یک بانوی فعال رسانه: سحر امامی، طلیعه پیروزی در سحرگاه مبارزه و مقاومت است بانوان طلبه از شجاعت خانم امامی، مجری شبکه خبر، تقدیر کردند افزایش بروز رفتار‌های پرخطر در فرزندان، از جمله پیامد‌های تربیتی اختلاف میان والدین محاسبات دشمن در خصوص زنان ایران همواره اشتباه بوده است ثبت ۵۱۰۰ ازدواج طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۴ خانواده‌ها باید کودکان را از جزئیات دقیق‌تر جنگ آگاه کنند | چهره واقعی رژیم صهیونیستی برای بسیاری از مردم رو شد لیندا کیانی: کنار مدافعان وطن هستیم آشنایی با اصول کلی صحبت‌کردن با کودکان درباره جنگ یک پژوهشگر و تحلیلگر حوزه خاورمیانه و روابط بین‌المللی: مراقب باشیم به جنگ رسانه دشمن نبازیم کسب مدال نقره مسابقات آسیایی توسط بانوی پاراکانوکار ایرانی واکنش مژده لواسانی، مجری تلویزیون، به تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی در ایران مریلا زارعی به حملات اسرائیل واکنش نشان داد پایان رقابت‌های والیبال‌نشسته آسیاواقیانوسیه زنان | تیم ملی با بازوبند مشکی در مراسم اختتامیه شرکت کرد طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم لغو دیدار تدارکاتی تیم ملی هندبال نوجوانان دختر ایران و بلاروس معرفی فواید مصرف ویتامین B ۶ برای مادران در دوران زایمان و شیردهی رتبه نهم ایران از نظر تعداد جمعیت در آسیا بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم
سرخط خبرها
چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

  • کد خبر: ۳۰۸۳۵۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
با چند ترفند ساده می‌توانید خورش کرفس جاافتاده و خوشمزه‌ای درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش‌های ایرانی معمولا ترکیب ماهرانه‌ای از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که به خوبی قوام پیدا کرده و عطر و طعم بی نظیری دارند. خورش کرفس را می‌توان با حبوبات و یا بدون حبوبات تهیه کرد، البته ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که این خورش جاافتاده و خوشمزه‌تر شود.

به عنوان مثال، استفاده از کرفس به تنهایی در این خورش باعث می‌شود که خورش کرفس آبکی شود، بهتر است از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در این آن استفاده کنید تا خورش کرفس غلیظ و خوشرنگ شود.

این در حالی است که راز جا افتادن اکثر خورش‌های ایرانی مدت زمان پخت طولانی است. برای همین بهتر است خورش کرفس را هم روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲٫۵ تا ۳ ساعت بپزید و اجازه دهید به آرامی جا بیفتد و روغن بیندازد.

بهتر است هنگام پخت خورش را هم نزنید در صورت نیاز کمی قابلمه را تکان دهید. این کار باعث روغن انداخت خورش می‌شود. از تکنیک اضافه کردن تکه‌ای یخ که برای تهیه فسنجان رایج است می‌توانید برای خورش کرفس نیز استفاده کنید.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.