لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا؛ روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان نقش حیاتی مادر در انتقال مفاهیم ولایی و پیوند فرزندان با اهل بیت (ع) آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان
سرخط خبرها
چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

  • کد خبر: ۳۰۸۳۵۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
با چند ترفند ساده می‌توانید خورش کرفس جاافتاده و خوشمزه‌ای درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش‌های ایرانی معمولا ترکیب ماهرانه‌ای از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که به خوبی قوام پیدا کرده و عطر و طعم بی نظیری دارند. خورش کرفس را می‌توان با حبوبات و یا بدون حبوبات تهیه کرد، البته ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که این خورش جاافتاده و خوشمزه‌تر شود.

به عنوان مثال، استفاده از کرفس به تنهایی در این خورش باعث می‌شود که خورش کرفس آبکی شود، بهتر است از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در این آن استفاده کنید تا خورش کرفس غلیظ و خوشرنگ شود.

این در حالی است که راز جا افتادن اکثر خورش‌های ایرانی مدت زمان پخت طولانی است. برای همین بهتر است خورش کرفس را هم روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲٫۵ تا ۳ ساعت بپزید و اجازه دهید به آرامی جا بیفتد و روغن بیندازد.

بهتر است هنگام پخت خورش را هم نزنید در صورت نیاز کمی قابلمه را تکان دهید. این کار باعث روغن انداخت خورش می‌شود. از تکنیک اضافه کردن تکه‌ای یخ که برای تهیه فسنجان رایج است می‌توانید برای خورش کرفس نیز استفاده کنید.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.