مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
سه مدال طلای آسیایی بدون باخت طی سه سال پیاپی

سه مدال طلای آسیایی بدون باخت طی سه سال پیاپی

  • کد خبر: ۲۹۸۸۴۱
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
بانوی ملی پوش پاراتکواندو از کسب سه مدال طلای آسیایی بدون باخت طی سه سال پیاپی روایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم عبدالله‌پور اظهار کرد: با توجه به اینکه اولین بانوی ایرانی بودم که توانست سه مدال طلای آسیایی بدون باخت طی سه سال پیاپی بگیرد همچنین اولین بانویی هستم که بدون هیچ باختی هفت مدال طلا را در هفت رویداد داشتم شانس طلای المپیک ۲۰۲۴ پاریس بودم و این کار مرا خیلی سخت می‌کرد و همه انتظار کسب طلا و قهرمانی از من داشتند به ویژه اینکه ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها در رنکینک‌های یک تا چهار را چند بار برده بودم این مسئله حس مسئولیت روی دوش من می‌گذاشت و علی رغم اینکه خیلی خوب تمرین می‌کردم ولی استرس زیادی داشتم که اگر موفق نشوم چطور جواب این انتظارات را باید بدهم.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه اولین بار بود المپیک را از نزدیک می‌دیدم فکر می‌کردم قصه من تمام شده و به هرآنچه می‌خواستم رسیدم و به چگونگی مسیری که باید مدال بگیرم فکر نمی‌کردم همه اینها باعث شد رقیب اهل پرو که قبلاً دو بار و با اختلاف امتیاز زیاد او را برده بودم بر من غلبه کند هر چند نباید نا داوری‌هایی که در این بازی شد را از نظر دور داشت، اما در هر صورت این اتفاق و باخت خیلی برای من سخت بود.



این ملی پوش پاراتکواندو تصریح کرد: هرچند این باخت سنگین، تجربه خیلی خوبی به من داد. اینکه هیچ وقت به انتهای داستان فکر نکنم و از لحظه لذت ببرم. من به این فکر می‌کردم وقتی طلا گرفتم چطور دور افتخار بزنم ولی به این فکر نمی‌کردم چطور باید طلا بگیرم و بعد از بازی به خاطر خیلی از حرف‌ها ناراحت شدم ولی کسی توجه نمی‌کرد که حریف من ۲۶ ساله و ۹ سال از من بزرگتر بود. من اولین تجربه حضور در المپیک را داشتم و او سومین حضور را تجربه می‌کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.