مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بازار سنتی بلوکان در چابهار به علت حضور دست‌فروشان زن میان‌سال به «بازار مادربزرگان» معروف است

بازار سنتی بلوکان در چابهار به علت حضور دست‌فروشان زن میان‌سال به «بازار مادربزرگان» معروف است

  • کد خبر: ۲۹۷۸۳۸
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
بازار سنتی بلوکان در چابهار از قدیمی‌ترین بازار‌های سنتی و صنایع دستی در این شهرستان است که به علت حضور دست‌فروشان زن میان‌سال به «بازار مادربزرگان» معروف است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بازار سنتی بلوکان (مادربزرگان) چابهار در هفت پاساژ بزرگ و کوچک و در محدوده خیابان اصلی شهر چابهار دارای رونق بسیار خوبی است. هر روزه صد‌ها نفر از مردم محلی از شهر‌ها و روستا‌های اطراف از این بازار خرید‌های خود را انجام می‌دهند. حضور دست فروشان زن که اغلب آنها زنان میانسال و یا سالخورده بلوچ هستند، موجب گردیده است تا این بازار به نام بلوکان (مادربزرگان) شهرت پیدا کند و جالب اینکه بدانید که اغلب مشتریان آنان هم زنان هستند.

اکثر افراد خانواده‌ها به خصوص زنان به جهت راحتی ارتباط با فروشندگان زن برای خرید به بازار سنتی بلوکان (مادربزرگان) چابهار مراجعه می‌کنند. به گونه‌ای که این بازار در طول روز به اندازه‌ای شلوغ می‌شود که به اصطلاح معروف جای سوزن انداختن در آن نیست. انواع پوشاک زنانه و لوازم مورد نیاز در دوخت لباس زنانه اعم از کاموا، آئینه، سریگ یا روسری، مهرگ، تپه، انواع کفش و پوشاک، بدلیجات، دارو‌های گیاهی بومی و خارجی برای انواع امراض، طلا و جواهر، میوه، پخت غذا‌هایی همچون پکورا و سمبوسه، مواد غذایی، اسباب بازی، لوازم خانگی و… در این بازار به فروش می‌رسد.

بازار سنتی بلوکان (مادربزرگان) چابهار هم همانند سایر بازار‌های سنتی شهر‌های ایران است. در این بازار صنایع دستی همچون سوزن دوزی و لوازم مورد استفاده آن، پارچه‌های مخصوص لباس‌های بلوچی، هندی و پاکستانی به فروش می‌رسد که جذابیت خاصی برای گردشگران این منطقه دارد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.