بارداری، ریسک ابتلا به سرطان در زنان را کاهش می‌دهد آغاز اردوی تخصصی تیم ملی تنیس با ویلچر بانوان در مشهد از فردا (شنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۴) ضرورت تقسیم بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان| جزئیات اجرای طرح مرخصی ۹ ماه مشترک مهم است تجلیل از بانوی طلبه حوزه علمیه خراسان در هفدهمین همایش کوثر هدایت رفتارهای کمال‌گرایانه والدین، تهدیدی برای سلامت روان کودکان آرزو کن دخترم دست‌اندازی مافیای سقط جنین در جاده قانون جمعیت  گفتمان امام رضایی در بحران جمعیت کشور راهگشاست رنکینگ تیراندازان در پایان سال ۲۰۲۵ منتشر شد| حضور نماینده ایران در رتبه بندی آسیایی اسکیت بانوان عضو فراکسیون زنان مجلس: مصوبه مهریه مردانه و ضدخانواده است تمکین خاص، تمکین عام و اصلاح قانون مهریه| مبلغ قسط اول مهریه چطور تعیین می‌شود؟ بهروزآذر: تقسیم‌بندی و بررسی مسائل زنان براساس گروه‌های هدف در دستور کار دولت چهاردهم است سلیمی: بازنمایی واقعی تصویر زنان مشهد در عرصه بین‌المللی یک ضرورت است یک ترفند ساده برای ازبین‌بردن بوی تخم‌مرغ در کیک تکذیب برخی باور‌های نادرست درباره مصرف ویتامین D
سرخط خبرها
نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده

نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده

  • کد خبر: ۳۰۸۹۴۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده، گفت: بیشترین تأثیر در شکل‌گیری شخصیت کودکان در سال‌های اولیه زندگی، یعنی شش سال اول، توسط خانواده‌ها انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در گردهمایی رؤسای ادارات انجمن اولیا و مربیان ادارات کل آموزش و پرورش استان‌های کشور با تأکید بر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده اظهارکرد: بیشترین تأثیر در شکل‌گیری شخصیت کودکان در سال‌های اولیه زندگی، یعنی شش سال اول، توسط خانواده‌ها انجام می‌شود. امنیت، اعتماد، مهربانی، نوع‌دوستی و خداباوری از ارزش‌هایی هستند که در محیط خانواده آموزش داده می‌شوند و تقویت می‌شوند. 

به گفته وی، بسیاری از مشکلات نسل جدید همچون نداشتن معنای زندگی، کاهش اعتمادبه‌نفس و چالش‌های ارتباط با دیگران نیز در خانواده قابل حل هستند؛ بنابراین باید تلاش کنیم که عاملیت به خانواده‌ها بازگردد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به چالش‌های جدیدی که در سراسر دنیا خانواده‌ها با آن مواجه‌اند، گفت: امروزه با نسلی روبه‌رو هستیم که تحت تأثیر تکنولوژی‌های نوین، هوش مصنوعی و رسانه‌های دیجیتال رشد می‌کنند. نسل‌های آلفا، زد و بتا، با جهان‌بینی متفاوتی از نسل‌های گذشته بزرگ می‌شوند. این تحولات، چالش‌هایی همچون تغییر در ارزش‌ها، تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی را به همراه دارد.

بهروزآذر افزود: خانواده‌ها باید با این تغییرات سازگار شوند و در عین بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، به سواد رسانه‌ای مجهز شوند تا خطرات این تحولات را مدیریت کنند.

وی افزود: در کنار این چالش‌ها، مسائل دیگری مانند تغییرات جمعیتی، مهاجرت، شهرنشینی و تغییرات اقلیمی نیز بحران‌هایی برای خانواده‌ها ایجاد کرده است. این شرایط، اهمیت توانمندسازی خانواده‌ها را دوچندان می‌کند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ارزش‌های انسانی باید در محیط خانواده تقویت شوند، گفت: ارزش‌هایی مانند صداقت، نوع‌دوستی، وفاداری و احترام به دیگران در خانواده شکل می‌گیرد. این ارزش‌ها به‌ندرت در رسانه‌ها یا فضای مجازی آموزش داده می‌شوند. بنابراین، خانواده‌ها باید نقش محافظ و انتقال‌دهنده این ارزش‌ها را به نسل‌های آینده ایفا کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.