تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب آغاز اردوی انتخابی تیم ملی والیبال زنان ایران برای حضور در ۲ رویداد مهم بین المللی از ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ فرزندخواندگی بیش از ۱۵۰ کودک در تهران طی جنگ ۱۲ روزه اخیر بازسازی «کاروان اسارت دختران پیامبر (ص)» در بستر راهپیمایی اربعین توصیه‌هایی به بیماران و مادران باردار برای شرکت در راهپیمایی اربعین معرفی راهکار‌های تقویت هوش هیجانی کودکان بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادان روایت فرازونشیب‌های جهاد در عرصه ترویج عفاف و حجاب از زبان بانوان فعال این حوزه
سرخط خبرها
طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۵۳۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
برای تهیه‌ شیرینی نسکافه‌ای مخصوص با تزئین خاص با ما همراه باشید.

شهرآرانیوز،طعم نسکافه در کیک و شیرینی از محبوب‌ترین طعم‌ها است. در ادامه طرز تهیه شیرینی با طعم نسکافه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
روغن: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
نسکافه: ۱ قاشق مرباخوری

دستورپخت شیرینی نسکافه‌ای

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ از هم جدا می‌کنیم.
  2. سفیده را با همزن برقی هم‌می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد.
  3. زرده‌هارا در ظرفی جدا با همزن برقی کمی هم‌می‌زنیم، سپس ترکیب آبجوش و نسکافه را به مواد اضافه کنیم.
  4. آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا مواد کشدار و غلیظ شوند؛ سپس روغن مایع اضافه می‌کنیم.
  5. آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک یا قاشق هم‌می‌بزنیم.
  6. در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد به دست آمده اضافه می‌کنیم و به آرامی هم‌می‌زنیم تا پف کیک نخوابد.
  7. مواد کیک را داخل قالب مورد نظر خود می‌ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم.

موادلازم برای تزیین شیرینی با خامه

خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین

وقتی خامه کمی شل شد، با همزن برقی حدود ۱۵ دقیقه تا زمانی که دور‌کاسه همزن حالت یخی نداشته باشد و خامه‌ها فرم گرفته باشد و مات شده باشند هم‌می‌زنیم.

می‌توانید از ماسوره گلبرگ کوچک برای تزئین استفاده کنید.

خامه را داخل قیف می‌ریزیم و طبق فیلم تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای + آموزش تزئین با خامه و فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.