حضور ۱۰ تیم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور | مسابقات از ۸ آبان ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود مادر؛ معمار نخستین هویت و ریشه اصیل نسل آینده هشدار | شیوع اختلالات خلقی و اضطرابی در زنان شاغل در کشور ۲ برابر مردان است مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست آیا زنان هم به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند؟ زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در بارگاه رضوی | مراسم ویژه بانوان در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد
سرخط خبرها
کدام سریال‌ها با موضوع پرستار از تلویزیون پخش شده است؟

کدام سریال‌ها با موضوع پرستار از تلویزیون پخش شده است؟

  • کد خبر: ۲۹۷۸۴۳
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
هفدهم آبان‌ماه مصادف با میلاد حضرت زینب (س) که با عنوان روز پرستار شناخته می‌شود، تعدادی از سریال‌هایی را مرور کردیم که نگاهی به زندگی و دغدغه پرستاران داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سریال‌هایی که به‌ویژه در روز‌های دشوار کرونا تعدادشان بیشتر شد و نگاه ویژه‌تری به این قشر از کادر درمان داشتند.

پرستاران در بیمارستان

یکی از سریال‌های سیما که به‌طور مشخص بر لحظه‌های پر تب‌و‌تاب زندگی حرفه‌ای و شخصی چند پرستار متمرکز شده بود، سریالی باعنوان پرستاران بود. این سریال‌که سال۱۳۹۵روی آنتن شبکه یک سیمارفت، به کارگردانی علیرضا افخمی، محمودرضا تخشید و شهرام شاه‌حسینی تولید شد. فاطمه گودرزی، لیندا کیانی، الناز حبیبی، فریبا نادری و... در این قصه نقش پرستاران را ایفا می‌کردند. 

فرشتگان بی‌بال در روز‌های کرونا

از نخستین سریال‌هایی که راوی روز‌های دشوار کرونا شد و گوشه‌ای از تلاش کادر درمان به‌ویژه پرستاران را در این ایام به تصویر کشید، «فرشتگان بی‌بال» به کارگردانی امیرحسین عنایتی بود. این سریال که بیشتردراصفهان تصویربرداری شد با حضور بازیگرانی همچون رزیتا غفاری، آشا محرابی، زهره قاسمی و... در نقش کادر درمان روی آنتن رفت. 

محرمانه و پرالتهاب

سریال محرمانه به کارگردانی محمودمعظمی سال۱۴۰۲روی آنتن رفت. این سریال دربخشی ازقصه خود، روایتی ازتلاش پرستاران در دوران سخت کرونا داشت. خواهر یکی ازشخصیت‌های اصلی قصه با نام ساراکه بهناز نادری نقشش رابازی می‌کردپرستاری بودکه همکار خود (مریم) رابانقش‌آفرینی الهام طهموری در‌حین امدادرسانی به بیماران کرونایی ازدست می‌دهد. 

چرخ فلک ناکامی‌ها

سریال اپیزودیک چرخ فلک با حضور کارگردانان مختلفی که قصه‌هایش را به تصویر کشیدند، هم‌چنان جزو آثار خوش‌ساخت تلویزیون به‌حساب می‌آید. در یکی از قسمت‌های این سریال، شاهد زندگی چند پرستار بودیم که یکی از این نقش‌ها را اندیشه فولادوند بازی می‌کرد. او سرپرستاری دقیق و سختگیر بود که در محیط کار و خانه با چالش‌هایی مواجه می‌شود. 

موج اول دردسر

قصه سریال موج اول که سال ۱۴۰۰ پخش شد، درباره نحوه ورود و شیوع کرونا در کشور است. در قسمت اول سریال می‌دیدیم که همه چیز با ورود هواپیما و جابه‌جایی مسافران شروع می‌شود و سرفه‌های مسافر تاکسی و اتوبوس و … نشانگر ورود کرونا به ایران بود و پس از آن آمار بالای بستری و بیماری تنفسی مشکوک حاکی از این بود که کرونا به ایران رسیده. روز‌هایی سخت و تلخ و پر‌التهاب برای مردم و کادر درمان که تا الان نیز درگیری افراد با کرونا هم‌چنان ادامه دارد. این سریال به کارگردانی سیدامیرسجاد حسینی نگاهی به کار سنگین و سخت پرستاران و پزشکان در آن ایام داشت. یکی از نقش‌های کلیدی را در سریال، فریبا متخصص بازی کرده است. نقش پرستاری که در آستانه بازنشستگی با شیوع کرونا در کشور در سنگر درمان می‌ماند و به خدمت ادامه می‌دهد. 

به دنبال گمشده

سریال نجلا به کارگردانی خیرا... تقیانی‌پور نیز جزو آثاری است که شخصیت اصلی آن یک پرستار بود. در فصل او ل این سریال سارا رسول‌زاده نقش نجلا را ایفا می‌کرد و در فصل دوم محیا دهقانی ایفاگر این نقش شد. نجلا پرستار بیمارستانی در خوزستان بود که در سال‌های دفاع مقدس و در پی گذشته‌ای که دارد راهی عراق می‌شود تا فرزندش را بیابد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.