درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند!
سرخط خبرها
حضور بازیکن و مربی خارجی در فوتبال و فوتسال بانوان در آینده‌ای نزدیک

حضور بازیکن و مربی خارجی در فوتبال و فوتسال بانوان در آینده‌ای نزدیک

  • کد خبر: ۳۰۸۵۴۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
سرپرست نایب‌رئیسی بانوان فدراسیون فوتبال در حالی خبر از حضور بازیکن و مربی خارجی در فوتبال و فوتسال بانوان در آینده‌ای نزدیک داد که این موضوع را در پتانسیل و رشد تیم‌ها تاثیرگذار دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریده شجاعی با بیان این مطلب به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: یکی از برنامه‌های ما در فدراسیون فوتبال آوردن بازیکن خارجی است، چون اعتقاد دارم که بازیکن خارجی می‌تواند در پتانسیل و رشد تیم‌ها تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: آمدن بازیکن خارجی می‌تواند بازیکنان را ترغیب کند تا بهتر باشند و هم در سطح مسابقات تاثیرگذار است و امیدوارم برای فوتبال و فوتسال هم این اتفاق بیافتد و همین طور برای آوردن مربی خارجی سعی و تلاش‌مان را می‌کنیم، چون به هرحال باید این اتفاق رخ دهد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.