الهام گرفتن بانوی کارگردان سینما از قرآن کریم در تولید فیلم‌های سینمایی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد علی سروری گام‌های استوار مادران مشهدی در راهپیمایی روز قدس | مقاومت در سایه اشک‌ها و لبخند‌ها تعداد مشمولان دریافت کمک هزینه ویژه مادران باردار و کودکان زیر ۲ سال اعلام شد کاهش تعداد سکه در مهریه در دستور کار کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس آغاز رقابت دوستانه بانوان فوتسالیست در مرحله نهایی جام رمضان۱۴۰۴ تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان ایران از رقابت‌های کاپ آسیا حذف شد لزوم افزایش تاب‌آوری ورزش زنان در حوزه قهرمانی ارتقای کیفیت روابط بین اعضای خانواده با مدیریت درست تعارضات خانوادگی دعوت از ۱۹ قایقران بانوان در رده سنی جوانان، زیر ۲۳ سال و بزرگسالان به اردوی تیم ملی لزوم مصرف روزانه یک عدد قرص آهن توسط مادران باردار از پایان ماه چهارم بارداری تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی محور‌های کلیدی برنامه هفتم توسعه در حوزه خانواده و ازدواج
سرخط خبرها
اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری

اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۰۶۱۴۲
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
مصرف غذای تند در بارداری یکی از نگرانی‌های تغدیه‌ای مادران بارداراست که آیا غذای تند در دوران بارداری ضرر دارد یا نه؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ مادران در طول بارداری ممکن است هوس‌های غذایی مختلفی داشته باشند و این امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است. مثلاً ممکن است برخی از آنها تمایل زیادی به خوردن فلفل تند در بارداری داشته باشند.

به طور کلی، مصرف غذای تند در بارداری یکی از نگرانی‌های تغدیه‌ای مادران بارداراست که آیا غذای تند در دوران بارداری ضرر دارد یا نه؟ مصرف فلفل در بارداری یا به طور کلی غذا‌های تند ممنوع نیست، اما از آنجا که مشکلات گوارشی مانند سوزش سردل در این دوران تشدید می‌شود غذا‌های با طعم تند می‌توانند این مشکل را بدتر کند.

مصرف غذا‌های ادویه دار در سه ماهه اول بی خطر است و در رشد کودک تأثیر نمی‌گذارد. خطر از دست دادن بارداری زودرس در سه ماهه اول زیاد است، که ممکن است باعث شود مادران از عوارض مصرف غذای تند نگران باشند. اما نمی‌توان گفت که مصرف غذای تند در بارداری می‌تواند موجب سقط شود. سقط در سه ماه اول همانطور که گفتیم شایع است پس در اوایل بارداری از هر لحاظ چه تغذیه، چه فعالیت بدنی باید مواظب بود.

مصرف غذا‌های تند در سه ماهه دوم و سوم شانس ابتلا به سوزش سر دل و ریفلاکس اسید را افزایش می‌دهد. در سه ماهه سوم، جنین در حال رشد باعث بازگشت اسید‌های معده به مری می‌شود و خوردن غذا‌های تند می‌تواند این شرایط را بدتر کند.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.