مادر منشأ تربیت است کسب مدال طلا در رشته پرش طول مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا توسط بانوی ایرانی پیچیده‌شدن بیش از حد ازدواج در جامعه، یکی از دلایل اصلی گریز جوانان از تأهل زنان مسلمان، آغازگر جامعه توحیدی هستند کسب رتبه دوم نماینده زنان ایران در ماده ۱۰۰ متر با مانع در بیست‌وششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا افزایش حضور زنان در بخش‌های مدیریتی مشاغل دانش بنیان در آینده‌ای نزدیک وظیفه زنان برای مقابله با تهاجم فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب ارسال ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی رسالت زن در تحولات اجتماعی یادگیری سرفصل‌های کلیدی زندگی توسط دانشجویان دختر با برگزاری رویداد ملی دخترانه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی فوتسال بانوان حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن و پارالمپیک لس آنجلس، اهداف مهم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور حج، فرصتی بی‌نظیر برای تربیت بانوان مسلمان حج فرزندآوری و افزایش موالید، یکی از ضرورت‌های کلیدی کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است یائسگی زودرس موجب افزایش خطر دیابت می‌شود ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵
سرخط خبرها
مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

  • کد خبر: ۳۰۸۵۶۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد، اما مضرات زیادی برای کودکان کمتر از ۳ سال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد. ادویه جات می‌تواند تنوع زیادی به غذای کودک بدهد و آن را از یکنواختی درآورد.

اضافه کردن ادویه آن هم ادویه‌های تند به غذای کودک موضوعی است که هنوز به اندازه کافی در بین مادران جا نیفتاده است. کودکان شیرخوارِ هشت ماهه بعد از شروع خوردن غذا‌ی کمکی و غذا‌های انگشتی یا فینگر‌فود‌ها می‌توانند با ادویه‌ها هم آشنا شوند. اگر در حین شیردهی غذا‌های تند خورده‌اید، احتمالاً ذائقه و تحمل نوزادان نسبت به غذا‌های تند را تقویت کرده‌اید، اما با‌این‌حال برای گنجاندن ادویهٔ کاری، فلفل سیاه و فلفل تند یا دیگر طعم‌های قوی در برنامه‌غذایی کودک حداقل تا یک سالگی او صبر کنید، زیرا کودکان زیر ۱۲ ماهگی تازه به غذا‌های اولیه عادت کرده‌اند و مستعد واکنش به غذا یا آلرژی هستند. بااین حال بهتر است کودک زیر ۳ سال غذای تند مصرف نکند، زیرا ممکن است عوارض بسیار زیادی برای آن‌ها ایجاد شود.

مشکلات گوارشی، بروز زخم معده، بروز زخم روده باریک، ایجاد بواسیر، سوزش هنگام دفع مدفوع، وجود خون در مدفوع، حساس شدن سیستم ایمنی، ایجاد بیماری‌های خود ایمنی مانند مالتیپل اسکلروزیس (MS) و بروز حساسیت و آلرژی‌های شدید از جمله مضرات مصرف غذا‌های تُند در کودکان کمتر از ۳ سال است.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.