طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم
سرخط خبرها
اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری

اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۰۶۱۴۲
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
مصرف غذای تند در بارداری یکی از نگرانی‌های تغدیه‌ای مادران بارداراست که آیا غذای تند در دوران بارداری ضرر دارد یا نه؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ مادران در طول بارداری ممکن است هوس‌های غذایی مختلفی داشته باشند و این امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است. مثلاً ممکن است برخی از آنها تمایل زیادی به خوردن فلفل تند در بارداری داشته باشند.

به طور کلی، مصرف غذای تند در بارداری یکی از نگرانی‌های تغدیه‌ای مادران بارداراست که آیا غذای تند در دوران بارداری ضرر دارد یا نه؟ مصرف فلفل در بارداری یا به طور کلی غذا‌های تند ممنوع نیست، اما از آنجا که مشکلات گوارشی مانند سوزش سردل در این دوران تشدید می‌شود غذا‌های با طعم تند می‌توانند این مشکل را بدتر کند.

مصرف غذا‌های ادویه دار در سه ماهه اول بی خطر است و در رشد کودک تأثیر نمی‌گذارد. خطر از دست دادن بارداری زودرس در سه ماهه اول زیاد است، که ممکن است باعث شود مادران از عوارض مصرف غذای تند نگران باشند. اما نمی‌توان گفت که مصرف غذای تند در بارداری می‌تواند موجب سقط شود. سقط در سه ماه اول همانطور که گفتیم شایع است پس در اوایل بارداری از هر لحاظ چه تغذیه، چه فعالیت بدنی باید مواظب بود.

مصرف غذا‌های تند در سه ماهه دوم و سوم شانس ابتلا به سوزش سر دل و ریفلاکس اسید را افزایش می‌دهد. در سه ماهه سوم، جنین در حال رشد باعث بازگشت اسید‌های معده به مری می‌شود و خوردن غذا‌های تند می‌تواند این شرایط را بدتر کند.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.