توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار، ابعاد مختلف دارد اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری چیست؟ نگاهی جامع به کلید‌های توانمندسازی زنان در حوزه اشتغال و کارآفرینی تیم بسکتبال دختران خراسان رضوی، میزبان لیگ نوجوانان اعزام تنها ملی‌پوش خراسانی به تورنمنت سه جانبه  هندوستان اندازه‌گیری تراکم استخوان، قطعی‌ترین روش شناسایی پوکی استخوان وزن نامطلوب حدود ۳۰ درصد از مادران باردار در دوران بارداری رابطه عجیب اختلال یادگیری با مشق شب دانش آموزان زنان ایرانی، الهام‌بخش‌ترین زنان دنیا ردپای فرهنگ ایرانی در مشکلات اقتصادی زنان روایت یک دهه پیگیری شورای همکاری زنان برای اصلاح قوانین اقتصادی درباره «بیمه مسئولیت مدنی» چه می‌دانید؟ سرزنش، سمّ روابط عاشقانه سومین قهرمانی جهان در انتظار دختر تکواندوکار ایران مظفر: نتیجه ملی‌پوشان فوتسال مقابل روسیه ارزشمند و امیدبخش بود تقدیر شجاعی از تاج در مراسم بدرقه تیم فوتسال دختران ایران فهرست نهایی تیم ملی فوتبال زنان برای تورنمنت هند اعلام شد خانم‌ها از ۴۰ سالگی ماموگرافی انجام دهند توانمندسازی و ارتقای شبکه واسطین ازدواج دانشجویی در دانشگاه‌ها
سرخط خبرها
مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۹۳۶۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
به گفته یک پژوهشگر طب سنتی، به خاطر وجود ویتامین B۱۲ و آهن موجود در مواد اولیه آش لخشک، این غذا برای کودکان و مادران باردار بسیار مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر عظمایی اظهار کرد: فیبر موجود در آش‌لخشک باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده می‌شود و علاوه بر این که غذا را آسان می‌کند باعث رفع هم می‌شود.

وی بیان کرد: این آش به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، باعث افزایش گلبولخون قرمز خون و رفع کم‌ی می‌شود. برای مادران باردار، جنین و کودکان بسیار مفید و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آش لخشک باعث تقویت بینایی می‌شود و از آب مروارید (کاتارات) و تباهی لکه زرد (ماکولا) می‌کند.

عظمایی اظهار کرد: این غذا به دلیل داشتن ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز می‌کند.

وی گفت: مصرف این غذا باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی و حافظه می‌شود. برای افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آش لخشک خاصیت ضدبیوتیکی دارد و باعث رفع انواع بدن می‌شود.

وی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C دارای خاصیت ضداکسیدانی است، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوص سرطان‌ها محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.