به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم شلیله اظهار کرد: مطالعات صورت گرفته بیانگر این است که مصرف زیاد و بی رویه انواع ترشی و شوری یا در حالت کلیتر غذاهای فرآوری شده با مقادیر بالای نمک، خطر ابتلا به سرطانهای گوارشی به ویژه سرطان معده را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: یکی از موادی که شدت این بیماری را افزایش میدهد، استفاده بیرویه از نمک است و ترشیها دستهای موادی هستند که حاوی مقادیر بالای نمک هستند.
این کارشناس ارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشگی همدان توصیه کرد: مادران توجه داشته باشند باید به جای مصرف ترشیها از میوههایی مانند لیموترش و نارنج که منابع غنی از ویتامین "ث" هستند، به عنوان چاشنی در کنار غذا استفاده استفاده شود.
منبع: ایرنا