهیم، این جایزه دادن در قبال نماز خواندن، به وظیفه والدین تبدیل می‌شود و فرزند فقط برای جایزه نماز می‌خواند و بعد از مدتی به این موضوع عادت می‌کند و بعد از آن برای هر عمل عبادی پاداش می‌خواهد و این یعنی نماز برای خدا نیست و از سوی دیگر فرزندمان در موضوعات مذهبی شرطی و کاسب کار می‌شود.

عضو انجمن روانشناسان ایران اضافه کرد: یکی از معضلات ما در مساجد این است که پیرمردها، پیرزن‌ها و مسئولان و حاضران در مساجد بچه‌ها را طرد می‌کنند که این اقدام بزرگ‌ترین مشکل تربیتی را ایجاد کرده است. فضای مسجد و هیئت باید برای بچه‌ها جاذبه داشته باشد و بچه‌ها باید در بطن قضیه باشند.

حاجی نصراله با بیان اینکه اگر می‌خواهید شهد شیرین نماز را در فرزندتان نهادینه کنید نیازمند ۱۰ دقیقه عملکرد دقیق هستید. این ۱۰ دقیقه طلایی این است، تأکید کرد: پدر و مادری که رابطه عاطفی خوبی با بچه‌ها ندارند لطفا تبلیغ نماز نکنند و دستور به نماز ندهند؛ اول رابطه خوبی با فرزند برقرار کنند و بعد نماز را تبلیغ کنند. عاطفه و محبت والدین با فرزند مهم است و اگر مشکلی در این رابطه وجود دارد والدین اول باید تمرکز خود را بر روی حل مشکل ارتباط صحیح با فرزند خود بگذارند و بعد از حل مشکل بر موضوع ترغیب فرزند به نماز متمرکز شوند.

وی افزود: تصور کنید والدین با فرزند رابطه خوبی دارند. این والدین باید ۱۰ دقیقه زمان بگذارند و پدر یا مادر همان بازی که فرزندش دوست دارد مثل فوتبال، عروسک‌بازی و ... را به طور مفصل با فرزندش انجام دهد. بعد از اینکه فرزند از بازی با والدین شاد شد، در اوج لذت بازی و وقتی کودک از بازی خسته شد، خودشان باید بروند وضو بگیرند و نماز بخوانند و اصلاً هم به کودک نمی‌گویند وضو بگیر و نماز بخوان. این کودک یقیناً کاری که والدین انجام می‌دهد را انجام خواهد داد.

منبع: ایکنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.