ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است

تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است

  • کد خبر: ۲۹۸۱۱۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
توانایی تشخیص شرمندگی در تمام اشکال آن، نوعی قدرت فوق العاده برای والدین محسوب می‌شود، زیرا وقتی بتوانیم شرمندگی را تشخیص دهیم، می‌توانیم رفتار خود را متناسب با آن تغییر دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بسیاری از مشکلات کودکان، ریشه در احساس شرمندگی دارد و وجود شرمندگی هر موقعیتی را پیچیده‌تر می‌کند. دفعه بعد که با فرزندتان سر یک چیزی لج کردید و حس کردید همه چیز داره از دستتون در میره، یک لحظه مکث کنید، خیلی وقت‌ها، پشت این لج بازی‌ها، یک احساس بد به نام شرمندگی پنهان شده است.

وظیفه ما والدین این است که بفهمیم در چه موقعیتی فرزندمان شرمگین می‌شود و این شرمندگی از کجا می‌آید. بعد باید یاد بگیریم چگونه این حس بد را از او دور کنیم تا آرام شود. اول باید تشخیص دهیم که کودک شرمگین شده و بعد به وقتی کودکان شرمگین می‌شوند، سرد و بی تفاوت رفتار می‌کنند. اما در واقع آنها خیلی ناراحت هستند و نمی‌دانند چه کاری بکنند. آنها نمی‌توانند عذر خواهی کنند، چون فکر می‌کنند اگر این کار را انجام دهند، بقیه فکر خواهند کرد آنها آدم بدی هستند و دیگر دوستشون ندارند.

 این ترس از طرد شدن سبب می‌شود که کودکان سکوت کنند و هیچ کاری نکنند. شرمندگی ممکن است به شکل‌های مختلفی بروز کند، مثل بی تفاوتی، بی حسی یا نادیده گرفتن والدین. هر وقت دیدید که فرزندتان انگار گیر کرده و نمی‌داند چه کار کند، احتمال دارد که شرمگین شده باشد. وقتی این حس را تشخیص دادید، به جای اینکه به کودک اصرار کنید عذرخواهی کند یا کاری را انجام دهد، اول فقط روی کم کردن شرمندگی او تمرکز کنید.

وقتی کودک غرق شرمندگی است ما باید چیزی که احساس می‌کنیم عادلانه است را کنار بگذاریم. باید به جای اصلاح رفتار با  هدف کمک به فرزندمان برای داشتن احساس خوب درونی ، دوست داشتنی بودن و با ارزش بودن کودک رابطه مثبت تر و حمایتی تری ایجاد کنیم.

منبع: ساعت ۲۴

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.