بررسی عوامل موثر در ناباروری زوجین جوان احتمال ناهنجاری‌های جنینی با مصرف خودسرانه مکمل‌ها در دوران بارداری افزایش مشاغل رسمی زنان همزمان با افزایش مشاغل غیر رسمی مردان سهم زنان در بازار کار کاملاً تغییر کرده است بررسی عوارض بارداری چندقلویی احتمال ابتلا به افسردگی در زنان حدود ۲۰ درصد است نگاهی به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد شهید فاطمه حسونه عکاس فلسطینی و آثار او تشدید پوکی استخوان در زنان با آغاز دوره یائسگی درس‌خواندن دانش‌آموزان روی آوار‌های خانه یک بانوی معلم فلسطینی ارتقای مهارت‌های خبرنگاری و رسانه‌ای نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال در باشگاه رایانو روایت متفاوتی از زنان در دوره امامت امام رضا (ع) در کتاب «طهورا» قضاوت بانوی بجنوردی در جام ملت‌های فوتسال بانوان قاره کهن قهرمانی بانوان ایران در رقابت‌های تکواندو جام باشگاه‌های آسیا بررسی ارتباط میان مهارت‌های همسرداری و یک زندگی مشترک سالم لزوم شناسایی فرصت‌های قانونی و فضای عمومی کشور برای نقش‌آفرینی اقتصادی زنان زایمان زودرس، عارضه مهم کمبود آب در زنان باردار لزوم تقویت نظام آماری برای تحلیل وضعیت زنان در جامعه و خانواده کاهش سن تجرد قطعی دختران ایرانی
سرخط خبرها
لزوم بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده در جامعه

لزوم بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده در جامعه

  • کد خبر: ۳۰۸۰۳۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، خانواده را اصلی‌ترین محور سرمایه اجتماعی دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نهضت بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فهیمه فرهمندپور در نشست فصلی مشاوران امور بانوان و خانواده دستگاه‌های اجرایی استان تهران با اشاره به اینکه سیاست‌های کلی خانواده، وظایفی مشخص برای همه نهاد‌ها تعیین کرده‌اند. اظهار کرد: از جمله این وظایف تقویت و تحکیم خانواده بر اساس الگوی اسلامی است و ایجاد جامعه‌ای خانواده محور، تنها با آگاهی و تلاش همگانی ممکن است.

وی ادامه داد: برای تحقق این هدف، مدیران و قانون‌گذاران باید مفهوم واقعی خانواده‌محوری را درک کنند و برنامه‌ها و تصمیمات خود را بر این اساس تدوین کنند.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در فرهنگ دینی ما، خانواده مخاطب اصلی در نظام اجتماعی است. به همین دلیل، تقویت و آموزش خانواده‌ها برای ایفای نقش صحیح در تربیت فرزندان و مدیریت زندگی ضروری است، چون اگر خانواده‌ها آگاه شوند و توانمندی لازم را کسب کنند، بسیاری از مشکلات اجتماعی و خانوادگی کاهش می‌یابد.

فرهمندپور با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نهضت بازخوانی و اجرایی کردن سیاست‌های ابلاغی خانواده هستیم، ادامه داد: این وظیفه نه تنها بر عهده دولت، بلکه بر عهده همه نهادها، رسانه‌ها و حتی تک‌تک افراد جامعه است و اگر بتوانیم خانواده را به محور اصلی جامعه تبدیل کنیم، گامی بزرگ در مسیر پیشرفت و پایداری جامعه برداشته‌ایم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.