راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین محمدزاده قیصری پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد حضور قهرمان لیگ برتر والیبال زنان ایران در لیگ قهرمانان آسیا لزوم تدوین سند جامع زنان در هر استان ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان
سرخط خبرها
تأثیرات سبک زندگی دیجیتالی بر پویایی نهاد خانواده

تأثیرات سبک زندگی دیجیتالی بر پویایی نهاد خانواده

  • کد خبر: ۳۰۳۰۷۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
یک پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان گفت: سبک زندگی ما به یک حوزه دیجیتالی‌تر تغییر کرده و این موضوع تأثیر مستقیمی بر پویایی نهاد خانواده گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی سیدناصری اظهار کرد: سرعت پیشرفت فناوری، رواج رسانه‌های اجتماعی و چشم‌انداز جهانی که با مسائل پیچیده اجتماعی و زیست محیطی مشخص شده است، مجموعه‌ای منحصر‌به‌فرد از چالش‌ها را ارائه می‌دهد که بر سلامت جسمانی، عاطفی و روانی کودکان تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر، اولویت‌های اجتماعی تغییر کرده و ارزش‌های سنتی خانواده با تمرکز بر وضعیت مادی‌گرایی برای بسیاری از خانواده‌ها (البته نه همه) جایگزین شده است. کودکان و نوجوانان خیلی زود چیز‌هایی را که در خانواده‌شان اهمیت دارد، یاد می‌گیرند.

این پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان تصریح کرد: ما به نسلی از والدین تبدیل شده‌ایم که نمی‌خواهیم کودکانمان لحظه‌ای ناراحت شوند. ما از آنها دفاع می‌کنیم تا ناچار نشوند با عواقب اقدامات خود رو‌به‌رو شوند. ما راه آنها را برای همه چیز هموار می‌کنیم. به‌عبارت گویاتر، ما همه چیز را درست می‌کنیم.

محمدمهدی سیدناصری با اشاره به اینکه سبک زندگی ما به یک حوزه دیجیتالی‌تر تغییر کرده و این موضوع تأثیر مستقیمی بر پویایی نهاد خانواده گذاشته است، یادآور شد: تعاملات چهره به چهره دگرگون شده است، زیرا امروز اتکای بیشتری به فناوری برای کودکان وجود دارد و به‌طور بالقوه کودکان و نوجوانان را در معرض مطالب آزاردهنده قرار می‌دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.