به گزارش شهرآرانیوز؛ بسیاری از خانوادهها به دلیل مشغله کاری، برای پختوپز در منزل به مصرف غذاهای حاضری روی آوردهاند.
از میان انواع مختلف غذاهای حاضری، نودلها طرفداران ویژه دارد، اما کارشناسان تغذیه معتقدند، نودلهای فوری ارزش غذایی چندانی ندارند و در طولانیمدت به سلامت مصرفکنندگان، آسیب جدی وارد میکنند.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در مطالعاتی دیگر دریافتند، خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنانی که به طور مداوم از نودلهای فوری مصرف میکنند، بهمراتب بالاتر است. در این مطالعه، افزایش خطر بروز سندرم متابولیک در افرادی که دو بار در هفته از نودلهای فوری در برنامه غذاییشان مصرف کرده بودند، ۶۸ درصد اندازهگیری شد. این افراد دارای علائمی مانند فشار خون بالا، HDL پایین، تری گلیسرید بالا و چاقی بودند. گفتنی است، این علائم در افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی - عروقی نیز نقش دارند.
نودلهای فوری علاوه بر مواد افزودنی، حاوی روغن پالم، آرد گندم، نمک، شکر، ادویه و منوسدیم گلوتامات هستند. این نودلها به دلیل داشتن ترکیبات مصنوعی، کربوهیدراتهای تصفیه شده، فروکتوز و شکر ارزش غذایی چندانی ندارند و حاوی فیبر و مواد مغذی کمی هستند.
منبع: تسنیم