عبور ۱۵ توپ از خط دروازه‌ها در هفته دوم لیگ برتر فوتبال بانوان | پرسپولیس برد، استقلال واگذار کرد حضور ستاره مشهدی در تیم ملی کبدی بانوان در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶| چین تایپه شکست خورد تثبیت جایگاه تیم ملی فوتسال زنان ایران در جدیدترین رده بندی جهانی منتشر شده آشپزی | خاگینه قاشقی؛ دسری سنتی و محبوب شهر تبریز + طرز تهیه پایان هفته نخست لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور | کدام تیم پیروز میدان شد؟ صعود بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران به مرحله فینال دوی ۴۰۰ متر زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا جنجال بر سر دیسکالیفه شدن فاطمه محیطی‌زاده در آستانه کسب یک مدال تاریخی در رقابت ۷گانه دوومیدانی در بازی‌های آسیایی آشپزی | علت تلخ شدن خورشت قیمه و راه حل آن چیست؟ ارائه الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر؛ نقش زنان در متن دفاع مقدس» معرفی یک تمرین ساده برای شکستن چرخه لجبازی در زندگی مشترک کسب مقام هفتم بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ توسط تیم ملی کانو دو نفره ۵۰۰ متر بانوان ایران بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در  مسابقات انتخابی تیم ملی

تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی

  • کد خبر: ۳۰۱۸۰۵
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
بانوی رکورددار دوی ۱۰۰ متر ایران با اشاره به برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی برای حضور در مسابقات آسیایی در سال آینده، گفت: در حال حاضر هم به سبزوار آمدم و به‎دور از شلوغی‌های پایتخت به تمرین می‌پردازم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیده اسماعیل نژاد هرچند که سال‌های فراوانی است در دوومیدانی رقابت می‌کند، اما خیلی دیر به سطح تیم ملی بزرگ‎سالان رسید و رکورد‌ها را به نام خود ثبت کرد.

او در مسابقات سال گذشته در رقابت با فرزانه فصیحی دختر باد ایران، توانست رکورد دوی صدمتر را به نام خود کند و حالا انتظارات از او بیشتر شده است. اما او دوست دارد رکوردی به نام خود ثبت کند که در حد ۱۱.۰۰ ثانیه باشد و در این باره می‌گوید: هدفم این است که به مرز ۱۱ ثانیه برسم. خیلی‌ها می‌پرسند برنامه‌ای برای المپیک هم داری که می‌گویم بله دارم، اما باید اول رکوردم را پایین‌‎تر بیاورم. هدف فقط حضور در المپیک نیست، بلکه هدف باید نتیجه خوب در المپیک باشد. نتیجه‌ای که با آن‎ها رکورد بهتری برای ایران ثبت کنم. امسال هم قسمت نبود که به المپیک بروم. فقط یک امتیاز کم داشتم. امتیازی که به نام خود ثبت کردم در حد ۱۱۹۷ بود که برای حضور در المپیک می‌بایست جمع امتیاز‌ها ۱۱۹۸ باشد که کسر یک امتیاز مرا از المپیک دور کرد. اما ناامید نشدم و برای دوره بعدی برنامه دارم که با قدرت پیش می‌روم.

تمرین در زادگاه

او درباره تمرین خود در سبزوار و این که چه برنامه‌های مهمی پیش رو دارد، می‌گوید: فروردین سال آینده مسابقات انتخابی تیم ملی برای حضور در مسابقات آسیایی را پیش رو دارم که از الان باید تمرین کنم. در حال حاضر هم به سبزوار آمدم و به‎دور از شلوغی‌های پایتخت به تمرین می‌پردازم. خوشبختانه بیش از دو سال است که سبزوار پیست تخصصی دارد و برای تمرین شرایط خوبی دارم. در یک سال اخیر شهرداری سبزوار و هیئت دوومیدانی استان هم کمک حالم بودند و توانستم به شرایط خوبی برسم. از طرفی بهمن ماه هم مسابقات داخل سالن برگزار می‌شود که باید برای این رویداد هم حاضر شوم.

این بانوان رکورددار دوی ۱۰۰ متر ایران درباره وضعیت این رشته در سبزوار می‌گوید: حدود ۱۳ -۱۴ سال است که در سطوح مختلف تیم‌های ملی فعالیت دارم. اما متاسفانه در این مدت شهر سبزوار هیچ ملی پوش جدیدی معرفی نکرده است. این یک ضعف محسوب می‌شود. در حالی که این شهرستان دارای استعداد‌های زیادی است و می‌توان از میان این ورزشکاران بهترین‌ها را به تیم ملی معرفی کرد. دارای پیست تخصصی هستیم و باید از این فرصت نهایت بهره را برد. البته به تازگی برنامه استعدادیابی در این شهر انجام شده و می‌توان به آینده آن امیدوار بود.

منبع: خراسان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.