راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین محمدزاده قیصری پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد حضور قهرمان لیگ برتر والیبال زنان ایران در لیگ قهرمانان آسیا لزوم تدوین سند جامع زنان در هر استان ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان
سرخط خبرها
عادات غذایی اشتباه بانوان چه تأثیری بر سلامتی آن‌ها دارد؟

عادات غذایی اشتباه بانوان چه تأثیری بر سلامتی آن‌ها دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۳۴۲۸
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
خانم‌ها دارای عادت‌های غذایی خاصی هستند که هرچند بینشان متداول است، اما روش‌های درستی نیستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خانم‌ها دارای عادت‌های غذایی خاصی هستند که هرچند بینشان متداول است، اما روش‌های درستی نیستند.

یکی از این عادات اشتباه متعلق به مادر‌های شاغل است، زیرا آن‌ها ممکن است به دلیل کمبود وقتی که اغلب با آن مواجه هستند، حین اینکه مثلاً به تکالیف بچه‌ها رسیدگی می‌کنند جلوی کانتر آشپزخانه بایستند و غذایشان را همزمان بخورند. این کار اصلاً درست نیست؛ وقتی با عجله و بدون توجه غذا می‌خورید، بدنتان اطمینان ذهنی که برای خوردن نیاز دارید دریافت نمی‌کند. حتماً بنشینید، قاشق و چنگال دستتان بگیرید، به غذایتان نگاه کنید، لقمه‌ها را خوب بجوید و بدون عجله و با مکث میل کنید.

گروه دیگر مادرانی هستند که غذای باقیمانده فرزندشان را میل می‌کنند، درست است که دور ریختن غذای اضافی اسراف است، اما اگر این مقدار غذا به نفع سلامتی‌تان نباشد نباید آن را بخورید. خوردن باقیمانده غذای بچه‌ها، دریافت کالری روزانه‌تان را افزایش می‌دهد.

رژیم‌های کم کربوهیدرات می‌توانند برای خانم‌ها مضرتر باشند، زیرا باعث به هم خوردن تعادل هورمون‌های بدنشان می‌شوند. این مسئله در طولانی مدت عادت ماهانه را نامنظم می کند و  از تراکم استخوان‌هایتان کم خواهد شد. رژیم‌های کاهش وزن کم کربوهیدرات (مانند کتوژنیک) شاید در کوتاه‌مدت جواب بدهند؛ اما برای بلندمدت مناسب نیستند، مگر اینکه پزشکتان توصیه کند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.