نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست حضرت معصومه (س)؛ الگویی مناسب برای تحصیل و پیشرفت بانوان جامعه کسب دومین پیروزی دختران کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ واکاوی جایگاه والای حضرت فاطمه‌ معصومه (س) | کلید بهشت در دستان بانوی کرامت است لزوم تولید و نصب المان‌هایی با محوریت حضور حماسی زنان در شهر مشهد نیم نگاهی به خرید پرحاشیه تیم فوتسال بانوان پرسپولیس | آیا شهرت به تنهایی کافی است؟ اختصاص تیتر روزنامه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به عملکرد تیم ملی کبدی بانوان ایران غروب غربت بانوی بهشت | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شام وفات حضرت معصومه (س)
سرخط خبرها
لزوم حفظ کرامت بانوان دانشگاهی کشور

لزوم حفظ کرامت بانوان دانشگاهی کشور

  • کد خبر: ۳۰۷۲۷۸
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸
وزیر علوم با اشاره به تحولات فکری صورت گرفته در خصوص زنان پس از انقلاب اسلامی، به لزوم حفظ کرامت بانوان دانشگاهی کشور تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین سیمایی به تحولات فکری صورت گرفته در خصوص زنان پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حضرت امام خمینی «ره» و شهید مطهری نگاه متفاوتی از فقه سنتی به مسائل زنان و حضور آنان در جامعه داشتند و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز تأکید ویژه‌ای بر جایگاه و نقش زنان در جامعه دارند.

وی گفت: در ایران از دوران مشروطه تاکنون، نگاه‌ به مسائل زنان و حضور آنان در جامعه تفاوت زیادی پیدا کرده است که البته همه این تحولات در اثر مطالبات زنان صورت گرفته و پاسخی به تقاضای آنان بوده است.

وزیر علوم به حضور پررنگ بانوان در آموزش عالی اشاره کرد و ادامه داد: در کمتر کشور همسایه ایران این تعداد زنان نخبه و نمونه علمی وجود دارد و این ظرفیت مهم می‌طلبد که کارگروهی برای حل مسائل این جامعه بزرگ دانشگاهی با نگاه کارشناسی تشکیل شود.

سیمایی حفظ کرامت بانوان دانشگاهی کشور را یک ضرورت دانست و گفت: بخشی از این کرامت با ارتقای حقوق امکان‌پذیر است. در این راستا و با هدف افزایش حقوق اعضای هیئت علمی جلسه‌ای با رئیس جمهور برگزار کردیم.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.