بهبود کم خونی زنان با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم رب گوجه فرنگی کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر صعود به نیمه‌نهایی لیگ‌یک بسکتبال بانوان کشور برای ورزشکاران خراسان رضوی تشکیل یک کارگروه ویژه زنان توسط انجمن صنعتگران لبنان و سازمان جهانی کار تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی ویدئو| سونامی خشونت علیه زنان در فرانسه دختر چمدان به دست، بازیگری در قهوه پدری مهران مدیری را تجربه کرد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد سهرابی افزایش چشمگیر نرخ خودکشی در میان زنان جوان در فرانسه آبله مرغان، بیماری ویروسی شایع در کودکان کمتر از ۱۲ سال روایت مهاجم جوان نیشابوری از حضورش در هفدهمین دوره از لیگ‌برتر فوتبال زنان بانوان، بیشترین قربانی ترویج سبک زندگی غربی در جامعه جایزه روز جهانی زن در بخش توسعه ورزش پارالمپیکی به ایران رسید شهادت ۱۲ هزار و ۳۱۶ زن فلسطینی در جنگ غزه روزه‌داری در سه‌ماهه اول بارداری ممنوع است طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان + فیلم | افطاری ساده استرس، عامل افزایش احتمال خطر سکته مغزی در زنان بارش سنگین برف هم مانع تدریس خانم معلم نشد| انجام رفع اشکال دروس در منازل دانش آموزان کلاتی
سرخط خبرها
چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

چند ترفند ساده برای جا افتادن خورش کرفس

  • کد خبر: ۳۰۸۳۵۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
با چند ترفند ساده می‌توانید خورش کرفس جاافتاده و خوشمزه‌ای درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش‌های ایرانی معمولا ترکیب ماهرانه‌ای از گوشت و انواع حبوبات یا سبزیجات هستند که به خوبی قوام پیدا کرده و عطر و طعم بی نظیری دارند. خورش کرفس را می‌توان با حبوبات و یا بدون حبوبات تهیه کرد، البته ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که این خورش جاافتاده و خوشمزه‌تر شود.

به عنوان مثال، استفاده از کرفس به تنهایی در این خورش باعث می‌شود که خورش کرفس آبکی شود، بهتر است از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در این آن استفاده کنید تا خورش کرفس غلیظ و خوشرنگ شود.

این در حالی است که راز جا افتادن اکثر خورش‌های ایرانی مدت زمان پخت طولانی است. برای همین بهتر است خورش کرفس را هم روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲٫۵ تا ۳ ساعت بپزید و اجازه دهید به آرامی جا بیفتد و روغن بیندازد.

بهتر است هنگام پخت خورش را هم نزنید در صورت نیاز کمی قابلمه را تکان دهید. این کار باعث روغن انداخت خورش می‌شود. از تکنیک اضافه کردن تکه‌ای یخ که برای تهیه فسنجان رایج است می‌توانید برای خورش کرفس نیز استفاده کنید.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.