۴ مدال سهم دختران، ۳ مدال سهم پسران | قایقرانی ایران در آسیا طوفان کرد فردا؛ روزی که دختران والیبال ایران برای لیگ ملت‌ها می‌جنگند | ۶ تیم در فیلیپین، فقط ۲ بلیت طلایی راز بی‌اختیاری ادرار زنان فاش شد | چه افرادی بیشتر در معرض خطر هستند؟ پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی؛ ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟
سرخط خبرها
شیوع میگرن در بین زنان ۳ برابر بیشتر از مردان است

شیوع میگرن در بین زنان ۳ برابر بیشتر از مردان است

  • کد خبر: ۳۰۴۹۹۲
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵
براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی در حالی شیوع میگرن در بین زنان سه‌برابر بیشتر از مردان است که این بیماری، تهدیدی برای سلامت بانوان نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان بهداشت جهانی، میگرن را به عنوان یکی از ۱۰ بیماری برتر فهرست کرده است و مشاوره و کنترل دوره‌ای را برای افراد مبتلا به میگرن توصیه می‌کند. اگرچه میگرن تهدید فوری برای زندگی نیست، اما به طور غیرمستقیم بر کیفیت زندگی بیماران تاثیر می‌گذارد.

میگرن نوعی بیماری مزمن و ناتوان کننده است که شیوع بالایی در جهان دارد و در زنان ۳ برابر بیشتر از مردان دیده می‌شود.

 افراد مبتلا به میگرن دارای نوعی سردرد ضربان دار هستند که معمولا در یک طرف سر ظاهر می‌شود و اغلب با حالت تهوع یا حساسیت به نور همراه است. این علائم به دلیل تغییرات موقت در هدایت عصبی داخل مغز است. درد‌های میگرنی اغلب چند ساعت تا چند روز ادامه می‌یابد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.