ثبت بیش از ۱۰۰۰ ازدواج در یزد از شروع جنگ رمضان تا امروز (۲ اردیبهشت ۱۴۰۵) زینبِ شعر | راضیه رجایی و روشنگری عاشورایی در غزل‌های خراسانی درباره اختلالی به نام افسردگی پس از زایمان| ۱۰ تا ۲۰ درصد مادران دچار می‌شوند استان مرکزی، میزبان اردوی آمادگی و مسابقات MMA بانوان کشور «طرح آغوش»؛ آغوش گرم زنان جهادگر مشهدی برای کودکان جنگ رمضان زنان ایران در دیپلماسی و میدان تاثیرگذارند + فیلم دعوت از ۴ بازیکن خراسانی به اردوی دوم انتخابی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران پرستاری زیر بمباران | نگاهی به کتاب «تیمار غریبان»پرستاری زیر بمباران یائسگی زودرس، عامل مهم در ابتلای زنان به پوکی استخوان روایت مادرِ صبر؛ بانویی که یک قرن را با داغ سه شهید گذراند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید محمد حسینی جزئیاتی از یک اردوی آماده‌سازی ویژه در رشته بدمینتون| ثریا آقایی، سرمربی شد بررسی تفاوت علائم سکته در مردان و زنان| وقتی مراقبت از خود به تاخیر می‌افتد بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه
سرخط خبرها
رابطه الگوی سوم زن مسلمان با ایده زوجیت

رابطه الگوی سوم زن مسلمان با ایده زوجیت

  • کد خبر: ۳۰۹۰۸۵
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
یک فعال فرهنگی با اشاره به رابطه الگوی سوم زن با ایده زوجیت، گفت: مسئله زوجیت این گونه نیست که وقتی زوجیت شکل می‌گیرد یکی دیگری را نابود کند بلکه باعث تکامل یکدیگر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه عاصی اظهار کرد: الگوی سوم زن از بانوان بزرگ اسلام مانند حضرت زهرا (س) الگو گرفته است که هم فرزندانی همچون امام حسین (ع) و امام حسن (ع) را پرورش دادند و هم فعالیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی داشتند.

وی با اشاره به رابطه الگوی سوم زن با ایده زوجیت گفت: اگر الگوی سوم را رعایت کنیم و از بانوان نمونه‌ای که در قرآن داریم پیروی کنیم به ایده زوجیت جامعه عمل پوشاندیم.

این فعال فرهنگی افزود: مردان و زنان ویژگی‌های مخصوص خود را دارند به همین خاطر وقتی ازدواج می‌کنند به تکامل می‌رسند. عقل و خرد مرد در امور اقتصادی در کنار احساسات زن، خانه‌ای را ایجاد می‌کند که زوجین می‌توانند بدون هیچ گونه مشکل زندگی را بسازند.

عاصی یادآور شد: خداوند زن را در طول آفرینش قرار داده است. زن فرزند را از خداوند می‌گیرد و بعد از آنکه در بطن خود پرورش می‌دهد به طبیعت می‌دهد. مرد نیز در رزاقیت این گونه است؛ خداوند رزاق اصلی است و مرد در اینجا واسطه‌ای بین خداوند و رزق خانه است. خداوند ویژگی‌هایی برای مرد قرار داده است که با استفاده از آنها می‌تواند کار کند و روزی خانواده را به دست بیاورد.

وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب ایده زوجیت را اولین اصل مهم در مسئله منشور زن در اسلام دانستند و در ادامه به تفاوت نداشت زن و مرد برای رسیدن به حیات طیبه و تفاوت نداشتن زن و مرد از لحاظ استعداد‌های فکری و روحی اشاره کردند.



این فعال فرهنگی با بیان اینکه زن و مرد استعداد‌های فراوانی دارند که بالقوه نیستند و باید سعی کنند آنها را بالفعل کنند، افزود: نقش متفاوت زن و مرد در محیط خانواده، محدودیت زن و مرد در ارتباطات و معاشرت با یکدیگر و ارزش معنوی مادری از اصولی بود که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند.

این پژوهشگر حوزوی با اشاره به اینکه مسئله زوجیت مهم‌تر از مسئله مرجعیت بانوان است، بیان کرد: دین مبین اسلام و رهبر معظم انقلاب همواره بر همگرایی زن و مرد تاکید کردند.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.