تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور لزوم تعیین مهریه منطقی و حمایت قانونی از زنان در طرح اصلاح قانون مهریه حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد
سرخط خبرها
طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۵۳۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
برای تهیه‌ شیرینی نسکافه‌ای مخصوص با تزئین خاص با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

شهرآرانیوز،طعم نسکافه در کیک و شیرینی از محبوب‌ترین طعم‌ها است. در ادامه طرز تهیه شیرینی با طعم نسکافه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
روغن: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
نسکافه: ۱ قاشق مرباخوری

دستورپخت شیرینی نسکافه‌ای

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ از هم جدا می‌کنیم.
  2. سفیده را با همزن برقی هم‌می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد.
  3. زرده‌هارا در ظرفی جدا با همزن برقی کمی هم‌می‌زنیم، سپس ترکیب آبجوش و نسکافه را به مواد اضافه کنیم.
  4. آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا مواد کشدار و غلیظ شوند؛ سپس روغن مایع اضافه می‌کنیم.
  5. آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک یا قاشق هم‌می‌بزنیم.
  6. در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد به دست آمده اضافه می‌کنیم و به آرامی هم‌می‌زنیم تا پف کیک نخوابد.
  7. مواد کیک را داخل قالب مورد نظر خود می‌ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم.

موادلازم برای تزیین شیرینی با خامه

خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین

وقتی خامه کمی شل شد، با همزن برقی حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که دور‌کاسه همزن حالت یخی نداشته باشد و خامه‌ها فرم گرفته باشد و مات شده باشند هم‌می‌زنیم.

می‌توانید از ماسوره گلبرگ کوچک برای تزئین استفاده کنید.

خامه را داخل قیف می‌ریزیم و طبق فیلم تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.