جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون پیروزی مدعیان در بازی‌های اول مرحله یک چهارم نهایی لیگ بسکتبال زنان ایران الگوی سوم زن مسلمان، هم‌افزایی زنانگی و عاملیت است افزایش شیر مادر با مصرف اندازه کنجد سیر تطور تاریخی فعالیت زنان بعد از انقلاب اسلامی ایران تولید کتاب‌های گویا در ایران صدا با محوریت زندگی زنان انقلابی روش‌های تشخیص نوزاد تیزهوش طالبان: هیچ کشوری حق ندارد درباره فلسطین تصمیم بگیرد برگزاری دوره تخصصی «زن، جامعه‌پردازی، تمدن نوین اسلامی» در مشهد + فیلم تاثیر انقلاب اسلامی فرصتی بر حضور اجتماعی زنان: حدود ۱۸ هزار زن عضو هیئت علمی هستند بررسی ویژگی‌های استاد طا‌هایی در پیش نشست پانزدهمین همایش "بانوان فاضله هم‌عصر" + فیلم زنان در موقعیت فعلی نظام جمهوری اسلامی در متن و مرکز هستند آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟ بررسی مراحل مختلف مهارت لبخندزدن نوزاد از تولد تا سه ماهگی روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی درباره «مادام‌پلو»، یکی از همسران اروپایی ناصرالدین شاه افزایش نسبی میزان اهدای خون توسط بانوان در کشور شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور
سرخط خبرها
رفع مشکلات گوارشی کودکان با مصرف ویتامین B۱۲

رفع مشکلات گوارشی کودکان با مصرف ویتامین B۱۲

  • کد خبر: ۳۰۸۰۷۲
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵
کمبود ویتامین B۱۲ در کودکان می‌تواند باعث ابتلای کودکان به مشکلات گوارشی یا کاهش وزن منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سطوح پایین ویتامین B۱۲ می‌تواند بر هر کسی از جمله کودکان تأثیر بگذارد. مقدار مورد نیاز کودکان به ویتامین B۱۲ با افزایش سن افزایش می‌یابد، به طوری که یک نوزاد بین ۷ تا ۱۲ ماهه تنها به ۰.۵ میکروگرم در روز و یک کودک بین ۹ تا ۱۳ سال به ۱.۸ میکروگرم از این ویتامین نیاز دارد. برعکس، مقدار توصیه شده روزانه برای نوجوانان به ۲.۴ میکروگرم می‌رسد که همان مقدار توصیه شده برای بزرگسالان است.

کمبود ویتامین B۱۲ در کودکان می‌تواند باعث ایجاد طیفی از علائم از جمله خستگی و تحریک پذیری شود.

کودکان همچنین ممکن است مشکلات گوارشی مانند یبوست، استفراغ، یا اسهال، همراه با کاهش وزن و تاخیر در دستیابی به نقاط عطف رشد مانند راه رفتن، صحبت کردن، نشستن و خزیدن داشته باشند.

در برخی از کودکان، سطوح پایین ویتامین B۱۲ همچنین می‌تواند منجر به مشکلات عصبی مانند ضعف حافظه و کاهش احساس لمس یا گزگز دست‌ها و پا‌ها شود.

مصرف کافی گوشت، مرغ، ماهی، محصولات لبنی و تخم‌مرغ به کودکان کمک می‌کند از کمبود ویتامین B۱۲ جلوگیری کنند.

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.