مشهد، میزبان مسابقات کشوری شطرنج دختران ۷ گیاه آپارتمانی که عشق را به خانه می‌آورند هشدار جدی درباره صبحانه‌های غلط کودکان! هنگام نظافت خانه مراقب ریه‌ات باش چرا افسانه «نیمه‌گمشده» خطرناک است؟ بررسی مشکلات ناشی از عدم تعادل بین کار و زندگی مشترک برای زوج‌های شاغل نقش محوری زنان در سلامت خانواده و جامعه خانه هرگز مثل قبل نخواهد شد| طلاق والدین در دوران سالمندی و تأثیرات روانی بر فرزندان پرداخت بیش از ۱۷ میلیارد تومان مستمری ماهانه به خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو در خراسان رضوی قطع اعتبار دولتی برای  بیمه مادران خانه دار روستایی و عشایر خراسان رضوی دارای سه فرزند و بیشتر زنان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشترین فرزندآوری را در کشور دارند شهریور بهترین ماه برای خانه‌تکانی | از پاکیزگی تا پیشگیری از بیماری‌های فصلی ۹ گیاه آپارتمانی سمی که برای کودکان خطرناک هستند! چهره‌های کوچکی که زود بزرگ می‌شوند | پشت پرده بلوغ زودرس چیست؟ پدافند فرهنگی ما به درستی عمل نمی‌کند | انسیه شاه‌حسینی زنگ خطر را برای سینمای ایران به صدا درآورد
سرخط خبرها
بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

  • کد خبر: ۳۱۲۱۹۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی مردم خراسان رضوی است که هم غذای کمکی مناسبی برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه و هم درمان غذایی برای بیماری آسم در کودکان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی استان خراسان است که یک بار استفاده از آن می‌تواند یک تجربه خوشمزه را برای شما رقم بزند.

بسیاری از والدین به محض رسیدن فرزندان خود به پایان ۸ ماهگی، به آن‌ها بلغور می‌دهند. با این حال، بهترین زمان برای وارد کردن بلغور به رژیم غذایی فرزند شما زمانی است که او بین ۱۰ تا ۱۲ ماه سن دارد.

یکی از مهمترین مزایای دادن بلغور به نوزاد این است که به افزایش اشتهای نوزادان کمک می‌کند. در حالی که به فرزند خود شیر می‌دهید.

طرز تهیه: 

برای تهیه آش خوشمزه بلغور و شیر در ابتدای کار، بلغور شیر را درون یک کاسه می گذاریم و کمی با شیر خیس می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.

وقتی رنگ گوشت عوض شد، بلغور شیر خیس خورده را به آن اضافه کرده و آب و یک لیوان شیر هم اضافه می کنیم. در ادامه وقتی مواد جوش آمد، در آن را می گذاریم و اجازه می دهیم به آرامی و حدود نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.

سپس زیره و فلفل و نمک و زنجبیل اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. زیره برای عطر و خواص آن استفاده می شود. استفاده از زنجبیل اختیاری و سلیقه ای است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.