نقش سریال پایتخت در فرهنگ سازی برای فرزندخواندگی در خانواده‌های ایرانی اختصاص سهمیه بیشتر به زنان در المپیک ۲۰۲۸ پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری بررسی ارتباط میان ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و یائسگی حضور تیم ملی ایران در مسابقات بسکتبال زنان غرب آسیا ‎حضور ۲ بانوی ایرانی در هیات داوران اولین جایزه محیط زیست زنان کشور‌های عضو بریکس ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید بهزاد احدیان بررسی اثرگذاری حجاب در زندگی فردی و اجتماعی زنان لغو بورسیه تحصیلی زنان افغانستانی در دانشگاه‌های آمریکا تیم ملی هاکی بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی شرکت می‌کند لزوم انعکاس رسانه‌ای زنان موفق ایران در سطح بین‌المللی تعیین سقف مهریه تا ۱۴ سکه در مجلس شورای اسلامی تکذیب شد آغاز اردوی آماده سازی تیم ملی فوتسال بانوان از جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ چه موادی را نباید هرگز به پوستمان بزنیم | نباید‌های روتین پوستی چالش‌های گفتاری با افراد حساس را چگونه مدیریت کنیم؟ | کلمات ساده، احساسات پیچیده ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد نجفی نگاهی به مهم‌ترین نکته‌های موثر در زندگی موفق زناشویی حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از زنان مشهدی در جلسات آموزشی طرح «ترنم زندگی»
سرخط خبرها
چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

  • کد خبر: ۳۰۸۳۵۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
با چند ترفند ساده می‌توانید خورش کرفس جاافتاده و خوشمزه‌ای درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش‌های ایرانی معمولا ترکیب ماهرانه‌ای از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که به خوبی قوام پیدا کرده و عطر و طعم بی نظیری دارند. خورش کرفس را می‌توان با حبوبات و یا بدون حبوبات تهیه کرد، البته ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که این خورش جاافتاده و خوشمزه‌تر شود.

به عنوان مثال، استفاده از کرفس به تنهایی در این خورش باعث می‌شود که خورش کرفس آبکی شود، بهتر است از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در این آن استفاده کنید تا خورش کرفس غلیظ و خوشرنگ شود.

این در حالی است که راز جا افتادن اکثر خورش‌های ایرانی مدت زمان پخت طولانی است. برای همین بهتر است خورش کرفس را هم روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲٫۵ تا ۳ ساعت بپزید و اجازه دهید به آرامی جا بیفتد و روغن بیندازد.

بهتر است هنگام پخت خورش را هم نزنید در صورت نیاز کمی قابلمه را تکان دهید. این کار باعث روغن انداخت خورش می‌شود. از تکنیک اضافه کردن تکه‌ای یخ که برای تهیه فسنجان رایج است می‌توانید برای خورش کرفس نیز استفاده کنید.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.