انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۹۳۶۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
به گفته یک پژوهشگر طب سنتی، به خاطر وجود ویتامین B۱۲ و آهن موجود در مواد اولیه آش لخشک، این غذا برای کودکان و مادران باردار بسیار مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر عظمایی اظهار کرد: فیبر موجود در آش‌لخشک باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده می‌شود و علاوه بر این که غذا را آسان می‌کند باعث رفع هم می‌شود.

وی بیان کرد: این آش به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، باعث افزایش گلبولخون قرمز خون و رفع کم‌ی می‌شود. برای مادران باردار، جنین و کودکان بسیار مفید و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آش لخشک باعث تقویت بینایی می‌شود و از آب مروارید (کاتارات) و تباهی لکه زرد (ماکولا) می‌کند.

عظمایی اظهار کرد: این غذا به دلیل داشتن ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز می‌کند.

وی گفت: مصرف این غذا باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی و حافظه می‌شود. برای افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آش لخشک خاصیت ضدبیوتیکی دارد و باعث رفع انواع بدن می‌شود.

وی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C دارای خاصیت ضداکسیدانی است، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوص سرطان‌ها محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.