بانوی صبور خراسان، در آغوش فرزندان شهیدش آرام گرفت آیا مادران با داشتن حضانت، اختیار کامل فرزند را دارند؟ زندگی مشترک موفق با انجام مشاوره‌های قبل از ازدواج تیم ملی بسکتبال ۳ به ۳ بانوان ایران به دیدار نهایی لیگ ملت‌های آسیا صعود کرد خدمت به زائران در پیاده روی اربعین | پشت کوله‌اش نوشته بود کادر درمان هستم بارداری در زنان مبتلا به بیماری‌های قلبی امکان‌پذیر است درباره نقش زنان در آثار زنده یاد استاد فرشچیان| بانوان در شاهکار عصر عاشورا «چارچوب‌ساز فضای مرثیه» هستند اجرای طرح فرهنگی «سفرنامه اربعین با پرده‌خوانی زنان مقاومت» در مسیر نجف تا کربلا ابتلای زانوی دونده در دختران جوان بیشتر است تشخیص بیماری سی‌اف در دوران جنینی امکان‌پذیر است نقش کلیدی بانوان طلبه در انتقال پیام عاشورا شکست تیم ملی فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا برگزاری نشست علمی «الگوی زن مقاوم در نهضت عاشورا و حرکت اربعین» در کربلا واریزی ۱۰ میلیون تومانی کمک‌هزینه بلاعوض شغلی برای زنان سرپرست خانوار اربعین، بزرگ‌ترین اتفاق اثرگذار برای کودکان
سرخط خبرها
روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

  • کد خبر: ۳۰۰۵۲۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

نکات مهم در مورد سرخ کردن بادمجان

نمک زدن و قرار دادن بادمجان‌ها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد.

راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است.

سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجان‌ها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید.

یک روش دیگر جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان، غلتاندن در ماست قبل از انداختن در روغن است.

بادمجان‌های کوچک‌تر طعم بهتری نسبت به بادمجان‌های بزرگ دارند.

منبع: مجله تصویر زندگی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.