به گزارش شهرآرانیوز، نشست کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با نائب رئیسهای هیئات ورزشی بانوان امروز دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ در ساختمان شورای شهر برگزار شد.
در ابتدای این جلسه نواب رییس هیئات ورزشی نسبت به بیان نقاط ضعف، قدرت و دغدغههای مربوطه پرداختند و انتظارات خود را از شورای شهر مشهد بیان نمودند.
پس از آن فاطمه سلیمی که ریاست جلسه را برعهده داشت، گفت: نگاه در حوزه بانوان صرفاً فرهنگی است نه زیر ساختی. نگاه ما در شورای ششم تعالی زیست پذیری شهری در حوزه زن و خانواده است.
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر ضرورت نگاه مبتنی بر زن و خانواده در حوزههای مختلف حمل و نقل، ورزش، فضای سبز و توسعه پارکهای بانوان تاکید کرد و افزود: یکی از مشکلات خانمها این است که در قشرهای مختلف یکدیگر را نمیشناسند در حالی که اگر این آشنایی اتفاق بیفتد و بین زنان توانمند شبکه سازی ایجاد شود به هم افزایی آنها کمک میکند.
وی اظهار کرد: قوانین حمایتی در حوزه ورزشی باید استخراج شود تا در قسمتهایی که حمایتهای قانونی وجود ندارد از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیریهای لازم را انجام دهیم.
سلیمی بر اهمیت و ضرورت ارتباط بانوان ورزشی با بدنه اجتماعی و شورای اجتماعی محلات تاکید کرد و این ظرفیت را بستری مناسب در جهت ورزش قهرمانی بانوان برشمرد.
وی افزود: برای اولین بار در کشور بودجه بانوان را جدا کردیم و در ورزشهای همگانی بانوان بودجه را تا ۳ برابر افزایش دادیم. ما برای بودجه بانوان سرفصل جدا تعریف کردیم.
ساختارسازی یکی دیگر از مواردی بود که رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر آن تاکید کرد و گفت: متاسفانه در حوزه زنان ساختارهایمان ضعیف است.
وی به اقدامات شورای ششم در حوزه بانوان اشاره کرد و گفت: یکی از اقداماتی که انجام دادیم این بود که برای بانوان در شوراهای اجتماعی محلات جایگاه در نظر گرفتیم تا بتوانند دغدغهها و مشکلات بانوان و دختران محلات را پیگیری کنند و به ما در مجموعه مدیریت شهری انتقال دهند.
سلیمی با اشاره به توسعه پارکهای بانوان در مناطق مختلف مشهد گفت دوچرخه سواری بانوان را تصویب کردیم در بوستانهای زنان رایگان شود و در حال حاضر از ۵۰ هزار اشتراک دوچرخههای بایدو ۲۰ هزار متعلق به زنان در پارکهای بانوان است.
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد تاکید کرد: خیلی از فعالیتهای شما بانوان ورزشکار و فعال در این حوزه میتواند در عرصه بین المللی مطرح شود. شما میتوانید هویت دختر ایرانی را با تکیه بر فرهنگ ایرانی اسلامی تعریف کنید و از طریق این هویت سازی، عزت نفس دختران را ارتقا دهید.
وی گفت: در دوره ششم مدیریت شهری تلاش زیادی برای توسعه زیرساختهای ورزشی بانوان و توسعه فعالیتهای همگانی در قالب جشنوارههای شهربانو انجام دادیم که دور جدید این رویداد آخر هفته جاری در رشتههای مختلف ورزشی برگزار خواهد شد.
سلیمی بیان کرد: یکی دیگر از بخشهای مورد دغدغه معلولان هستند که سعی کردیم هم در رویداد شهربانو مورد توجه قرار گیرند و هم در جشنواره های جام رمضان.
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد ادامه داد: یک بحث دیگری که در خصوص افراد ورزشکار وجود دارد الگوسازی در سطح جامعه است که با شناسایی این افراد بتوانیم در این زمینه اقدامات خوبی انجام دهیم، همچنین از افرادی که در حوزه ورزش مشهد خدمت کردهاند در رویداد نشان مشهد قدردانی میکنیم.