ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدرضا ارجمند چرا برخی دختران استایل پسرانه را انتخاب می‌کنند؟ نقش مثبت ارتباط صمیمانه والدین با فرزندان در کاهش میزان ازدواج سفید دیدار‌های هفته پنجم لیگ برتر فوتسال زنان برگزار شد| ناکامی تیم هیات فوتبال خراسان رضوی دستورالعمل «رویداد ملی روشنای مهر» برای هفته بزرگداشت مقام زن ابلاغ شد پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از ارث و مهریه تا مستمری و حمایت قانونی وقتی قلم از دل برمی‌خیزد | مادرانه‌هایی از پشت صحنه زندگی خبرنگاران چرا مادری هنوز مهم‌ترین نقش اجتماعی زنان است؟ ششمین جشنواره «بانوی سرزمین من» برگزار می‌شود | آزادی چند مادر زندانی ازطریق درآمد حاصل از ثبت‌نام شرکت‌کنندگان طبیعی یا سزارین | انتخاب مادرانه در میان تجربه‌ها و ترس‌ها درباره اهمیت محبت به همسر | با راه‌های ابراز علاقه در زندگی مشترک بیشتر آشنا شویم «جهانی» برای خواهر | روایت خواهری که مزار برادر شهیدش را به پایگاهی فرهنگی تبدیل کرد آغاز رقابت‌های والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان از امروز (۱۵ آذر ۱۴۰۴) | تیم دختران ایران موفق به شکست تیم هند شد قد کشیدن با آیات | روایت هیئتی دخترانه که از دل یک خانه کوچک تا مسجد محله رشد کرد چرا بسیاری از ازدواج‌ها دوام نمی‌آورند؟ جایگاه هفتم و هشتم جهان برای بانوی ایرانی در آخرین رده بندی فدراسیون جهانی زن مسلمان ایرانی، الگویی مستقل، تمدن‌ساز و تاریخ‌آفرین
سرخط خبرها
طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم

طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۷۰۴۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
برای تهیه‌ جارکیک یخچالی تک‌نفره مخصوص یلدا با ما همراه باشید.

شهرآرانیوز، جارکیک یخچالی از دسرهای خوشمزه و در عین حال ساده ای است که می توانید در مهمانی و دورهمی سرو کنید. در ادامه طرز تهیه جارکیک یخچالی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم جارکیک یخچالی

خامه قنادی: ۱۷۰ گرم
پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
کیک شکلاتی پودر شده: به میزان لازم
نسکافه گلد: ۱ قاشق مرباخوری
آبجوش: ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه جارکیک یخچالی

ابتدا کیک پخته شده را داخل غذاساز می ریزیم و پودر می کنیم.

خامه قنادی و پنیر خامه‌ای را همرن برقی می زنید تا کاملا یکدست شود.

سپس داخل کپسول یا شیشه‌های طلقی، لایه به لایه کیک پودر شده و خامه را اضافه می کنیم.

برای طعم نسکافه‌ای، نسکافه را با آبجوش مخلوط می کنید و به خامه اضافه می کنید و سپس بین لایه ها می ریزید.

برای زیبا و تمیزتر شدن نتیجه کار، میتوانید خامه را با استفاده از ماسوره پایپ کنید.

امیدوارم این دسر زیبا و خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.