برگزاری کارگاه «الگوی سوم زن مسلمان» در رویداد «بانوی مجاهد» به میزبانی مشهد وسواس دختران در انتخاب اصلح همسر، عامل مهم تجرد قطعی آن‌ها در ازدواج رتبه ششم بانوی ملی‌پوش ایرانی در جمع تیراندازان برتر رنکینگ جهانی ماماها، سفیران سلامت مادر و نوزاد | چرا ماما‌ها در اولویت مراجعه مادران نیستند؟ برگزاری رویداد «دختران نقش‌آفرین» با هدف توانمندسازی دانشجویان دختر بررسی عوامل مؤثر در ناباروری زوجین جوان احتمال ناهنجاری‌های جنینی با مصرف خودسرانه مکمل‌ها در دوران بارداری افزایش مشاغل رسمی زنان هم‌زمان با افزایش مشاغل غیررسمی مردان سهم زنان در بازار کار کاملاً تغییر کرده است بررسی عوارض بارداری چندقلویی احتمال ابتلا به افسردگی در زنان حدود ۲۰ درصد است نگاهی به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد شهید فاطمه حسونه عکاس فلسطینی و آثار او تشدید پوکی استخوان در زنان با آغاز دوره یائسگی اشتراک‌گذاری تجربیات مادران دوقلو‌ها در برنامه تلویزیونی «پویا» چرا نگارش کتاب درباره زنان ایرانی اهمیت دارد؟ | روایت زندگی پرفراز و نشیب شهید زهرا کته در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» درس‌خواندن دانش‌آموزان روی آوار‌های خانه یک بانوی معلم فلسطینی ارتقای مهارت‌های خبرنگاری و رسانه‌ای نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال در باشگاه رایانو روایت متفاوتی از زنان در دوره امامت امام رضا (ع) در کتاب «طهورا» قضاوت بانوی بجنوردی در جام ملت‌های فوتسال بانوان قاره کهن
سرخط خبرها
عادات غذایی اشتباه بانوان چه تأثیری بر سلامتی آن‌ها دارد؟

عادات غذایی اشتباه بانوان چه تأثیری بر سلامتی آن‌ها دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۳۴۲۸
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
خانم‌ها دارای عادت‌های غذایی خاصی هستند که هرچند بینشان متداول است، اما روش‌های درستی نیستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خانم‌ها دارای عادت‌های غذایی خاصی هستند که هرچند بینشان متداول است، اما روش‌های درستی نیستند.

یکی از این عادات اشتباه متعلق به مادر‌های شاغل است، زیرا آن‌ها ممکن است به دلیل کمبود وقتی که اغلب با آن مواجه هستند، حین اینکه مثلاً به تکالیف بچه‌ها رسیدگی می‌کنند جلوی کانتر آشپزخانه بایستند و غذایشان را همزمان بخورند. این کار اصلاً درست نیست؛ وقتی با عجله و بدون توجه غذا می‌خورید، بدنتان اطمینان ذهنی که برای خوردن نیاز دارید دریافت نمی‌کند. حتماً بنشینید، قاشق و چنگال دستتان بگیرید، به غذایتان نگاه کنید، لقمه‌ها را خوب بجوید و بدون عجله و با مکث میل کنید.

گروه دیگر مادرانی هستند که غذای باقیمانده فرزندشان را میل می‌کنند، درست است که دور ریختن غذای اضافی اسراف است، اما اگر این مقدار غذا به نفع سلامتی‌تان نباشد نباید آن را بخورید. خوردن باقیمانده غذای بچه‌ها، دریافت کالری روزانه‌تان را افزایش می‌دهد.

رژیم‌های کم کربوهیدرات می‌توانند برای خانم‌ها مضرتر باشند، زیرا باعث به هم خوردن تعادل هورمون‌های بدنشان می‌شوند. این مسئله در طولانی مدت عادت ماهانه را نامنظم می کند و  از تراکم استخوان‌هایتان کم خواهد شد. رژیم‌های کاهش وزن کم کربوهیدرات (مانند کتوژنیک) شاید در کوتاه‌مدت جواب بدهند؛ اما برای بلندمدت مناسب نیستند، مگر اینکه پزشکتان توصیه کند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.