به گزارش شهرآرانیوز، کیک لبو از خاصترین و متفاوتترین کیکهایی است که می توانید برای تنوع و استفاده از خاصیت زیاد لبو، در خانه درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک لبو را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا میکنید و سفیدهها با همزن برقی هم میزنیم تا کامل فرم بگیرند.
زردهها را کمی باهمزن هممیزنیم و کم کم شکر را اضافه میکنید.
وقتی شکر کامل حل شد، روغن مایع را اضافه میکنید و در حد مخلوط شدن هم میزنید.
لبو پخته شده را با رنده درشت، رنده میکنید و به مواد قبلی اضافه میکنید.
آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه میکنید و هممیزنید.
در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را اضافه میکنید و به صورت دورانی هم میزنید.
داخل قالب مورد نظر میریزید و در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزید.