نشست تخصصی «گفتمان علمی زنان عاشورایی» در حرم رضوی برگزار شد ضرورت تبیین جایگاه زنان در «احیای امر دین» علائم پنهان دیابت در زنان را بیشتر بشناسیم آشنایی با نحوه فرایند فرزندخواندگی برای زنان مجرد بالای ۳۰ سال| متقاضیان به مراکز مشاوره فرزندخواندگی معرفی می‌شوند دکوراسیون منزل با گیاهان آپارتمانی چه فوایدی دارد؟ طرح جدید سازمان بهزیستی کشور برای سوادآموزی به زنان بی‌سواد تحت پوشش | بیش از ۸۸ هزار نفر از این زنان سواد ندارند آیا همکاری النی کاپوچیانی با تیم ملی بسکتبال زنان ایران پایان یافت؟ پیروزی چشمگیر زنان پینگ‌پنگ‌باز ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی زنِ چهارسوی شهادت و قصه صبری که ۵ بار آزموده شد دختران امروز، هویت‌هایی در حال تغییر زیر هودی‌های گشاد آمار‌های ازدواج و طلاق باهم قابل‌مقایسه نیستند | نگاهی به عوارض تحلیل‌های غیرکارشناسی درخصوص ازدواج درباره معضل دودی که رنگ روشن‌فکرانه به خود گرفته است
سرخط خبرها
تنها کسی که به بودنش ادامه می‌دهد

تنها کسی که به بودنش ادامه می‌دهد

  • کد خبر: ۳۰۶۷۳۶
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸
من هم مثل خیلی از فرزندان جهان یک وقت‌هایی که مادرم از سرکارش دیر به خانه آمده، یک وقت‌هایی که سردرد شده و حالش خوب نبوده ترسیده‌ام!

من هم مثل خیلی از فرزندان جهان یک وقت‌هایی که مادرم از سرکارش دیر به خانه آمده، یک وقت‌هایی که سردرد شده و حالش خوب نبوده ترسیده‌ام! بهتر بگویم وحشت کرده‌ام از آن روز جهنمی که شاید نباشد. بعد دیوانه‌وار تصور کرده‌ام آن روز سیاه نبودنش را و زارزار زده‌ام زیر گریه! چیست این مادر! چه نقشی با خودش آورده در دنیای ما که بدون حتی یک گلبرگش ما ول‌معطلیم! او که حتی اگر نباشد هم به مادر بودنش ادامه می‌دهد.

مادرم مثل هر دانه سرخ انار مثل هر برگ نارنجی نارنگی، از وجودش گذشته و در بغچه ما بچه‌هایش بی‌دریغ و منت گذاشته. چه وقتی که برداشتیم و مزه کردیم و چه وقتی نخواستیم یا ندیدیم. او همیشه به مادر بودن ادامه داده است. بی‌چشمداشت.

من هم مثل خیلی از فرزندان جهان نفر اول لیست شِیرم مادرم است! و دایرکت مسیجم پر است از ویدئو‌های آموزنده اخلاقی، تناسب اندام، رژیم غذایی و باید‌ها و نباید‌های خانه‌داری... و من هم مثل خیلی از فرزندان جهان، خیلی وقت‌ها پیام هایش را باز نکرده‌ام! یا در نهایت سین زده‌ام و بعد شستی روی صفحه کوبیده‌ام به منزله لایک! او اما، هر روز من را لایک زده، برایم کامنت نوشته، استوری و پست گذاشته و هیچ وقت منتظر جوابی از من نبوده. او همیشه به مادر بودنش ادامه داده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.