روایت فرازونشیب‌های جهاد در عرصه ترویج عفاف و حجاب از زبان بانوان فعال این حوزه شعرخوانی خانم آنا برزینا، شاعر اوکراینی، در محضر رهبر معظم انقلاب + فیلم هیئت خیمه الرجا، یک هیئت همه فن حریف فعالیت موکبی مجهز ویژه بانوان در سامرا راهکار‌های معرفی قدرت و هویت ایران اسلامی به کودکان خانواده شهدا، حاملان پیام عاشورا در بُعد عاطفی و فرهنگی هستند آمار تغذیه با شیر مادر در خراسان شمالی چقدر است؟ انتخاب بانوی ایرانی به عنوان مشاور رئیس کمیته ورزش زنان پارالمپیک آسیا ۶۰ درصد از زنان متاهل در کشور در سنین باروری هستند سطر‌هایی به یاد مریم حسینیان، نویسنده مشهدی که دیروز در گذشت | او با کتاب هایش همیشه زنده است کسب مقام قهرمانی توسط تیم دختران زیر ۱۶ سال بسکتبال ایران قهرمان غرب آسیا نگاهی کوتاه به زندگی و آثار زنده یاد مریم حسینیان، یکی از بانوان نویسنده صاحب نام خراسانی کسب مقام نایب‌قهرمانی توسط دوچرخه‌سوار نوجوان خراسان جنوبی در رقابت‌های قهرمانی کراس‌کانتری میگرن، شایع‌ترین سردرد در کودکان تشدید خطر ایجاد شکاف عمیق بین نسل‌ها با افزایش فاصله ازدواج تا تولد فرزند اول شیر مادر، اولین و کامل‌ترین غذای طبیعی برای نوزاد اهدای کتاب «پاییز آمد» به رئیس جمهور توسط همسر سردار شهید احمد یوسفی شرط سازمان حج و زیارت برای اعزام بدون نوبت زوج‌های جوان به سرزمین وحی چیست؟ رشد ۲۱ درصدی اهدای خون توسط زنان در خراسان رضوی در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
ترفند‌های ساده برای پخت بهتر و خوشمزه‌تر قورمه سبزی

ترفند‌های ساده برای پخت بهتر و خوشمزه‌تر قورمه سبزی

  • کد خبر: ۳۰۳۳۱۸
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
با توجه به اینکه قرمه سبزی به عنوان یک غذای محبوب و متنوع در رستوران‌ها و منازل در سراسر ایران و حتی در برخی کشور‌های دیگر شناخته شده است، بانوان می‌توانند با استفاده از چند ترفند ساده، این غذا را خوشمزه‌تر درست کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به اینکه قرمه سبزی به عنوان یک غذای محبوب و متنوع در رستوران‌ها و منازل در سراسر ایران و حتی در برخی کشور‌های دیگر شناخته شده است، بانوان می‌توانند با استفاده از چند ترفند ساده، این غذا را خوشمزه‌تر درست کنند.

یکی از این روش‌ها این است که اگر لیمو عمانی شما تلخ باشد قورمه سبزی شما تلخ مزه خواهد شد پس اگر از کیفیت لیمو عمانی خود اطمینان ندارید سعی کنید از گرد لیمو استفاده کنید. شما می‌توانید یک سوم پیمانه آب غوره هم به خورشت اضافه کنید البته این کار کاملا سلیقه‌ای است و بستگی به ذائقه خانواده دارد.

البته یکی از راه‌های گرفتن تلخی خورشت قورمه سبزی، استفاده از یک قاشق رب گوجه فرنگی در خورشت است. باید توجه داشت که اگر مقدار رب گوجه فرنگی اضافه شده زیاد شود طعم خورشت خراب خواهد شد.

همچنین، به خاطر اینکه در قرمه سبزی از لوبیا استفاده می‌شود ممکن است این غذا نفاخ باشد. اما برای جلوگیری از این مشکل شما می‌توانید لوبیا‌ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا کامل نفخ لوبیا‌ها گرفته شود.

در انتخاب لوبیا اینکه لوبیا قرمز باشد یا چیتی بیشتر ذائقه شما نقش آفرین است، زیرا برخی‌ها با لوبیا قرمز قورمه سبزی را می‌پسندند و برخی دیگر با لوبیا چیتی، حتی در برخی از مناطق ایران از لوبیای چشم بلبلی نیز برای تهیه قورمه سبزی استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.