مروری بر نقش آفرینی زنان در دفاع مقدس حریفان ایران در لیگ والیبال قهرمانان زنان آسیا مشخص شدند نگاهی به نماد‌ها و وجوه فطری بازیگری لیلا حاتمی ۲۰ درصد زنان سرپرست خانوار به علت فوت همسر در تصادف، تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟ یائسگی زودرس، عامل مهم افزایش خطر دیابت در زنان کمتر از ۴۰ سال سهم ۱۰ درصدی مدیریت زنان کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم احتمال ۶۲ درصدی ابتلا به سرطان‌های پوست و خون در افراد دارای خالکوبی روایت مربی و داور دهه هفتادی مسابقات قرآنی از برکات حفظ قرآن کریم بررسی سیاست‌های افزایش نرخ باروری در کشور چگونه در خانه تکانی‌های عید به مسمومیت‌های ناشی از مواد شوینده دچار نشویم؟ تشکیل بیش از ۶۵ هزار پرونده در سازمان تامین اجتماعی کشور برای زوجین نابارور رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س) بررسی نقش کلیدی زنان در بهره‌مندی حداکثری از ماه مبارک رمضان
سرخط خبرها
مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۹۳۶۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
به گفته یک پژوهشگر طب سنتی، به خاطر وجود ویتامین B۱۲ و آهن موجود در مواد اولیه آش لخشک، این غذا برای کودکان و مادران باردار بسیار مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر عظمایی اظهار کرد: فیبر موجود در آش‌لخشک باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده می‌شود و علاوه بر این که غذا را آسان می‌کند باعث رفع هم می‌شود.

وی بیان کرد: این آش به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، باعث افزایش گلبولخون قرمز خون و رفع کم‌ی می‌شود. برای مادران باردار، جنین و کودکان بسیار مفید و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آش لخشک باعث تقویت بینایی می‌شود و از آب مروارید (کاتارات) و تباهی لکه زرد (ماکولا) می‌کند.

عظمایی اظهار کرد: این غذا به دلیل داشتن ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز می‌کند.

وی گفت: مصرف این غذا باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی و حافظه می‌شود. برای افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آش لخشک خاصیت ضدبیوتیکی دارد و باعث رفع انواع بدن می‌شود.

وی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C دارای خاصیت ضداکسیدانی است، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوص سرطان‌ها محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.