یائسگی زودرس، عامل مهم در ابتلای زنان به پوکی استخوان جزئیاتی از یک اردوی آماده‌سازی ویژه در رشته بدمینتون| ثریا آقایی، سرمربی شد بررسی تفاوت علائم سکته در مردان و زنان| وقتی مراقبت از خود به تاخیر می‌افتد بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه میگرن، یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در زنان دوخت و تعمیر پرچم توسط گروهی از بانوان جهادی مشهد| وقتی یک ایده، حماسی می‌شود + فیلم یازده بچه و یک سکوت عجیب؛ راز زندگی شاد خواهران «بیانی» چیست؟ بازخوانی کتاب «زن‌آقا» | روایتی جذاب از سبک زندگی روحانیت جبلی: صداوسیما صد‌ها سحر امامی دارد روایت خواندنی همسر مرحوم آیت الله عبادی از سال‌های پرعشق زندگی مشترک چرا ساخت سریال حضرت معصومه (س) کلید نخورد؟
سرخط خبرها
سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۰۰۴۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور با اشاره به اینکه عمده طراحان لباس با فرهنگ کشورمان آشنا نیستند، گفت: سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده‌مرضیه شفاپور اظهار کرد: به‌صورت‌کلی دنیا روی چرخه تغییرات می‌چرخد واین تغییرات درهرصنف وهر زمینه‌ای باعث رونق پیداکردن آن کارمی‌شود. یکی از اصولی‌ترین مواردی که جزو تغییرات بوده هم حوزه مد است. این مدمی‌تواند روی حجاب و لباس بسیار تاثیرگذار باشد و مخاطب را جذب کند، چراکه مد، وسیله‌ای برای کسی است که کالایی تهیه کرده تا بتواند آن را به‌صورت بسیار خوب در معرض تماشا بگذارد و مشتری جذب کند.

وی ادامه داد: اگر به طراحان اجازه طراحی طرح‌های مدرن را دهند و مکانی برای عرضه و ارائه محصولات‌شان باشد، قطعا جذب مخاطب را بالا می‌برند.

دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور در پاسخ به این پرسش که چرا طراحی لباس‌ها از آن هویت ایرانی ــ اسلامی فاصله گرفته؟، بیان کرد: متأسفانه کسانی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند، تخصص لازم را ندارند و به فرهنگ آشنا نیستند. از سوی دیگر، زمانی که در این خصوص از طراحان حمایت نمی‌شود، آنها ناچار می‌شوند که طرح‌های خود را از فضای مجازی الهام بگیرند و تنها تغییراتی در راستای کار‌های ایرانی ایجاد کنند. وقتی که ما با فرهنگ خودمان ناآشنا هستیم این باعث می‌شود که لباس خوب یا مدرن تولید نشود. طراحان می‌توانند آن سوزن‌دوزی‌ها یا تکه‌دوزی‌های لباس اقوام را در لباس‌های مدرن نیز پیاده کنند. اما متاسفانه فضای مناسبی برای ارائه کارهای‌شان در جامعه وجود ندارد. عدم همکاری مسئولان دولتی سبب می‌شود که طراح به سمت کار‌های زیرزمینی برود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.