برگزاری برنامه‌های متنوع دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴ ویژه دانشجویان دختر و اساتید زن برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس «خانواده ایرانی» با هدف پاسداشت ارزش‌های فرهنگی، اجتماعی و تاریخی نهاد خانواده استقبال دختران خراسانی از ورزش قایقرانی بررسی دلایل انتخاب حجاب توسط زن مسلمان در کشورهای غربی صبر و بردباری والدین، از ارکان مهم در تربیت کودکان بیش‌فعال معرفی نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی آمار تولد نوزادان ایرانی در سال ۱۴۰۳ چقدر اعلام شده است؟ عدم ارتباط میان مراقبت از دندان‌های کودکان با شیر خوردن آنها در ۲ سال اول زندگی رشد ۸ درصدی تعداد زایمان بدون‌درد در کشور اولین رویداد «دختران نقش‌آفرین» دانشگاه‌های آزاد واحد خراسان رضوی در مشهد برگزار شد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید مرتضی معینی محولاتی نقش مادری استادان زن در فضای دانشگاه‌ها کسب عنوان نخست کنگره ملی شعر خلیج فارس توسط بانوی شاعر مشهدی راه‌اندازی جایزه ویژه زنان عربی توسط وزارت فرهنگ فلسطین ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف پیشگیری از اختلافات در زندگی مشترک با شروط ضمن عقد لزوم مصرف مکمل کلسیم توسط زنان درباره مراقبت کنندگان از سلامت بانوان در روز جهانی ماما | ماما‌ها هم قدم با  مادر‌ها
سرخط خبرها
مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۹۳۶۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
به گفته یک پژوهشگر طب سنتی، به خاطر وجود ویتامین B۱۲ و آهن موجود در مواد اولیه آش لخشک، این غذا برای کودکان و مادران باردار بسیار مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر عظمایی اظهار کرد: فیبر موجود در آش‌لخشک باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده می‌شود و علاوه بر این که غذا را آسان می‌کند باعث رفع هم می‌شود.

وی بیان کرد: این آش به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، باعث افزایش گلبولخون قرمز خون و رفع کم‌ی می‌شود. برای مادران باردار، جنین و کودکان بسیار مفید و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آش لخشک باعث تقویت بینایی می‌شود و از آب مروارید (کاتارات) و تباهی لکه زرد (ماکولا) می‌کند.

عظمایی اظهار کرد: این غذا به دلیل داشتن ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز می‌کند.

وی گفت: مصرف این غذا باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی و حافظه می‌شود. برای افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آش لخشک خاصیت ضدبیوتیکی دارد و باعث رفع انواع بدن می‌شود.

وی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C دارای خاصیت ضداکسیدانی است، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوص سرطان‌ها محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.