عضویت بیش از ۲۶ هزار نفر از زنان خراسان جنوبی در کتابخانه‌های عمومی این استان از نخستین بانوان واقف خراسانی در قرن های گذشته چه می‌دانید؟ صعود چندپله‌ای بانوان ایرانی در رتبه‌بندی برتری راکت‌به‌دستان دنیا توسعه پایدار با توجه ویژه به توانمندی‌های زنان عملیاتی می‌شود یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری افزایش تراکم سلول‌های عصبی در زنان، علت انجام چند فعالیت هم‌زمان توسط آن‌ها ایده‌هایی برای چیدمان و طراحی آشپزخانه‌های کوچک آشنایی با نشانه‌های اعتیاد به فضای مجازی در کودکان اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل سلیمی: مادران و زنان در گسترس فرهنگ افطاری ساده نقش پررنگی دارند کسب مقام سوم مشترک بانوان ایران در مسابقات سپک‌تاکرا جام‌جهانی اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق» قانون مهریه اصلاح خواهد شد بررسی اثرات ماندگار رضایت پدر و مادر در زندگی فرزندان لزوم نگهداری تخم مرغ در سردترین قسمت یخچال
سرخط خبرها
بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

  • کد خبر: ۳۱۲۱۹۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی مردم خراسان رضوی است که هم غذای کمکی مناسبی برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه و هم درمان غذایی برای بیماری آسم در کودکان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی استان خراسان است که یک بار استفاده از آن می‌تواند یک تجربه خوشمزه را برای شما رقم بزند.

بسیاری از والدین به محض رسیدن فرزندان خود به پایان ۸ ماهگی، به آن‌ها بلغور می‌دهند. با این حال، بهترین زمان برای وارد کردن بلغور به رژیم غذایی فرزند شما زمانی است که او بین ۱۰ تا ۱۲ ماه سن دارد.

یکی از مهمترین مزایای دادن بلغور به نوزاد این است که به افزایش اشتهای نوزادان کمک می‌کند. در حالی که به فرزند خود شیر می‌دهید.

طرز تهیه: 

برای تهیه آش خوشمزه بلغور و شیر در ابتدای کار، بلغور شیر را درون یک کاسه می گذاریم و کمی با شیر خیس می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.

وقتی رنگ گوشت عوض شد، بلغور شیر خیس خورده را به آن اضافه کرده و آب و یک لیوان شیر هم اضافه می کنیم. در ادامه وقتی مواد جوش آمد، در آن را می گذاریم و اجازه می دهیم به آرامی و حدود نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.

سپس زیره و فلفل و نمک و زنجبیل اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. زیره برای عطر و خواص آن استفاده می شود. استفاده از زنجبیل اختیاری و سلیقه ای است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.