پیچیده شدن بیش از حد ازدواج در جامعه، یکی از دلایل اصلی گریز جوانان از ازدواج زنان مسلمان، آغازگر جامعه توحیدی هستند کسب رتبه دوم نماینده زنان ایران در ماده ۱۰۰ متر با مانع در بیست‌وششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا افزایش حضور زنان در بخش‌های مدیریتی مشاغل دانش بنیان در آینده‌ای نزدیک وظیفه زنان برای مقابله با تهاجم فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب ارسال ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی رسالت زن در تحولات اجتماعی یادگیری سرفصل‌های کلیدی زندگی توسط دانشجویان دختر با برگزاری رویداد ملی دخترانه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی فوتسال بانوان حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن و پارالمپیک لس آنجلس، اهداف مهم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور حج، فرصتی بی‌نظیر برای تربیت بانوان مسلمان حج فرزندآوری و افزایش موالید، یکی از ضرورت‌های کلیدی کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است یائسگی زودرس موجب افزایش خطر دیابت می‌شود ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه
سرخط خبرها
ابتلا به سرطان معده با مصرف این ماده معدنی

ابتلا به سرطان معده با مصرف این ماده معدنی

  • کد خبر: ۳۱۶۹۳۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
به گفته کارشناس‌ارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مصرف زیاد نمک و غذا‌های شور، سبب ایجاد و پیشرفت سرطان معده می‌شود؛ از این رو مادران باید در برنامه‎ریزی برای غذای خانواده خود، به این موضوع توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم شلیله اظهار کرد: مطالعات صورت گرفته بیانگر این است که مصرف زیاد و بی رویه انواع ترشی و شوری یا در حالت کلی‌تر غذا‌های فرآوری شده با مقادیر بالای نمک، خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی به ویژه سرطان معده را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: یکی از موادی که شدت این بیماری را افزایش می‌دهد، استفاده بی‌رویه از نمک است و ترشی‌ها دسته‌ای موادی هستند که حاوی مقادیر بالای نمک هستند.

این کارشناس ارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشگی همدان توصیه کرد: مادران توجه داشته باشند باید به جای مصرف ترشی‌ها از میوه‌هایی مانند لیموترش و نارنج که منابع غنی از ویتامین "ث" هستند، به عنوان چاشنی در کنار غذا استفاده استفاده شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.