حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور
سرخط خبرها
روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

  • کد خبر: ۳۰۰۵۲۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

نکات مهم در مورد سرخ کردن بادمجان

نمک زدن و قرار دادن بادمجان‌ها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد.

راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است.

سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجان‌ها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید.

یک روش دیگر جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان، غلتاندن در ماست قبل از انداختن در روغن است.

بادمجان‌های کوچک‌تر طعم بهتری نسبت به بادمجان‌های بزرگ دارند.

منبع: مجله تصویر زندگی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.