ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد امان نگاهی به عملکرد تیم ملی بسکتبال ۳نفره زنان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ لزوم حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان در جامعه برای یک شادی دسته جمعی طرز تهیه کیک زبرا در منزل + فیلم روایت بانوی وزنه‌بردار تاریخ‌ساز کشورمان که با دست پر از بازی‌های آسیایی برگشت | مادرم تنهامربی‌ام بود برگزاری دومین نشست علمی فرهنگی کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در مشهد رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در محفل زیارت عاشورا و گفتمان دینی می‌شود (۱۳ مهر ۱۴۰۵) حضور ۱۰ تیم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور | مسابقات از ۸ آبان ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود مادر؛ معمار نخستین هویت و ریشه اصیل نسل آینده هشدار | شیوع اختلالات خلقی و اضطرابی در زنان شاغل در کشور ۲ برابر مردان است مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی
سرخط خبرها
سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۰۰۴۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور با اشاره به اینکه عمده طراحان لباس با فرهنگ کشورمان آشنا نیستند، گفت: سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده‌مرضیه شفاپور اظهار کرد: به‌صورت‌کلی دنیا روی چرخه تغییرات می‌چرخد واین تغییرات درهرصنف وهر زمینه‌ای باعث رونق پیداکردن آن کارمی‌شود. یکی از اصولی‌ترین مواردی که جزو تغییرات بوده هم حوزه مد است. این مدمی‌تواند روی حجاب و لباس بسیار تاثیرگذار باشد و مخاطب را جذب کند، چراکه مد، وسیله‌ای برای کسی است که کالایی تهیه کرده تا بتواند آن را به‌صورت بسیار خوب در معرض تماشا بگذارد و مشتری جذب کند.

وی ادامه داد: اگر به طراحان اجازه طراحی طرح‌های مدرن را دهند و مکانی برای عرضه و ارائه محصولات‌شان باشد، قطعا جذب مخاطب را بالا می‌برند.

دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور در پاسخ به این پرسش که چرا طراحی لباس‌ها از آن هویت ایرانی ــ اسلامی فاصله گرفته؟، بیان کرد: متأسفانه کسانی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند، تخصص لازم را ندارند و به فرهنگ آشنا نیستند. از سوی دیگر، زمانی که در این خصوص از طراحان حمایت نمی‌شود، آنها ناچار می‌شوند که طرح‌های خود را از فضای مجازی الهام بگیرند و تنها تغییراتی در راستای کار‌های ایرانی ایجاد کنند. وقتی که ما با فرهنگ خودمان ناآشنا هستیم این باعث می‌شود که لباس خوب یا مدرن تولید نشود. طراحان می‌توانند آن سوزن‌دوزی‌ها یا تکه‌دوزی‌های لباس اقوام را در لباس‌های مدرن نیز پیاده کنند. اما متاسفانه فضای مناسبی برای ارائه کارهای‌شان در جامعه وجود ندارد. عدم همکاری مسئولان دولتی سبب می‌شود که طراح به سمت کار‌های زیرزمینی برود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.