روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است خاک‌سپاری دختر شهید نوجوان حمله رژیم صهیونیستی در جوار امام‌رضا(ع) (۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم

طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۷۰۴۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
برای تهیه‌ جارکیک یخچالی تک‌نفره مخصوص یلدا با ما همراه باشید.

شهرآرانیوز، جارکیک یخچالی از دسرهای خوشمزه و در عین حال ساده ای است که می توانید در مهمانی و دورهمی سرو کنید. در ادامه طرز تهیه جارکیک یخچالی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم جارکیک یخچالی

خامه قنادی: ۱۷۰ گرم
پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
کیک شکلاتی پودر شده: به میزان لازم
نسکافه گلد: ۱ قاشق مرباخوری
آبجوش: ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه جارکیک یخچالی

ابتدا کیک پخته شده را داخل غذاساز می ریزیم و پودر می کنیم.

خامه قنادی و پنیر خامه‌ای را همرن برقی می زنید تا کاملا یکدست شود.

سپس داخل کپسول یا شیشه‌های طلقی، لایه به لایه کیک پودر شده و خامه را اضافه می کنیم.

برای طعم نسکافه‌ای، نسکافه را با آبجوش مخلوط می کنید و به خامه اضافه می کنید و سپس بین لایه ها می ریزید.

برای زیبا و تمیزتر شدن نتیجه کار، میتوانید خامه را با استفاده از ماسوره پایپ کنید.

امیدوارم این دسر زیبا و خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.