سلیمی: رسانه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در جهت‌دهی سبک زندگی و نگرش اجتماعی بانوان دارند تکرار ناکامی تیم قهوه باتسام مشهد در لیگ برتر بسکتبال زنان باشگاه‌های کشور تیم بدمینتون بانوان زنجان مقابل نماینده مشهد به برتری دست یافت مانجارو خوراکی، فاقد مجوز و قاچاق| دارو‌های لاغری با این نام را از بازار نخرید زنان باردار به چقدر پروتئین در روز نیاز دارند؟ شکل‌گیری الگوی سوم زن در بستر انقلاب اسلامی عرضه مسکن استیجاری به زوج‌های جوان دهک‌های ۱ تا ۶ اصلاح قانون مهریه، به معنای لغو حق مالی زن نیست کاهش ۷۸۴ موردی آمار طلاق در استان تهران در ۶ ماه اول سال برگزاری نشست هفته زن مجاهد مسلمان در تهران مادران باردار بخوانند: زایمان طبیعی بهترین روش برای تقویت سیستم ایمنی نوزاد کسب سهمیه حضور در مسابقات کاپ آسیا برای بانوان ملی پوش تنیس روی میز غربالگری ۲۰ هزار زن سرپرست‌خانوار در خراسان رضوی بوستان شهربانو صبا متفاوت از سایر بوستان‌های بانوان در شهر مشهد | سلیمی: به زودی یک بوستان دیگر هم افتتاح می‌شود
سرخط خبرها
حضور ۲۰ درصدی بانوان مدیر صنایع در دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت

حضور ۲۰ درصدی بانوان مدیر صنایع در دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت

  • کد خبر: ۳۰۵۷۵۱
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، ۲۰ درصد از صنایع شرکت‌کننده در نمایشگاه ایران ساخت، مدیر عامل یا اعضای هیئت‌مدیره زن دارند و در بدنه کارشناسی نیز بخش زیادی از نیرو‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در بازدید از دوازدهمین نمایشگاه «ایران‌ساخت» با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع گفت‌و‌گو کرد و از نزدیک با تازه‌ترین دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های خصوصی آشنا شد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در این بازدید به نقش زنان در صنعت کشور اشاره کرد و گفت: ۲۰ درصد از صنایع شرکت‌کننده در این نمایشگاه مدیر عامل یا اعضای هیئت‌مدیره زن دارند و در بدنه کارشناسی نیز بخش زیادی از نیرو‌ها را زنان تشکیل می‌دهند. امیدواریم این نیرو‌های توانمند به سرعت به جایگاه‌های مدیریتی ارتقا یابند.

وی افزود: برای توسعه صنایع داخلی، به توانمندی هر دو بال زنان و مردان نیاز داریم. تلاش ما این است که زنان در عرصه‌های فعالیتشان به بهترین نسخه خود تبدیل شوند و موانع قانونی را برای آنها هموار کنیم. در این راستا، لایحه حق عائله‌مندی را برای کاهش تبعیض‌ها و نابرابری‌ها دنبال می‌کنیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.