شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
لزوم بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده در جامعه

لزوم بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده در جامعه

  • کد خبر: ۳۰۸۰۳۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، خانواده را اصلی‌ترین محور سرمایه اجتماعی دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نهضت بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فهیمه فرهمندپور در نشست فصلی مشاوران امور بانوان و خانواده دستگاه‌های اجرایی استان تهران با اشاره به اینکه سیاست‌های کلی خانواده، وظایفی مشخص برای همه نهاد‌ها تعیین کرده‌اند. اظهار کرد: از جمله این وظایف تقویت و تحکیم خانواده بر اساس الگوی اسلامی است و ایجاد جامعه‌ای خانواده محور، تنها با آگاهی و تلاش همگانی ممکن است.

وی ادامه داد: برای تحقق این هدف، مدیران و قانون‌گذاران باید مفهوم واقعی خانواده‌محوری را درک کنند و برنامه‌ها و تصمیمات خود را بر این اساس تدوین کنند.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در فرهنگ دینی ما، خانواده مخاطب اصلی در نظام اجتماعی است. به همین دلیل، تقویت و آموزش خانواده‌ها برای ایفای نقش صحیح در تربیت فرزندان و مدیریت زندگی ضروری است، چون اگر خانواده‌ها آگاه شوند و توانمندی لازم را کسب کنند، بسیاری از مشکلات اجتماعی و خانوادگی کاهش می‌یابد.

فرهمندپور با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نهضت بازخوانی و اجرایی کردن سیاست‌های ابلاغی خانواده هستیم، ادامه داد: این وظیفه نه تنها بر عهده دولت، بلکه بر عهده همه نهادها، رسانه‌ها و حتی تک‌تک افراد جامعه است و اگر بتوانیم خانواده را به محور اصلی جامعه تبدیل کنیم، گامی بزرگ در مسیر پیشرفت و پایداری جامعه برداشته‌ایم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.