به گزارش شهرآرانیوز؛ اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا میتواند برای کودک جذاب باشد. ادویه جات میتواند تنوع زیادی به غذای کودک بدهد و آن را از یکنواختی درآورد.
اضافه کردن ادویه آن هم ادویههای تند به غذای کودک موضوعی است که هنوز به اندازه کافی در بین مادران جا نیفتاده است. کودکان شیرخوارِ هشت ماهه بعد از شروع خوردن غذای کمکی و غذاهای انگشتی یا فینگرفودها میتوانند با ادویهها هم آشنا شوند. اگر در حین شیردهی غذاهای تند خوردهاید، احتمالاً ذائقه و تحمل نوزادان نسبت به غذاهای تند را تقویت کردهاید، اما بااینحال برای گنجاندن ادویهٔ کاری، فلفل سیاه و فلفل تند یا دیگر طعمهای قوی در برنامهغذایی کودک حداقل تا یک سالگی او صبر کنید، زیرا کودکان زیر ۱۲ ماهگی تازه به غذاهای اولیه عادت کردهاند و مستعد واکنش به غذا یا آلرژی هستند. بااین حال بهتر است کودک زیر ۳ سال غذای تند مصرف نکند، زیرا ممکن است عوارض بسیار زیادی برای آنها ایجاد شود.
مشکلات گوارشی، بروز زخم معده، بروز زخم روده باریک، ایجاد بواسیر، سوزش هنگام دفع مدفوع، وجود خون در مدفوع، حساس شدن سیستم ایمنی، ایجاد بیماریهای خود ایمنی مانند مالتیپل اسکلروزیس (MS) و بروز حساسیت و آلرژیهای شدید از جمله مضرات مصرف غذاهای تُند در کودکان کمتر از ۳ سال است.
منبع: گهواره