مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری

اما و اگر‌های مصرف غذای تند در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۰۶۱۴۲
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
مصرف غذای تند در بارداری یکی از نگرانی‌های تغدیه‌ای مادران بارداراست که آیا غذای تند در دوران بارداری ضرر دارد یا نه؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ مادران در طول بارداری ممکن است هوس‌های غذایی مختلفی داشته باشند و این امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است. مثلاً ممکن است برخی از آنها تمایل زیادی به خوردن فلفل تند در بارداری داشته باشند.

به طور کلی، مصرف غذای تند در بارداری یکی از نگرانی‌های تغدیه‌ای مادران بارداراست که آیا غذای تند در دوران بارداری ضرر دارد یا نه؟ مصرف فلفل در بارداری یا به طور کلی غذا‌های تند ممنوع نیست، اما از آنجا که مشکلات گوارشی مانند سوزش سردل در این دوران تشدید می‌شود غذا‌های با طعم تند می‌توانند این مشکل را بدتر کند.

مصرف غذا‌های ادویه دار در سه ماهه اول بی خطر است و در رشد کودک تأثیر نمی‌گذارد. خطر از دست دادن بارداری زودرس در سه ماهه اول زیاد است، که ممکن است باعث شود مادران از عوارض مصرف غذای تند نگران باشند. اما نمی‌توان گفت که مصرف غذای تند در بارداری می‌تواند موجب سقط شود. سقط در سه ماه اول همانطور که گفتیم شایع است پس در اوایل بارداری از هر لحاظ چه تغذیه، چه فعالیت بدنی باید مواظب بود.

مصرف غذا‌های تند در سه ماهه دوم و سوم شانس ابتلا به سوزش سر دل و ریفلاکس اسید را افزایش می‌دهد. در سه ماهه سوم، جنین در حال رشد باعث بازگشت اسید‌های معده به مری می‌شود و خوردن غذا‌های تند می‌تواند این شرایط را بدتر کند.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.