ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس
سرخط خبرها
برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری، برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور

برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری، برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور

  • کد خبر: ۳۱۰۴۷۹
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
پژوهشگر حوزه دین با اشاره به برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور، گفت: در ایام خاص اعتکاف، انجام اعتکاف به صورت خانوادگی به ویژه مادر و فرزندی دارای مزیت‌ها و امتیازاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم محمودزاده با اشاره به برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور، اظهار کرد: در این ایام خاص اعتکاف و ارتباط معنوی بیش‌تر با خدا، انجام اعتکاف به صورت خانوادگی و به طور ویژه مادر و فرزندی دارای مزیت‌ها و امتیازاتی است، از جمله اینکه دغدغه، استرس و اضطرابی که در جدا شدن مادر و فرزند است، وجود ندارد، زیرا در این مدت سه روز به صورت شبانه‌روزی است.

وی ادامه داد: حال جدا از انجام اعمال مرتبط با اعتکاف مانند خواندن ادعیه، اذکار در کنار روزه‌گرفتن، حضور مادر و فرزند در کنار هم باعث می‌شود که به چند هدف مهم دست پیدا کنیم، به عبارتی دیگر در کنار بحث معنویت و بهره بردن از این ایام خاص، مادران در کنار فرزندانشان از شیوه تربیتی ایجاد شده بهترین بهره را ببرند و با خیالی آسوده به عبادتشان هم بپردازند.

این پژوهشگر حوزه دین با اشاره به اینکه نکته طلایی این موضوع این است که اولویت و مهم‌ترین نقش بانوان، نقش مادری‌شان است، اینکه این وظیفه را خوب بتوانند انجام دهند، بالاترین ثواب‌ها را دریافت می‌کنند، متذکر شد: گر کودک شما زیر شش است، مادر برای این سه روز، از شیوه‌های سرگرم کردن و مشغول کردن آنها با قصه، داستان و بازی بهره ببرد. البته یک مادر توانمند تا حدود زیادی این مهارت‌ها را بلد است و از تکنیک‌های لازم استفاده می‌کند. به طور مثال از کتاب‌هایی که از سوی انجمن رشد، انجمن اولیا مربیان و... منتشر شده و رنگ‌های جذاب دارد، استفاده کند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.