فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان مرور قهرمانی تیم فوتسال بانوان ایران در سال ۲۰۱۵ در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا روایتی از خاطرات زنان جبهه مقاومت در کتاب جنگ چهره زنانه ندارد سومین رویداد بانوان بهشت در مشهد برگزار شد | اهدای ۱۸ «نشان فضه(س)» به بانوان پیشکسوت هیئات مذهبی مشهد بررسی راهکار‌های افزایش مشارکت اقتصادی زنان در خراسان رضوی | شبکه‌سازی بانوان برای شتاب‌دهی اقتصاد آلودگی هوا، عامل مهم ایجاد اختلال در متابولیسم کودکان انتصاب بانوی شاعر به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر تیم صدرنشین هفته دهم لیگ برتر بسکتبال زنان مشخص شد استقبال بانوان هنرمند از دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک غیر از خدا هیچ‌کس نیست اهمیت قصه‌گویی در تقویت تخیل کودکان مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال کاهش ابتلای مادران باردار به دیابت حاملگی با مصرف منظم ویتامین D حضور بازیکن و مربی خارجی در فوتبال و فوتسال بانوان در آینده‌ای نزدیک برگزاری نمایشگاه پوستر رویداد هنری مادران مقاومت در بیرجند کاهش نرخ مرگ و میر مادران باردار در کشور
سرخط خبرها
مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

  • کد خبر: ۳۰۸۵۶۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد، اما مضرات زیادی برای کودکان کمتر از ۳ سال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد. ادویه جات می‌تواند تنوع زیادی به غذای کودک بدهد و آن را از یکنواختی درآورد.

اضافه کردن ادویه آن هم ادویه‌های تند به غذای کودک موضوعی است که هنوز به اندازه کافی در بین مادران جا نیفتاده است. کودکان شیرخوارِ هشت ماهه بعد از شروع خوردن غذا‌ی کمکی و غذا‌های انگشتی یا فینگر‌فود‌ها می‌توانند با ادویه‌ها هم آشنا شوند. اگر در حین شیردهی غذا‌های تند خورده‌اید، احتمالاً ذائقه و تحمل نوزادان نسبت به غذا‌های تند را تقویت کرده‌اید، اما با‌این‌حال برای گنجاندن ادویهٔ کاری، فلفل سیاه و فلفل تند یا دیگر طعم‌های قوی در برنامه‌غذایی کودک حداقل تا یک سالگی او صبر کنید، زیرا کودکان زیر ۱۲ ماهگی تازه به غذا‌های اولیه عادت کرده‌اند و مستعد واکنش به غذا یا آلرژی هستند. بااین حال بهتر است کودک زیر ۳ سال غذای تند مصرف نکند، زیرا ممکن است عوارض بسیار زیادی برای آن‌ها ایجاد شود.

مشکلات گوارشی، بروز زخم معده، بروز زخم روده باریک، ایجاد بواسیر، سوزش هنگام دفع مدفوع، وجود خون در مدفوع، حساس شدن سیستم ایمنی، ایجاد بیماری‌های خود ایمنی مانند مالتیپل اسکلروزیس (MS) و بروز حساسیت و آلرژی‌های شدید از جمله مضرات مصرف غذا‌های تُند در کودکان کمتر از ۳ سال است.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.