رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵ بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم آغاز اردوی تیم ملی تنیس روی میز بانوان با حضور ۴ ملی‌پوش بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان کاهش ابتلا به سرطان در زنان با فرزندآوری و شیردهی به کودک تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا
سرخط خبرها
راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

  • کد خبر: ۲۹۸۲۶۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
وقتی پاییز می‌رسد باید بدانیم که دیگر گیاهان در فضای باز بشاش و زنده نیستند؛ آن‌ها به خوابی عمیق فرو رفته‌اند و نیاز به راهکار‌هایی دارند تا سرحال باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این مطلب مهم‌ترین اقداماتی را که برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز باید انجام دهیم، بررسی می‌کنیم.

۱. رطوبت را جدی بگیرید

هوای سرد به طور طبیعی رطوبت کمتری نسبت به هوای گرم نگه دارد. همراه با هوای گرم از دریچه‌های گرمایش، مثل بخاری و شوفاژ، خشکی زمستانی می‌تواند برای گیاهان گرمسیری دوستدار رطوبت مشکل ایجاد کند.

در این میان دو راه برای افزایش رطوبت گیاهان آپارتمانی وجود دارد. یکی از راه‌ها این است که گیاهان رطوبت‌دوست را در یک دسته قرار داده تا به لطف تعرق رطوبت از برگ‌های گیاه، هوایی ایجاد شود که کمی مرطوب‌تر باشد. مورد دیگر این است که یک دستگاه مرطوب‌کننده هوای کوچک در نزدیکی گیاهان خود بگذارید.

همچنین می‌توانید گیاهان را به حمام یا مکان‌های دیگری از خانه که مرطوب هستند منتقل کنید. فراموش نکنید که مه پاش کردن شاخ و برگ با آب رطوبت را افزایش نمی‌دهد، اما ممکن است به گیاهان شما در زمستان‌های خشک کمک کند تا کمی شاداب شوند.

۲. گیاهان را به داخل خانه بیاورید


ممکن است در تراس، حیاط یا بالکن خانه‌تان گیاهان آپارتمانی فراوانی نگهداری کنید؛ اما به وقت پاییز وقت آن می‌رسد که همه‌شان را به داخل خانه منتقل کنیم. هنگامی که دما شروع به کاهش می‌کند، زمان آماده‌سازی گیاهان برای بازگشت به داخل است. این فرآیند را زمانی آغاز کنید که دمای شبانه به طور مداوم به ۱۳ درجه برسد. در این میان بهتر است چند هفته زمان بگذارید تا به تدریج گیاهان خود را به این جابجایی عادت دهید. هرچه باشد از این به بعد آنها نور کمتری دریافت می‌کنند.

۳. دمای هوا را اندازه بگیرید

اتاقی که در بهار و تابستان برای گیاهان آپارتمانی شما از نظر دمایی مناسب بود ممکن است در زمستان سرد و نامناسب شود. اگر دمای فضای شما به طور منظم در شب کمتر از ۱۵ درجه است، اقداماتی را برای حفظ گرما انجام دهید، مانند بستن شکاف‌های اطراف پنجره‌ها و در‌ها یا استفاده از درزگیر پنجره‌ای. همچنین می‌توانید حرارت را زیاد کنید، اما مراقب باشید که گیاهان آپارتمانی خود را با هوای خیلی گرم و خشک نکنید.

۴. مراقب آفات باشید

قبل از آوردن گیاهان به داخل خانه، مطمئن شوید که حشرات ناخواسته حمل نمی‌کنند. گیاهان آپارتمانی خود را کاملا بررسی کنید و ساقه‌ها، طوقه و سطح زیرین برگ‌ها را از نظر وجود آفاتی مانند تار عنکبوت یا شته دور کنید.

شاخ و برگ را با آب قوی از شلنگ به سطح گیاه بپاشید تا هر گونه حشره‌ای از آن دور شود، یا با روغن چریش یا سایر حشره‌کش‌های ارگانیک تهاجم حشرات را از بین ببرید. یک سطل را با آب پر کنید و هر گیاه را درست زیر لبه گلدان زیر آب بگذارید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه خیس بخورد. آب به بیرون راندن حشرات مانند پشه‌های قارچی که ممکن است در خاک زندگی کنند، کمک می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.