افزایش ۳ برابری حضور زنان در مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستان مشهد کاهش نشانه‌های سرماخوردگی در کودکان با مصرف مداوم پرتقال تأسیس مدرسه، از مهم‌ترین فعالیت‌های اولین بانوی روزنامه‌نگار ایران کسب ۲ دیپلم افتخار بانوان هنرمند استان سیستان و بلوچستان سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری فَرَت‌بافی، راهی برای درآمدزایی زنان پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال بانوان با صدرنشینی تیم خاتون بم افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان مادر درنای سیبری درگذشت (۲۰ دی ۱۴۰۳) قرعه‌کشی یک‌چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا | حریفان خاتون بم مشخص شد لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن رتبه نهم بانوان اسنوکر و بیلیارد ایران در رنکینگ جهانی نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای کاهش ۱۳.۵ درصدی طلاق در خراسان شمالی سبک زندگی بانوان، عامل موثر در ابتلا به سرطان سینه نقش مهم زنان عشایری در اقتصاد و تولید معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت
سرخط خبرها
غربالگری سرطان‌های زنان، به‌وسیله اتوبوس سلامت در مشهد

غربالگری سرطان‌های زنان، به‌وسیله اتوبوس سلامت در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۵۱۲۳
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد گفت: با توجه به اهمیت تشخیص زودهنگام سرطان‌های زنان، اتوبوسی را در اختیار خیّران سلامت قرار داده‌ایم تا تجهیز شود و برای غربالگری سرطان‌های شایع زنانه به مناطق کم‌برخوردار شهر برود.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی امروز (پنجشنبه، ۲۲ آذر ۱۴۰۳) در نشست با شهردار منطقه ۱۱ و بانوان عضو شورا‌های اجتماعی محلات این منطقه، اظهار کرد: ۵۰ درصد جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند بنابراین لازم است در برنامه ریزی‌ها جایگاه ویژه‌ای داشته باشند و نیازها و مشکلاتشان در نظر گرفته شود، باید مردان مسئول و تصمیم‌ساز را نسبت‌به مسائل زنان آگاه کنیم تا همراهی کنند.

وی با اشاره به تشکیل کمیسیون ویژه بانوان و خانواده در این دوره شورای شهر مشهد، افزود: با تشکیل این کمیسیون برای اولین بار در کشور، بودجه بانوان را جدا کردیم؛ به طوری که طی این مدت سه ساله، بیش از ۷۰۰ میلیارد برای بانوان بودجه اختصاص دادیم. 

غربالگری سرطان‌های زنان با اتوبوس سلامت

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد گفت: برای اولین بار، از طریق اصلاح آیین‌نامه که انجام دادیم، نماینده بانوان را به شورا‌های اجتماعی محلات اضافه کردیم تا بتوانند مسائل زنان را در سطح محلات احصا و شناسایی کنند و با انتقال به مدیریت شهری، در برنامه ریزی‌ها مورد توجه قرار گیرند.

سلیمی از اختصاص جایگاه ویژه بانوان در هیئت امنای مساجد خبر داد و گفت: علاوه بر این، با پیگیری‌ها و رایزنی‌هایی که با امور مساجد انجام دادیم تصمیم بر این شد کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد مجوز کانون خانواده صادر کنند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های بانوان در شهر عنوان کرد: برخی فکر می‌کنند مسائل بانوان فقط فرهنگی است، اما این نگاه درست نیست. ما برای اولین بار «گفتمان تعالی زیست‌پذیری شهری در حوزه زن و خانواده» را مطرح کردیم و این نگاه زن‌محور و خانواده‌محور را به حوزه‌های مختلف عمران، حمل‌ونقل و خدمات شهری تسری دادیم.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد با اشاره به مشکل و محدودیت تردد زنان با ون، بیان کرد: در شورای شهر مصوب کردیم برای رفاه حال بانوان، شهرداری باید از این به بعد به جای ون، میدل‌باس دودر خریداری کند. همچنین در خط‌های پرتردد اتوبوس، خط ویژه بانوان ایجاد کردیم تا کمتر دچار مشکل شوند.

وی گفت: مدیریت شهری باید در شهر مذهبی مشهد پاسخگوی نیاز‌های زنان باشد، با این نگاه بوستان‌های بانوان را توسعه دادیم و ۵۰ هکتار فضای سبز زنان را به ۸۲ هکتار رساندیم تا زنان بتوانند در فضایی امن ورزش کنند.

سلیمی بیان کرد: ساخت کافه ‎بازی‌ها را به‌عنوان محیطی امن برای دورهمی‌های دختران آغاز کرده‌ایم. همچنین برای کافه کارآفرینی و کافه علم ویژه دختران برای حضور و ارتباط زنان توانمند  با دختران نوجوان و جوان در حال برنامه ریزی هستیم.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد با تأکید بر ضرورت ساختارسازی و ایجاد شبکه بین زنان فعال گفت: ما این ساختارسازی را در چهار سطح زنان عضو شورا‌های اجتماعی محلات، زنان تأثیرگذار و تصمیم‌ساز استان، زنان عضو شورا‌های شهر کشور و در سطح بین‌المللی پیگیری کردیم تا ضمن هم‌افزایی، هویت و جریان‌سازی زن و دختر مشهدی تقویت شود و آن سیاه‌نمایی‌هایی که وجود دارد، خنثی گردد.

وی بر تأثیر غربالگری بر درمان سرطان‌های زنانه و نیز تأثیر تشخیص زودهنگام این سرطان‌ها بر کاهش مرگ‌ومیر زنان، تأکید کرد و از حاضران در جلسه خواست به اطلاع‌رسانی این موضوع به بانوان در محلات و استفاده از ظرفیت خانه‌های بهداشت برای غربالگری‌های رایگان توجه کنند.

سلیمی گفت: با توجه به این موضوع، اتوبوسی را در اختیار خیران سلامت قرار داده‌ایم تا تجهیز شود و برای غربالگری سرطان‌های شایع زنانه به مناطق کم‌برخوردار شهر برود.

وی اجرای طرح‌های برنا، ریحانه، باهم، نورچشمی، ترنم زندگی، صدای پای زندگی، مانا و کهکشان کودکی را ازجمله اقدامات هویت‌بخش جهت تعالی جایگاه بانوان و خانواده برشمرد.

مهدی عرفانیان، شهردار منطقه ۱۱ نیز در ادامه جلسه به بیان اقدامات انجام‌شده در حوزه بانوان و خانواده پرداخت.

برگزاری مسابقه دوچرخه‎سواری، جشن‌های مناسبتی و آیینی، تفکیک زباله از مبدأ، طرح ترنم زندگی، چهارشنبه‌های امام‌رضایی، برپایی بازارچه‌های فروش، انجمن نویسندگان، نمایشگاه زیست عفیفانه، اردو‌های مادر و کودک، گفتگوی خودمانی، مسابقات کتاب‌خوانی، کارگاه مشاوره و برگزاری مسابقات ورزشی شهربانو مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در منطقه ۱۱ است که توسط شهردار منطقه عنوان شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.