وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مساجد در تثبیت اقتدار فرهنگی شهر‌ها نقش مؤثری داشته‌اند بیش از ۲۲ هزار زائر ایرانی وارد عربستان شدند گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود
سرخط خبرها

حضرت زینب (س) الگوی صبر، همدلی و شجاعت برای جهان امروز است

  • کد خبر: ۳۱۱۰۳۴
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
حضرت زینب (س) الگوی صبر، همدلی و شجاعت برای جهان امروز است
مسئول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان دفتر خواهران گفت: این بانوی بزرگوار اسلام با صبر، همدلی و شجاعت بی‌نظیر خود، درس‌هایی ارزشمند برای زندگی امروز به جای گذاشته‌اند.

سیداعظم التفاتی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به بیان ابعاد مختلف زندگی و نقش‌آفرینی‌های حضرت زینب(س) پرداخت و درس‌هایی را که می‌توان از زندگی این بانوی بزرگوار برای زندگی امروز گرفت، تشریح کرد.

حضرت زینب(س)؛ نماد صبر و استواری

وی حضرت زینب(س) را الگویی بی‌نظیر برای همه حقیقت‌طلبان جهان به ویژه بانوان، معرفی کرد و گفت: حضرت زینب(س) به فرموده مقام معظم رهبری، از اولیای بزرگ الهی هستند که با صبر و استواری خود، درس‌های بزرگی به بشریت آموختند. ایشان در سخت‌ترین شرایط، با ازدست‌دادن عزیزان خود ازجمله برادر بزرگوارشان امام‌حسین(ع) و فرزندانشان، همچنان استوار و صبور بودند و با رفتار خود، اسوه‌ای برای همه انسان‌ها شدند.

نقش عاطفی و انسانی حضرت زینب(س)

وی در ادامه، به نقش عاطفی و انسانی حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: ایشان در واقعه کربلا، نه‌تنها به عنوان یک بانوی مبارز، بلکه به عنوان یک مادر و خواهر دلسوز، حمایتگر و تسلی‌بخش بازماندگان واقعه عاشورا بودند. ایشان با دلسوزی و مهربانی بی‌نظیر خود، کودکان و زنان اهل‌بیت(ع) را در سخت‌ترین شرایط حمایت کردند و با سخنان اثربخش خود، دل‌های شکسته را تسلی بخشیدند.

صبر و تحمل دربرابر مصائب

مسئول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان دفتر خواهران با اشاره به صبر و تحمل حضرت زینب(س) دربرابر مصائب، افزود: حضرت زینب(س) در شرایطی که بسیاری گمان می‌کردند اسلام با شهادت امام‌حسین(ع) به پایان رسیده است، با بیان جمله تاریخی «مارأیتُ اِلّا جمیل» (جز زیبایی ندیدم)، نشان دادند که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز می‌توان زیبایی‌ها را دید. این نگاه عمیق و بینش والای ایشان، برگرفته از ایمان راسخ و اعتقاد به آرمان‌های الهی بود.

درس‌هایی از زندگی حضرت زینب(س)

وی در ادامه، به چند درس مهم از زندگی حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: ایشان به ما آموختند که دربرابر هر مشکلی می‌توان استوار بود و با صبر و تحمل، راهی ماندگار برای خود و دیگران گشود.

این پژوهشگر ادامه داد: این بانوی بزرگوار در تمام مراحل زندگی به‌ویژه در واقعه کربلا، با همدلی و همراهی با عزیزان خود، نقش‌آفرینی کردند. این درس به ما می‌آموزد که با همیاری و همدلی می‌توان مشکلات خانوادگی و اجتماعی را بهتر مدیریت کرد.

وی اشاره کرد: حضرت زینب (س) با شجاعت بی‌نظیر خود، حقیقت را دربرابر ظلم و ستم بیان کردند و با سخنان خود، پایه‌های حکومت ظالم را به لرزه درآوردند. این درس به ما می‌آموزد که دربرابر ظلم و بی‌عدالتی، باید با شجاعت و قاطعیت ایستادگی کرد.

التفاتی با بیان اینکه حضرت زینب(س) با نگاهی عمیق و برگرفته از بینش الهی، حتی در سخت‌ترین شرایط نیز زیبایی‌ها را دیدند، افزود: این نگاه به ما می‌آموزد که در زندگی، باید به دنبال معنا و حقیقت بود و از ظواهر فریبنده عبور کرد.

معرفی کتاب «هفت قرن با بانوی کربلا»

وی به معرفی کتابی با عنوان «هفت قرن با بانوی کربلا» پرداخت که به‌تازگی توسط مدرسه علمیه حضرت زینب(س) منتشر شده است.

مسئول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان دفتر خواهران در توضیح این کتاب، گفت: این کتاب در دو بخش زندگی‌نامه و کتاب‌شناسی حضرت زینب(س) تدوین شده و با استفاده از منابع مختلف تاریخی، فقهی و رجالی، به بررسی جامع زندگی و نقش‌آفرینی‌های ایشان پرداخته است. این کتاب به عنوان مرجعی کامل برای پاسخ به سؤالات و شبهات درباره حضرت زینب(س) معرفی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->