مضرات ازدواج دیرهنگام جوانان برگزاری جشنواره تئاتر خوشه پروین با محوریت توانمندسازی بانوان هنرمند تئاتر تأثیرات منفی برخی مکمل‌های بدنسازی بر سلامت باروری بانوان سبک بازی بانوان والیبالیست، سرعتی‌تر شده است شرایط استفاده از رحم جایگزین یا اجاره‌ای چیست؟ بانوان و بدهکاران غیرعمد در اولویت ستاد دیه برای آزادی از زندان نقش زنان در تمدن‌سازی اسلامی بهترین سن باروری، چه سنی است؟ سهم ۲۵ درصدی بانوان در آزمون کارشناسان رسمی دادگستری کشف استعداد‌های قرآنی در بین نابینایان توسط دو بانوی نابینای تربت‌حیدریه نام ۲ تن از بانوان ایرانی در لیست برترین‌های سال ۲۰۲۴ فوتسال جهان داستان زندگی اولین زن خبرنگار ایرانی، در نمایش مزین‌السلطنه روایت زندگی همسر یک جانباز در مستند «مامان» مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار کاهش خطر پوکی استخوان با مصرف روزانه لبنیات رونمایی از طرح توانمندسازی زنان سالمند در آینده‌ای نزدیک نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق
سرخط خبرها
مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۹۳۶۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
به گفته یک پژوهشگر طب سنتی، به خاطر وجود ویتامین B۱۲ و آهن موجود در مواد اولیه آش لخشک، این غذا برای کودکان و مادران باردار بسیار مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر عظمایی اظهار کرد: فیبر موجود در آش‌لخشک باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده می‌شود و علاوه بر این که غذا را آسان می‌کند باعث رفع هم می‌شود.

وی بیان کرد: این آش به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، باعث افزایش گلبولخون قرمز خون و رفع کم‌ی می‌شود. برای مادران باردار، جنین و کودکان بسیار مفید و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آش لخشک باعث تقویت بینایی می‌شود و از آب مروارید (کاتارات) و تباهی لکه زرد (ماکولا) می‌کند.

عظمایی اظهار کرد: این غذا به دلیل داشتن ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز می‌کند.

وی گفت: مصرف این غذا باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی و حافظه می‌شود. برای افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آش لخشک خاصیت ضدبیوتیکی دارد و باعث رفع انواع بدن می‌شود.

وی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C دارای خاصیت ضداکسیدانی است، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوص سرطان‌ها محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.