مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر

عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر

  • کد خبر: ۳۰۷۰۷۹
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۶
به گفته مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند عضو این صندوق هستند که ۶۳ نفر از آنها با داشتن نشان درجه یک هنری از مزایای طرح تکریم برخوردار شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدمجید پوراحمدی اظهار کرد: از ۱۰۲ هزار عضو صندوق بیش از ۳۷ هزار نفر را بانوان هنرمند شامل می‌شوند.

او با اشاره به معرفی بیش از ۶۴ هزار نفر از اعضای صندوق به سازمان تأمین بیمه تأمین اجتماعی و برخورداری بیش از ۲۶ هزار بیمه شده اصلی (بدون احتساب افراد تحت تکفل) از خدمات بیمه تکمیلی، افزود: از این تعداد قریب به ۲۵ هزار نفر از بانوان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و قریب به ۹ هزار نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ادامه داد: ۶۳ نفر از بانوان دارای نشان درجه یک هنری از مزایای طرح تکریم برخوردار هستند. همچنین ۳۴۵ از زنانی که بنا بر دلایلی از قبیل کهولت سن، عائله‌مندی، بیماری و از کار افتادگی قادر به تامین حداقل معاش زندگی خویش نبوده در قالب طرح سلوا کمک مستمری دریافت می‌کنند.

او به تخصیص تسهیلات اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۱ میلیارد تومان تسهیلات ضروری و کارآفرینی به هزار و ۱۱۷ نفر از بانوان عضو تخصیص یافت. همچنین ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به ۷۱۰ نفر از آنها پرداخت شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.