افزایش نسبی میزان اهدای خون توسط بانوان در کشور شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور فعالیت ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور سرمربی مشهدی تیم فوتسال بانوان سایپا: با یک باخت، قهرمانی را از دست دادیم کاپ نقره‌ای لیگ ووشو کشور در دستان دختران مشهدی‌ قهرمانی بانوان خراسانی شاهد و ایثارگر در مسابقات تنیس روی میز و دارت فواید آش خشکبار برای مادران باردار سهم ۳۲ درصدی زنان در هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور بررسی علل کابوس‌های شبانه در کودکان خانم شهربانو، مادر امام سجاد (ع) اهمیت مقام مادر و جایگاه او در زندگی در رساله حقوق امام سجاد (ع) بیشترین رشد وزنی کودکان در دو سال اول زندگی‌ آن‌ها رخ می‌دهد باسترمه پلو، غذای محلی و پرخاصیت مردم ترکمن ریاست شطرنج به نخستین استاد بزرگ شطرنج بانوان ایران رسید لزوم تقویت هسته‌های اصلی جامعه زنان در جبهه انقلاب ۶۷ درصد نیرو‌های اورژانس اجتماعی زن هستند تیم والیبال دختران مقاومت آرتین مشهد قهرمان لیگ دسته ۲ کشور شد روایت زنانه از مقاومت لبنان در مجموعه مستند «محرم دل»
سرخط خبرها
مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

  • کد خبر: ۳۰۸۵۶۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد، اما مضرات زیادی برای کودکان کمتر از ۳ سال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد. ادویه جات می‌تواند تنوع زیادی به غذای کودک بدهد و آن را از یکنواختی درآورد.

اضافه کردن ادویه آن هم ادویه‌های تند به غذای کودک موضوعی است که هنوز به اندازه کافی در بین مادران جا نیفتاده است. کودکان شیرخوارِ هشت ماهه بعد از شروع خوردن غذا‌ی کمکی و غذا‌های انگشتی یا فینگر‌فود‌ها می‌توانند با ادویه‌ها هم آشنا شوند. اگر در حین شیردهی غذا‌های تند خورده‌اید، احتمالاً ذائقه و تحمل نوزادان نسبت به غذا‌های تند را تقویت کرده‌اید، اما با‌این‌حال برای گنجاندن ادویهٔ کاری، فلفل سیاه و فلفل تند یا دیگر طعم‌های قوی در برنامه‌غذایی کودک حداقل تا یک سالگی او صبر کنید، زیرا کودکان زیر ۱۲ ماهگی تازه به غذا‌های اولیه عادت کرده‌اند و مستعد واکنش به غذا یا آلرژی هستند. بااین حال بهتر است کودک زیر ۳ سال غذای تند مصرف نکند، زیرا ممکن است عوارض بسیار زیادی برای آن‌ها ایجاد شود.

مشکلات گوارشی، بروز زخم معده، بروز زخم روده باریک، ایجاد بواسیر، سوزش هنگام دفع مدفوع، وجود خون در مدفوع، حساس شدن سیستم ایمنی، ایجاد بیماری‌های خود ایمنی مانند مالتیپل اسکلروزیس (MS) و بروز حساسیت و آلرژی‌های شدید از جمله مضرات مصرف غذا‌های تُند در کودکان کمتر از ۳ سال است.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.