آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی راز زوج‌های خوشبخت در مواجهه با اختلافات حل‌نشدنی چیست؟ لیگ برتر هندبال بانوان | هفته سوم فردا پنجشنبه (۱۶ مهر ماه ۱۴۰۵) برگزار می‌شود
سرخط خبرها
تأکید رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر ارتباط زنان فعال با سازمان‌های بین‌المللی

تأکید رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر ارتباط زنان فعال با سازمان‌های بین‌المللی

  • کد خبر: ۳۰۴۸۴۰
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد گفت: ما تعداد زیادی زن کارآفرین در مشهد و ایران داریم، اما از بین ۱۴۰ کشور، رتبه ۱۳۴ را در یونسکو داریم؛ علتش این است که زنان کارآفرین، فعال و توانمند ما با این سازمان‌های بین‌المللی ارتباط برقرار نکرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی امروز (۲۰ آذر ۱۴۰۳) در جلسه با شهردار منطقه ۸ و بانوان شورای اجتماعی محلات این منطقه، اظهار کرد: زمانی که به شورای شهر مشهد آمدم، برای زنان برنامه، بودجه و ساختاری وجود نداشت؛ بنابراین برای اولین بار در کشور کمیسیون ویژه بانوان را در شورای شهر ایجاد کردیم تا بتوانیم ساختارسازی، برنامه‌ریزی و اختصاص بودجه را پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه کمیسیون بانوان و خانواده برای اولین بار در کشور، در مشهد ایجاد شد و توانست الگوسازی خوبی برای سایر شهرها باشد، عنوان کرد: حتی شورای شهر تهران هنوز این کمیسیون را ندارد و در مجلس نیز کمیسیون ویژه بانوان نداریم، تنها یک فراکسیون است که به لحاظ جایگاه قانونی خیلی نمی‌تواند تأثیرگذار باشد و خلأهای قانونی حوزه زنان را پیگیری کند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد گام بعدی را تخصیص ردیف بودجه اختصاصی برای بانوان در مدیریت شهری عنوان کرد و ادامه داد: سال اول، ۸۰ میلیارد بودجه برای بانوان گرفتیم در حالی که بودجه تهران فقط ۲۰ میلیارد تومان بود و الان بعد از گذشت حدود ۳ سال، این عدد در مشهد به ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است که برای حل مسائل زنان و ایجاد زیرساخت‌ها صرف می‌شود.

سلیمی با اشاره به ضعیف‌بودن ساختارها در حوزه زنان، اقدام بعدی را اصلاح آیین‌نامه شوراهای اجتماعی محلات و اضافه‌شدن جایگاه یک زن در هر شورا عنوان کرد و گفت: این موضوع به شناسایی مسائل زنان محله و برنامه‌ریزی درست برای هزینه‌کرد بودجه، چه در سطح محله و چه مدیریت شهری، کمک کرد. در حال حاضر، از دو هزار عضو شوراهای اجتماعی محلات، ۸۰۰ نفر را زنان تشکیل می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: پیگیری مسائل زنان نیازمند نگاه برادرانه مردانی است که در جایگاه‌های سیاست‌گذاری، تصمیم‌سازی و مدیریت هستند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد به توسعه بوستان‌های بانوان به عنوان یکی از اقدامات زیرساختی و سخت‌افزاری شورای ششم برای زنان اشاره و بیان کرد: قبل از شورای ششم در طول ۲۰ سال فقط ۵۰ هکتار بوستان برای زنان مشهد ساخته شده بود، اما طی همین مدت سه سال، ما ۳۲ هکتار بوستان و سایت اختصاصی بانوان ایجاد کردیم.

کافه کارآفرینی برای دختران مشهد ایجاد می‌شود

سلیمی با اشاره به ایجاد کافه‌بازی به عنوان پاتوقی امن و سالم برای دختران نوجوان و جوان گفت: ساخت کافه کارآفرینی یکی دیگر از برنامه‌هایی است که پیگیری می‌کنیم تا فضایی برای حضور زنان و دختران کارآفرین فراهم شود و دختران شهر بتوانند از طریق گفت‌وگو و آشنایی با تجارب این افراد موفق، مسیر درست را برای اشتغال و کارآفرینی انتخاب کنند.

وی با تأکید بر ضرورت ساختارسازی و ایجاد شبکه بین زنان فعال اظهار کرد: ما این ساختارسازی را در چهار سطح زنان عضو شوراهای اجتماعی محلات، زنان تأثیرگذار و تصمیم‌ساز استان، زنان عضو شوراهای شهر و کشور و در سطح بین‌المللی پیگیری کردیم تا ضمن هم‌افزایی، هویت و جریان‌سازی زن و دختر مشهدی تقویت شده و آن سیاه‌نمایی‌هایی که وجود دارد، خنثی شود.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد اضافه کرد: سال گذشته در رویداد بین‌المللی «خورشید»، صد زن خبرنگار را از ۴۷ کشور جهان به مشهد آوردیم و متوجه شدیم نگاهشان به توان و پتانسیل زنان و دختران شهر ما بسیار سطح پایین است؛ اما همین افراد وقتی به کشورشان برگشتند، تصویری جدید، سطح بالا و واقعی از زنان در ایران داشتند.

سلیمی با تأکید بر اهمیت ارتباط زنان فعال با سازمان‌های بین‌المللی، گفت: ما تعداد زیادی زن کار‌آفرین در مشهد و ایران داریم، اما از بین ۱۴۰ کشور، رتبه ۱۳۴ را در یونسکو داریم؛ علتش این است که زنان کارآفرین و توانمند ما با این سازمان‌های بین‌المللی ارتباط برقرار نکرده‌اند و همین رتبه‌بندی‌ها جایگاه حقوق زنان ایران را در دنیا تنزل داده است.

وی با اشاره به موضوع جمعیت و فرزندآوری، اظهار کرد: به موضوع سقط جنین توجه ویژه داشته باشید؛ چراکه نجات هر جنین از سقط، نجات یک نسل شیعه است و ۹۳ درصد سقط‌جنین‌ها مربوط به خانواده‌های قانونی و شرعی است.

کلنگ‌زنی مجموعه ورزشی چندمنظوره در پارک جهانشهر

در ادامه این جلسه، شهردار منطقه ۸ مشهد ضمن تأکید بر پتانسیل بانوان عضو شوراهای اجتماعی محلات، اظهار کرد: بیش از ۵۰ نفر از ۹۰ عضو شوراهای اجتماعی محلات در منطقه ۸، زن هستند.

کاظم یزدانمهر به مهم‌ترین برنامه‌های منطقه ۸ در حوزه زنان و خانواده اشاره و بیان کرد: برگزاری رویدادهای ورزشی و فرهنگی، طرح «ترنم زندگی» و نمایشگاه عرضه محصولات خانگی ازجمله این اقدامات است.

وی افزود: در طرح «مشهد مهربان» که جمع‌آوری کمک برای آزادی زندانیان بود، منطقه ۸ رتبه اول را در بین مناطق شهر به دست آورد.

شهردار منطقه ۸ مشهد ادامه داد: با توجه به محدودیت زمین در منطقه ۸، شهرداری در این منطقه سالن ورزشی برای بانوان ندارد؛ فقط یکی در میدان حافظ است که در دسترس همه نیست؛ بنابراین با پیگیری‌هایی که انجام شد، مجموعه ورزشی چندمنظوره در پارک جهانشهر را امسال با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهیم کرد. البته این مجموعه ورزشی مشترک برای خانم‌ها و آقایان است، اما هدف ما بیشتر تأمین فضای ورزشی سرپوشیده برای بانوان بوده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.