ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدرضا ارجمند چرا برخی دختران استایل پسرانه را انتخاب می‌کنند؟ نقش مثبت ارتباط صمیمانه والدین با فرزندان در کاهش میزان ازدواج سفید دیدار‌های هفته پنجم لیگ برتر فوتسال زنان برگزار شد| ناکامی تیم هیات فوتبال خراسان رضوی دستورالعمل «رویداد ملی روشنای مهر» برای هفته بزرگداشت مقام زن ابلاغ شد پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از ارث و مهریه تا مستمری و حمایت قانونی وقتی قلم از دل برمی‌خیزد | مادرانه‌هایی از پشت صحنه زندگی خبرنگاران چرا مادری هنوز مهم‌ترین نقش اجتماعی زنان است؟ ششمین جشنواره «بانوی سرزمین من» برگزار می‌شود | آزادی چند مادر زندانی ازطریق درآمد حاصل از ثبت‌نام شرکت‌کنندگان طبیعی یا سزارین | انتخاب مادرانه در میان تجربه‌ها و ترس‌ها درباره اهمیت محبت به همسر | با راه‌های ابراز علاقه در زندگی مشترک بیشتر آشنا شویم «جهانی» برای خواهر | روایت خواهری که مزار برادر شهیدش را به پایگاهی فرهنگی تبدیل کرد آغاز رقابت‌های والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان از امروز (۱۵ آذر ۱۴۰۴) | تیم دختران ایران موفق به شکست تیم هند شد قد کشیدن با آیات | روایت هیئتی دخترانه که از دل یک خانه کوچک تا مسجد محله رشد کرد چرا بسیاری از ازدواج‌ها دوام نمی‌آورند؟ جایگاه هفتم و هشتم جهان برای بانوی ایرانی در آخرین رده بندی فدراسیون جهانی زن مسلمان ایرانی، الگویی مستقل، تمدن‌ساز و تاریخ‌آفرین
سرخط خبرها
طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۵۳۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
برای تهیه‌ شیرینی نسکافه‌ای مخصوص با تزئین خاص با ما همراه باشید.

شهرآرانیوز،طعم نسکافه در کیک و شیرینی از محبوب‌ترین طعم‌ها است. در ادامه طرز تهیه شیرینی با طعم نسکافه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
روغن: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
نسکافه: ۱ قاشق مرباخوری

دستورپخت شیرینی نسکافه‌ای

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ از هم جدا می‌کنیم.
  2. سفیده را با همزن برقی هم‌می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد.
  3. زرده‌هارا در ظرفی جدا با همزن برقی کمی هم‌می‌زنیم، سپس ترکیب آبجوش و نسکافه را به مواد اضافه کنیم.
  4. آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا مواد کشدار و غلیظ شوند؛ سپس روغن مایع اضافه می‌کنیم.
  5. آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک یا قاشق هم‌می‌بزنیم.
  6. در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد به دست آمده اضافه می‌کنیم و به آرامی هم‌می‌زنیم تا پف کیک نخوابد.
  7. مواد کیک را داخل قالب مورد نظر خود می‌ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم.

موادلازم برای تزیین شیرینی با خامه

خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین

وقتی خامه کمی شل شد، با همزن برقی حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که دور‌کاسه همزن حالت یخی نداشته باشد و خامه‌ها فرم گرفته باشد و مات شده باشند هم‌می‌زنیم.

می‌توانید از ماسوره گلبرگ کوچک برای تزئین استفاده کنید.

خامه را داخل قیف می‌ریزیم و طبق فیلم تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.