انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور و کنشگری زنان در همه عرصه­‌ها تأکید داشته است تاثیر انقلاب اسلامی بر فرهنگ عمومی زنان جامعه ایران زن موفق، الگویی است که از جایگاه خود راضی باشد الگوی سوم زن مسلمان در صدد جمع بین نقش سنتی و کنش اجتماعی است نقش کلیدی بانوان در صنایع نرم و خلاق تاثیر فرزندپروری و حضور اجتماعی بر حال خوب زنان دومین برد شیرین تیم ملی کشورمان در جام ملت‌های زنان آسیای میانه (کافا) درباره بازی و سرگرمی کودکان در آپارتمان | تو بازی، ما راضی جایگاه زن در حکمرانی جمهوری اسلامی ایران رقابت دانش آموزان در سومین دوره المپیاد ورزشی بانوان «جام شهربانو» نقش خطیر زنان در گام دوم انقلاب صعود سه‌پله‌ای دختر ملی پوش تنیس روی میز مشهد در رنکینگ جدید جهانی پایان مسابقات بوچیای کشور بانوان با قهرمانی تیم خراسان رضوی صعود دختران مشهدی به مرحله دوم مسابقات بسکتبال لیگ دسته‌اول زنان هوش اجتماعی، مهارتی کلیدی برای رشد سلامت اجتماعی کودکان بارداری سالم با مصرف مناسب جوانه گندم اهمیت کنترل استرس در دوران بارداری چالش‌های زنان و دختران در عرصه علم و راهکارهای رفع آن‌ها پیشرفت‌های چشمگیر بانوان ایرانی در تمامی عرصه‌ها پس از انقلاب اسلامی
سرخط خبرها
اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان

اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان

  • کد خبر: ۳۱۰۲۳۱
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
مدیرعامل کانون توسعه فرهنگی با اشاره به اینکه استفاده از هنر برای جذب بچه‌ها به مطالعه نتیجه می‌دهد، گفت: هر برنامه‌ای برای کودکان طراحی شود باید خانواده و جامعه را نیز در نظر گرفت تا عشق و علاقه او به خواندن بیشتر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منیر همایونی با اشاره به اینکه کتاب یکی از ابزار‌هایی است که باید در جامعه ترویج کنیم که راه روشنی برای نسل آینده است، اظهار کرد: خواندن همراه با درک معنا و پرسش، منجر به تغییر نگرش می‌شود و در نتیجه زندگی و کیفیت زندگی تغییر می‌کند، جامعه را به پیشرفت می‌برد و باعث می‌شود که یک زندگی صلح آمیز در کنار هم داشته باشیم.

وی بیان کرد: اگر نوجوان نویسنده را تقویت کنیم، آنها کتاب‌های ارزنده تولید می‌کنند که باید این عمل ترویج شود. کتابدار کتابخانه باید مخاطب خود را بشناسد تا بتواند کتاب خوب را به بچه‌ها معرفی کند.

مدیرعامل کانون توسعه فرهنگی تاکید کرد: نداشتن تمرین خواندن و نوشتن، یکی از علت‌های افت تحصیلی دانش‌آموزان است. بچه‌هایی که نمی‌توانند بخوانند، نمی‌توانند بنویسند و برای آنکه پیشرفت کنند باید کتاب داستان بخوانند.

همایونی اظهار کرد: گوشی تلفن، ذهن‌ها را پراکنده می‌کند و نمی‌تواند تمرکز کند. عادت به نوشتن از کودکی و استمرار آن باعث تمرکز ذهن بچه‌ها می‌شود و استمرار، مهمترین عامل برای نوشتن است و باید بچه‌ها را به نوشتن هدفمند تشویق کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.