ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدرضا ارجمند چرا برخی دختران استایل پسرانه را انتخاب می‌کنند؟ نقش مثبت ارتباط صمیمانه والدین با فرزندان در کاهش میزان ازدواج سفید دیدار‌های هفته پنجم لیگ برتر فوتسال زنان برگزار شد| ناکامی تیم هیات فوتبال خراسان رضوی دستورالعمل «رویداد ملی روشنای مهر» برای هفته بزرگداشت مقام زن ابلاغ شد پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از ارث و مهریه تا مستمری و حمایت قانونی وقتی قلم از دل برمی‌خیزد | مادرانه‌هایی از پشت صحنه زندگی خبرنگاران چرا مادری هنوز مهم‌ترین نقش اجتماعی زنان است؟ ششمین جشنواره «بانوی سرزمین من» برگزار می‌شود | آزادی چند مادر زندانی ازطریق درآمد حاصل از ثبت‌نام شرکت‌کنندگان طبیعی یا سزارین | انتخاب مادرانه در میان تجربه‌ها و ترس‌ها درباره اهمیت محبت به همسر | با راه‌های ابراز علاقه در زندگی مشترک بیشتر آشنا شویم «جهانی» برای خواهر | روایت خواهری که مزار برادر شهیدش را به پایگاهی فرهنگی تبدیل کرد آغاز رقابت‌های والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان از امروز (۱۵ آذر ۱۴۰۴) | تیم دختران ایران موفق به شکست تیم هند شد قد کشیدن با آیات | روایت هیئتی دخترانه که از دل یک خانه کوچک تا مسجد محله رشد کرد چرا بسیاری از ازدواج‌ها دوام نمی‌آورند؟ جایگاه هفتم و هشتم جهان برای بانوی ایرانی در آخرین رده بندی فدراسیون جهانی زن مسلمان ایرانی، الگویی مستقل، تمدن‌ساز و تاریخ‌آفرین
سرخط خبرها
طرز پخت دسر عربی در خانه + فیلم

طرز پخت دسر عربی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۷۱۹۴
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
دسر‌های عربی بسیار محبوب و خوشمزه هستند، همچنین، ارزش غذایی دارند.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ دسر‌های عربی بسیار محبوب و خوشمزه هستند، همچنین به دلیل طعم دلچسب و ظاهر جذاب، طرفداران زیادی نیز دارند.

مواد لازم:

شیر: ۲ لیوان

پودر کرم کارامل: ۱ بسته

بیسکوییت پتی بور: ۱ بسته

خامه صبحانه: ۱ بسته

خلال بادام یا پسته: جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا شیر سرد و پودر کرم کارامل را باهم ترکیب کنید، وقتی کاملا یکدست شد روی حرارت بگذارید، سپس مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید.

در مرحله بعد این مواد را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خامه صبحانه و بیسکوییت پتی بور را به آن اضافه کنید. چندتا پالس بزنید تا مواد باهم ترکیب و یکدست شوند.

دسر ما به همین راحتی آمادست و شما می‌توانید آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس با کارامل و بادام روی دسر را تزیین کنید./ نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.