بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود مهاجرانی خبر داد: توجه ویژه دولت به زنان و عدالت جنسیتی مهدکودک ادارات، قانون برزمین‌مانده الگوی زن اسلامی دنیا را متحول خواهد کرد کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی نقش اثرگذار فرهنگ‌سازی در افزایش نرخ زایمان طبیعی در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران معرفی عوامل اثرگذار بر بی‌نظمی کودکان
سرخط خبرها
حریره بادام، غذای کمکی پرفایده برای کودکان

حریره بادام، غذای کمکی پرفایده برای کودکان

  • کد خبر: ۳۱۰۵۶۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
از دیرباز مردم بر این باور بوده‌اند که حریره یک غذای کمکی برای کودکان محسوب می‌شود، در حالی که خواص حریره بادام فراتر از این حرف‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حریره بادام به روش‌های متفاوتی برای صبحانه، افطاری یا غذای کمکی کودک آماده می‌شود که خوشمزگی آن را دو برابر می‌کند.

از دیرباز مردم بر این باور بوده‌اند که حریره یک غذای کمکی برای کودکان محسوب می‌شود، در حالی که خواص حریره بادام فراتر از این حرف‌ها است. حریره بادام غذایی است که معمولا با شیر، پوره بادام، انواع ادویه‌های معطر و شیرین‌کننده‌هایی مانند عسل تهیه می‌شود. مادران، حریره را بیشتر به عنوان یک غذای کمکی می‌شناسند که به هضم غذا و گوارش نوزادان‌شان کمک می‌کند. از سویی دیگر بزرگسالان آن را گاهی به عنوان دسر سرو کرده و میل می‌کنند. 

خواص و فواید حریره بادام:

آرد برنج استفاده شده در حریره منبع خوبی از کربوهیدرات است و شیر بادامی که برای آماده کردن آن استفاده می‌شود، سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم است. به جرئت این میان‌وعده کامل را می‌توان منبع خوبی از انواع ویتامین‌های E، B، کلسیم، منیزیم و پتاسیم دانست که به سلامت بدن بسیار کمک می‌کند.

از دیگر خواص حریره بادام می‌توان به تنظیم اشتها و هضم آسان آن اشاره کرد. وجود فیبر و چربی‌های سالم در ترکیب حریره، این خاصیت را بیشتر می‌کند. فیبر موجود در شیر، به سلامت روده بسیار کمک کرده تا گوارشی راحت‌تر داشته باشید. فیبر موجود در این ترکیب خوشمزه همچنین منجر به احساس سیری در فرد شده و کمک می‌کند تا انرژی غذا به آرامی در بدن فرد آزاد شود؛ این انرژی آزاد شده تا مدت‌ها او را سیر نگه می‌دارد.

طرز تهیه حریره بادام:

در طرز تهیه حریره بادام نیاز به مقداری عسل یا شکر، یک قاشق غذاخوری آردبرنج، نصف قاشق غذاخوری بادام درختی و یک‌و‌نیم لیوان آب دارید. آردبرنج را در آب سرد حل کرده، پودر بادام و عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مقدار آب باقی‌مانده را با پوره به دست‌آمده روی حرارت بگذارید و تا زمان جوش آمدن، مدام هم بزنید. بعد از جوش آمدن، حرارت آن را کم کنید تا به قوام دلخواه تان برسد.

در نظر داشته باشید که به جای آب از شیر هم می‌توانید استفاده کنید، و در صورت تهیه برای نوزادان شش تا هشت ماه، آن را روان‌تر درست کنید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.