کاچی هفت‌دختری؛ آیینی زنانه با آداب ویژه برچسب «کودک بدغذا» و معرفی راهکار‌هایی برای بهبود اشتهای کودکان چند قانون طلایی برای نجات زوج‌ها از دلخوری‌ها اینفوگرافی | راه‌های پیشگیری از سرطان پستان ملی‌پوش فوتسال ایران: برای بازگرداندن جام قهرمانی تلاش می‌کنیم ریحانه کریمی؛ دختر قهرمانِ ورزش و الگویِ ایمان | دعای خیر شهدا بدرقه راهت باشد مأموریت سخت خاتون در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با چالش‌های پرشمار ظرافت‌های رفتاری و عقلانیت عملی در سیره صدیقه طاهره (س) درباره مرحومه ریحانه بهشتی | ورزشکار مشهدی که پس از مرگ مغزی، اعضای بدنش اهدا شد​ کدام صنایع بیشترین تعداد زنان را در خود جای داده‌اند؟ حضور دقیقه نودی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتسال بانوان تصویب سند ملی اشتغال زنان | شناسایی و معرفی ۱۵۰۰ زن نامدار ایرانی خانه‌داری | چگونه حبه‌های سیر را بدون بو گرفتن دست، پوست بگیریم؟ آشپزی | همبرگر با پنیر بلوچیز، دستور پخت متفاوتی دارد تمرینات تیم ملی تنیس بانوان ایران در پاکستان آغاز شد ضرورت تقویت مهارت‌های تربیتی خانواده‌ها | تقویت گفت‌و‌گو باید از سوی والدین آغاز شود نیم نگاهی به نقش زنان در زنده ماندن ایمان شله، غذایی که برای مردم مشهد میراث است احکام شرعی | خرج کردن عیدی کودکان توسط والدین چه حکمی دارد؟ آیا اضطراب و افسردگی با تشدید «تهوع بارداری» ارتباط مستقیم دارد؟
سرخط خبرها
حضور ۲۰ درصدی بانوان مدیر صنایع در دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت

حضور ۲۰ درصدی بانوان مدیر صنایع در دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت

  • کد خبر: ۳۰۵۷۵۱
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، ۲۰ درصد از صنایع شرکت‌کننده در نمایشگاه ایران ساخت، مدیر عامل یا اعضای هیئت‌مدیره زن دارند و در بدنه کارشناسی نیز بخش زیادی از نیرو‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در بازدید از دوازدهمین نمایشگاه «ایران‌ساخت» با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع گفت‌و‌گو کرد و از نزدیک با تازه‌ترین دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های خصوصی آشنا شد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در این بازدید به نقش زنان در صنعت کشور اشاره کرد و گفت: ۲۰ درصد از صنایع شرکت‌کننده در این نمایشگاه مدیر عامل یا اعضای هیئت‌مدیره زن دارند و در بدنه کارشناسی نیز بخش زیادی از نیرو‌ها را زنان تشکیل می‌دهند. امیدواریم این نیرو‌های توانمند به سرعت به جایگاه‌های مدیریتی ارتقا یابند.

وی افزود: برای توسعه صنایع داخلی، به توانمندی هر دو بال زنان و مردان نیاز داریم. تلاش ما این است که زنان در عرصه‌های فعالیتشان به بهترین نسخه خود تبدیل شوند و موانع قانونی را برای آنها هموار کنیم. در این راستا، لایحه حق عائله‌مندی را برای کاهش تبعیض‌ها و نابرابری‌ها دنبال می‌کنیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.