اختتامیه پنجمین رویداد ملی "شکوه مادری" در مشهد برگزار خواهد شد| معرفی ۴۰۰ منتخب از مادران موفق در سطح کشور بانوی ایرانی در رده هفتم رنکینگ فدراسیون جهانی تیراندازی قرار گرفت جشنواره «هنر ایران زمین» با رونمایی از لباس «ایران‌دخت» افتتاح شد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) دعوت زهره شکوفنده از ثریا قاسمی برای دوبله یک فیلم سینمایی اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری قوی‌ترین زنان مشهد شناخته شدند رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: زن ایرانی، حافظ هویت و فرهنگ است گفتگو درباره ادبیات مقاومت با مریم قربان‌زاده، نویسنده کتاب سه‌خواهرون | ترویج روایت‌های مقاومت برای مقاوم‌سازی جامعه لزوم بهره‌مندی از تجربیات زنان در دفاع مقدس در دانشگاه‌ها پخش برنامه یلدای ایرانی از شبکه رادیو ایران هویت زن مسلمان ایرانی امروز در جهان، الگوساز و تحول‌آفرین است طرز تهیه چیزکیک یلدایی ساده + فیلم تسبیحات حضرت زهرا (س) هدیه الهی برای مسلمانان است هویت‌هایی که درست شکل نگرفته‌اند درباره توجه نامتعارف برخی بانوان به خود و دورشدن از نقش‌­های زنانه‌شان | من، خودم و دیگر هیچ حفظ سلامت استخوان‌ها در زنان یائسه با مصرف ادویه پاپریکا زنان هنرمند در برج آزادی گرد هم می آیند تأثیر دورهمی‌های خانوادگی بر فرهنگ ایرانی
سرخط خبرها
فواید استفاده از نمک در ایجاد طعم خوشمزه غذا

فواید استفاده از نمک در ایجاد طعم خوشمزه غذا

  • کد خبر: ۳۰۰۷۵۴
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
با وجود اینکه مصرف زیاد نمک در غذا باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود، اما استفاده درست و به اندازه این ادویه می‌تواند علاوه بر ایجاد طعم خوشمزه غذا در آشپزی کمک کند، به حفظ رنگ سبزیجات نیز کمک می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه مصرف زیاد نمک در غذا باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود، اما استفاده درست و به اندازه این ادویه می‌تواند علاوه بر ایجاد طعم خوشمزه غذا در آشپزی کمک کند، به حفظ رنگ سبزیجات نیز کمک می‌کند.
نمک با کمک به تجزیه پکتین فیبر موجود در دیواره سلولی گیاه و سرعت بخشیدن به زمان پخت بر روی سبزیجات تاثیر می‌گذارد.

همچنین، نمک می‌تواند باعث حفظ رنگ سبزیجات سبز رنگ مانند لوبیا سبز شود، در صورت تردید داشتن پیش از پخت سبزیجات به آن نمک بزنید. پیش از تفت دادن مواد در روغن نمک را اضافه کنید و اگر در حال آب پز کردن سبزیجات هستید خیلی زود نمک را به آبی که سبزیجات در آن می‌پزند اضافه نمایید.

در این میان یک استثنا وجود دارد و آن مورد قارچ است. از انجایی که بخش عمده قارچ را آب تشکیل می‌دهد اضافه کردن زودهنگام نمک می‌تواند همه چیز را از بین ببرد و از قهوه شدن آن جلوگیری کند. بنابراین، به قارچ‌ها زمانی که شروع به رنگ گرفتن کردند نمک اضافه کنید.

اهمیت استفاده از نمک در حبوبات و تخم مرغ پخته شده 

در مورد حبوبات و غلات نیز در ابتدای روند پخت به آنها نمک را اضافه کنید تا نرم شده و طعم آن بهتر شود. برخلاف افسانه‌ای غیر معتبر پختن لوبیا در آب حاوی نمک آن را سفت‌تر نمی‌کند. در واقع، توصیه می‌شود که لوبیا را در آب نمک خیس کنید تا حین پخت دچار ترکیدگی نشود.

بهتر است به مرغ یک روز پیش از پخت و به بوقلمون دو یا سه روز پیش از پخت نمک اضافه کنید. در مورد مرغ و بوقلمون با برش‌های کوچک‌تر هنوز هم می‌توانید با نمک زدن چند ساعت پیش از پخت و پز یا حتی در زمانی که فِر شما از قبل گرم می‌شود و سایر مواد را آماده می‌کنید از مزایای افزودن نمک بهره‌مند شوید.

نمک می‌تواند بافت تخم مرغ پخته شده را بهبود بخشد. نمک به عنوان متعادل کننده عمل می‌کند که از اتصال خیلی محکم پروتئین‌ها و فشرده شدن آب به سمت بیرون جلوگیری می‌نماید.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.