روایت زنی از خاطرات جنگ و غربت در رمان «اربعین طوبی» لزوم مصرف ۸ تا ۱۲ لیوان آب در روز توسط مادران در دوران شیردهی قرار گرفتن فوتبال زنان ایران مقابل غول‌های آسیا در بیست و یکمین دوره جام ملت‌ها ازدواج در ماه‌های محرم و صفر چه حکمی دارد؟ تقویت حوزه زنان و خانواده، یکی از سرمایه‌های نرم کشور برای حفظ آرمان‌های انقلاب و انسجام ملی درباره مسیر حرفه ای طی شده توسط بانوی تیرانداز پارالمپیکی مشهدی| هرکسی را برای کاری ساخته‌اند دومین برد در مقدماتی جام ملت‌های آسیا کسب شد| تیم ملی فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران، روی خط پیروزی نگاهی به عوامل اثرگذار در ایجاد صمیمیت میان خواهر و برادر در خانواده توسعه مشاغل خانگی با ایجاد زیرساخت‌های حمایتی و آموزشی در کشور ضرورت تقویت عرصه تبلیغ دینی ویژه بانوان در پیاده روی اربعین زایمان طبیعی بی‌درد، دستاورد مهم پزشکی روایت حضور زنانه در مسیر پیاده‌روی اربعین در «خواهرانه» سقوط تیم ملی فوتبال بانوان ایران در رنکینگ جهانی افزایش آمادگی روانی زوجین برای والدگری با انجام مشاوره‌های روان‌شناسی ضرورت حمایت هم‌زمان از مادران دارای اختلال مصرف مواد و فرزندان آنها نوزادان عجول | روایتی از تولد در شرایط غیرمنتظره و آمادگی تیم‌های امدادی طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی معرفی چند راهکار به والدین برای پرورش خلاقیت از  تولد تا  نوجوانی فرزندان
سرخط خبرها
تأثیرات سبک زندگی دیجیتالی بر پویایی نهاد خانواده

تأثیرات سبک زندگی دیجیتالی بر پویایی نهاد خانواده

  • کد خبر: ۳۰۳۰۷۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
یک پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان گفت: سبک زندگی ما به یک حوزه دیجیتالی‌تر تغییر کرده و این موضوع تأثیر مستقیمی بر پویایی نهاد خانواده گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی سیدناصری اظهار کرد: سرعت پیشرفت فناوری، رواج رسانه‌های اجتماعی و چشم‌انداز جهانی که با مسائل پیچیده اجتماعی و زیست محیطی مشخص شده است، مجموعه‌ای منحصر‌به‌فرد از چالش‌ها را ارائه می‌دهد که بر سلامت جسمانی، عاطفی و روانی کودکان تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر، اولویت‌های اجتماعی تغییر کرده و ارزش‌های سنتی خانواده با تمرکز بر وضعیت مادی‌گرایی برای بسیاری از خانواده‌ها (البته نه همه) جایگزین شده است. کودکان و نوجوانان خیلی زود چیز‌هایی را که در خانواده‌شان اهمیت دارد، یاد می‌گیرند.

این پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان تصریح کرد: ما به نسلی از والدین تبدیل شده‌ایم که نمی‌خواهیم کودکانمان لحظه‌ای ناراحت شوند. ما از آنها دفاع می‌کنیم تا ناچار نشوند با عواقب اقدامات خود رو‌به‌رو شوند. ما راه آنها را برای همه چیز هموار می‌کنیم. به‌عبارت گویاتر، ما همه چیز را درست می‌کنیم.

محمدمهدی سیدناصری با اشاره به اینکه سبک زندگی ما به یک حوزه دیجیتالی‌تر تغییر کرده و این موضوع تأثیر مستقیمی بر پویایی نهاد خانواده گذاشته است، یادآور شد: تعاملات چهره به چهره دگرگون شده است، زیرا امروز اتکای بیشتری به فناوری برای کودکان وجود دارد و به‌طور بالقوه کودکان و نوجوانان را در معرض مطالب آزاردهنده قرار می‌دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.