«حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟
سرخط خبرها
افزایش ۶۴ درصدی مساحت بوستان‌های ویژه بانوان در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد

افزایش ۶۴ درصدی مساحت بوستان‌های ویژه بانوان در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۰۵۰۰۱
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: باید زیرساخت‌ها برای ورزش و نشاط بانوان در یک محیط امن و به‌دور از مزاحمت گسترش یابد که با این نگاه توسعه پارک‌ها و سایت‌های ویژه بانوان را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم مساحت فضای سبز بانوان را از ۵۰ به ۸۲ هکتار برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه سلیمی امروز (چهارشنبه، ۲۱ آذر ۱۴۰۳) در نشست با شهردار منطقه ۱۰ و بانوان عضو شورا‌های اجتماعی محلات این منطقه، هدف از ایجاد کمیسیون ویژه بانوان و خانواده را پیگیری مسائل زنان به صورت ساختاریافته عنوان و اظهار کرد: در دوره‌های گذشته مدیریت شهری، برای موضوعات زنان هیچ برنامه، بودجه و ساختاری به صورت اختصاصی وجود نداشت. پیگیری کرده و برای اولین بار در کشور، کمیسیون ویژه بانوان و خانواده را در شورای شهر ایجاد کردیم تا ساختار، برنامه و بودجه اختصاصی برای زنان در مدیریت شهری ایجاد شود.

وی افزود: شورای شهر تهران هنوز کمیسیون بانوان و خانواده ندارد و در مجلس نیز کمیسیون ویژه بانوان نداریم؛ تنها یک فراکسیون است که به لحاظ جایگاه قانونی نمی‌تواند چندان تأثیرگذار باشد.

سلیمی بیان کرد: مشهد یک شهر مذهبی است پس باید زیرساخت‌ها برای ورزش و نشاط بانوان در یک محیط امن و به‌دور از مزاحمت گسترش یابد که با این نگاه، توسعه پارک‌ها و سایت‌های ویژه بانوان را در دستورکار قرار دادیم و توانستیم مساحت فضای سبز بانوان را از ۵۰ به ۸۲ هکتار برسانیم.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: طرح‌ها و رویداد‌های برنا، ریحانه، باهم، نورچشمی، ترنم زندگی، صدای پای زندگی، مانا و کهکشان کودکی از جمله اقدامات هویت‌بخش جهت تعالی جایگاه بانوان و خانواده است.

وی ضمن تأکید بر شبکه‌سازی زنان عنوان کرد: زنان توانمند و فعال اجتماعی باید با هم در ارتباط باشند تا توانشان تقویت شود و از تجارب و ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند. ما باید در شهر مشهد با ۳۰ میلیون زائر نگاه بین‌المللی داشته باشیم. اینجا جهانشهر است، دنیا باید با توانمندی‌های زنان مشهدی آشنا شود. سال گذشته که رویداد بین‌المللی خورشید در مشهد برگزار شد و ۱۰۰ زن خبرنگار از ۴۷ کشور دنیا به مشهد آمدند، نگاه بسیار سطح پایینی به زنان ایران و توانایی‌های آن‌ها داشتند، اما زمانی که به کشورشان برگشتند این نگاه متحول شده بود، به طوری که خبرنگار آمریکایی در هنگام برگشت به کشورش توییت زد «ایران جایی که می‌گفتید نیست».

سلیمی خاطرنشان کرد: عزت نفس باید در دختران نوجوان و جوان ما تقویت شود، آن‌ها نباید گرفتار خودتحقیری شوند. کشور ما جایی است که ورزش چوگان آن عمری سه‌هزار ساله دارد، در حالی که برخی کشور‌های دنیا قدمتشان به ۳۰۰ سال هم نمی‌رسد. باید زنان توانمند را بشناسیم و به جامعه معرفی کنیم تا الگوسازی درستی برای دختران جوان ما اتفاق بیفتد.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به موضوع سقط جنین تصریح کرد: سقط جنین در ۹۳ درصد موارد مربوط به خانواده‌ها است و اکثراً در فرزند سوم و چهارم اتفاق می‌افتد، این نتیجه باور‌های فرهنگی نادرستی است که داشتن بیشتر از دو فرزند را خوب نمی‌داند. زنان فعال اجتماعی باید در زمینه سقط جنین دغدغه داشته باشند؛ چراکه نجات هر جنین از سقط، نجات یک نسل است.

وی با تأکید بر موضوع سرطان‌های زنانه و اهمیت غربالگری و درمان بموقع گفت: در یک غربالگری که برای ۳۰۰ نفر از بانوان انجام شد، ۳۱ نفر بدون اینکه خودشان بدانند مبتلا به سرطان‌های زنانه بودند. اگر این سرطان‌ها در مرحله ۱ و ۲ تشخیص داده شود، میزان مرگ‌ومیر به صورت چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. در مراکز بهداشت این غربالگری به صورت رایگان انجام می‌شود؛ این موضوع را به بانوان محلات اطلاع‌رسانی کنید.

بهره‌برداری از بوستان بانوان «آفتاب» تا انتهای امسال

در ادامه وحید برجسته‌نژاد، شهردار منطقه ۱۰ مشهد با اشاره به مهم‎ترین اقدامات عمرانی حوزه بانوان و خانواده اظهار کرد: طی سه سال گذشته، ۳۶ میلیارد تومان برای این پروژه‌ها اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: بوستان بانوان آفتاب که تنها بوستان بانوان در سطح منطقه ۱۰ است، تا انتهای امسال به بهره‌برداری می‌رسد. همچنین بوستان بانوان «شاهد» و بوستان «کودک و سلامت» از دیگر پروژه‌های خانواده‌محور در منطقه ۱۰ هستند.

برجسته‌نژاد اضافه کرد: مشارکت در اجرای برنامه‌های مناسبتی، مشارکت در برپایی ایستگاه‌های زیست عفیفانه، برپایی بازارچه‌های فروش محصولات خانگی با هدف توسعه کارآفرینی و همچنین برگزاری کارگاه‌های فرزندپروری از دیگر برنامه‌های حوزه مشارکتی بانوان در منطقه ۱۰ بوده است. برای طرح «ترنم زندگی» در این منطقه، ۱۸۵ جلسه تشکیل دادیم و ۲۱۰۰ مخاطب از خدمات مشاوره‌های گروهی و آموزش‌های این طرح بهره‌مند شدند. در طرح «شهید مهرورزی» که برای پیشگیری از اعتیاد است، تاکنون ۱۲ جلسه برگزار شده و ۲۰۰ مخاطب از این طرح استفاده کرده‌اند.

شهردار منطقه ۱۰ مشهد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه سلامت و تربیت بدنی عنوان کرد: برگزاری مسابقات ورزشی بانوان، ورزش صبحگاهی در ۱۹ پایگاه، برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های تفریحی‎ورزشی، پایش سلامت جسمانی بانوان و تجهیز اتاق ورزشی در مدارس استثنایی از دیگر اقدامات بوده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.