کسب مدال نقره بانوی ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید علی تقوایی رجب زاده مادر شهیدان «حسینی مزینانی» در داورزن به خاک سپرده شد جزئیات ارائه کارت «امید مادر» برد شیرین تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین گام رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی کسب یک مدال برنز توسط بانوی ملی پوش ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد قدیری تلاش برای جذب مخاطب در برنامه «شفرونی» با هجو حیا و دعوت به ابتذال یادی از شهناز حاجی‌شاه اولین زن شهید مقاومت خرمشهر | بانوی حماسه گفت‌و‌گو با مادر شهیدی که تمام زندگی خود را وقف کرده است| واقف تمام عیار معرفی تفریحاتی که دختر خانواده به آن نیاز دارد حضور ۵ بانوی والیبالیست خراسانی در اردوی پنجم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ملی پوش مشهدی والیبال به مسابقات کاوا اعزام شد حضور ۵۰ درصدی زنان در حوزه فعالیت‌های گردشگری کشور
سرخط خبرها
معرفی خوشبوکننده‌های مناسب برای ازبین‌بردن بوی نامطبوع یخچال

معرفی خوشبوکننده‌های مناسب برای ازبین‌بردن بوی نامطبوع یخچال

  • کد خبر: ۳۰۸۵۹۹
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
پس از تمیزکردن یخچال می‌توان از خوشبوکننده‌های طبیعی ازجمله قهوه و وانیل برای ازبین‌بردن بوی نامطبوع یخچال استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هر سه ماه یکبار تمام مواد غذایی را از یخچال خارج کنید و آن را با جوش شیرین و سرکه بشویید. تمیزی منظم در ذخیره‌ی زمان و انرژی در آینده به شما کمک می‌کند.

اگر لکه‌ای در یخچال می‌بینید، آن را سریعا پاک کنید تا جایش باقی نماند، زیرا پاک کردن آنها بعدا سخت‌تر می‌شود. از یک خوشبو کننده خانگی استفاده کنید تا بوی بد را به خود جذب کرده و یخچال را خوشبو کند. قبل از قرار دادن غذا در یخچال این کار را انجام دهید.

این خوشبو کننده‌ها بوی بد را تا ۳ ماه به خود جذب می‌کنند و بوی خوب تراوش می‌کنند. جوش شیرین یک جذب کننده‌ی عالی دیگر است، هر ۳۰ دقیقه یکبار باید جوش شیرین خود را عوض کنید.

اما می‌توانید به مدت ۶۰ تا ۹۰ روز قبل از سررسید تاریخ انقضا از آن استفاده کنید. قراردادن یک لیوان قهوه تازه در پشت فریزر به جذب بوی خوب کمک می‌کند.

مواد دیگری نیز می‌تواند به حذف بوی بد غذا کمک کند، بعضی‌ها ترجیح می‌دهند که بطور مثال وقتی یک بار در یخچال را باز می‌کنند، بوی وانیل به مشامشان برسد تا بوی غذای مانده و این خیلی لذت بخش خواهد بود، پس وانیل هم گزینه دیگر خواهد بود.

یک پیشنهاد ویژه این است که هر دو هفته یکبار پنبه‌ای را به عصاره وانیل، روغن درخت چای، اسطوخودوس و لیمو آغشته کنید و آن را در پشت فریزر قرار دهید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.