حضرت رقیه (س)، نماد مظلومیت و ایستادگی در واقعه عاشورا رانندگی زنان ضعیف است یا مردان؟ ابتلای حدود ۳۸ درصد از زنان ایرانی به پوکی استخوان به دنبال مشاغل تشریفاتی برای زنان نیستیم انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی لزوم تجاری‌سازی تولیدات زنان در سطح ملی و منطقه‌ای با همکاری جهاددانشگاهی آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی روایت بانوان واقف ایران| میراث ارزشمند نسل‌های نیکوکار کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی
سرخط خبرها
افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری

افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری

  • کد خبر: ۳۱۰۰۳۸
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، مصرف مستمر نودل فوری نه تنها فایده‌ای برای سلامتی ندارد بلکه خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان را نیز افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بسیاری از خانواده‌ها به دلیل مشغله کاری، برای پخت‌و‌پز در منزل به مصرف غذا‌های حاضری روی آورده‌اند.

از میان انواع مختلف غذا‌های حاضری، نودل‌ها طرفداران ویژه دارد، اما کارشناسان تغذیه معتقدند، نودل‌های فوری ارزش غذایی چندانی ندارند و در طولانی‌مدت به سلامت مصرف‌کنندگان، آسیب جدی وارد می‌کنند.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در مطالعاتی دیگر دریافتند، خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنانی که به طور مداوم از نودل‌های فوری مصرف می‌کنند، به‌مراتب بالاتر است. در این مطالعه، افزایش خطر بروز سندرم متابولیک در افرادی که دو بار در هفته از نودل‌های فوری در برنامه غذایی‌شان مصرف کرده بودند، ۶۸ درصد اندازه‌گیری شد. این افراد دارای علائمی مانند فشار خون بالا، HDL پایین، تری‌ گلیسرید بالا و چاقی بودند. گفتنی است، این علائم در افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی - عروقی نیز نقش دارند.

نودل‌های فوری علاوه بر مواد افزودنی، حاوی روغن پالم، آرد گندم، نمک، شکر، ادویه و منوسدیم گلوتامات هستند. این نودل‌ها به دلیل داشتن ترکیبات مصنوعی، کربوهیدرات‌های تصفیه شده، فروکتوز و شکر ارزش غذایی چندانی ندارند و حاوی فیبر و مواد مغذی کمی هستند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.