مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
اشتغال برای ۵۰۰ زن ایلامی توسط اولین بانوی دکتری مدیریت کارآفرینی این استان

اشتغال برای ۵۰۰ زن ایلامی توسط اولین بانوی دکتری مدیریت کارآفرینی این استان

  • کد خبر: ۳۱۰۳۱۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
اولین بانوی دکتری مدیریت کارآفرینی ایلامی با خرید ۱۰ دستگاه صنعتی و ۱۰۰ دستگاه سنتی نخ ریسی (دوک) برای ۵۰۰ زن در این استان فرصت شغلی ایجاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشته بسطامی نخبه کشوری و استاد دانشگاه متولد مهرماه ۱۳۶۹ دارای دکتری مدیریت کارآفرین و اولین بانوی دکترای کارآفرین استان که حائز رتبه برتر یک کشوری در راستای کارآفرینی، مادر دو فرزند است که توانسته با پشتکار و سرمایه خود با خرید دستگاه‌های ریسندگی برای ۵۰۰ زن ایلامی شغل ایجاد کند.

وی گفت: به منظور اشتغال زنان سرپرست خانوادر و زنان کم بضاعت و ایجاد درآمدزایی برای آنها در استان تعداد ۱۰ دستگاه صنعتی و ۱۰۰ دستگاه سنتی نخ ریسی (دوک) خریداری کردم و دراختیار عده‌ای از زنان استان ایلام قرار دادم.

این بانوی کارآفرین ایلامی اظهار کرد: با توجه به اینکه سه سال است به عنوان مشاور کارآفرینی با بسیج جامعه زنان استان ایلام همکاری می‌کنم با بانوانی زیادی که دارای مهارت قالیبافی و نخ ریسی بوده مشاوره دادم و تصمیم گرفتم دستگاه‌های نخ ریسی و پشم را تهیه کنم و در اختیار آنها قرار دهم.

بسطامی افزود: از این ۱۰ دستگاه صنعتی ریسندگی ۶ دستگاه در مرکز استان و بقیه در شهرستان‌های چرداول و سیروان و مهران می‌باشند و از ۱۰۰ دستگاه سنتی ۵۰ دستگاه در مرکز استان و بقیه در شهرستان‌ها در منزل بانوان می‌باشند.

او با اشاره به تولید سالانه این دستگاه‌ها گفت: ما سالانه ۱ تن نخ تولید می‌کنیم که فقط ۳۰۰ کلیو گرم از آن را برای کارگاه قالی بافی خود نیاز داریم و بقیه نخ به دلیل نبود کارگاه‌های رنگریزی در استان را به صورت خام به استان‌های قم و تبریز به فروش می‌رسانند.

منبع: خبرگزاری زنان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.