مروری بر کارنامه بازیگر خراسانی، به بهانه نقش‌آفرینی‌اش در سریال «بامداد خمار» طلاق، عاقبت یک دنبال‌کننده ساده راهکار‌هایی ساده برای سرگرم‌کردن بچه‌ها در آپارتمان‌های کوچک ۸ اصل کلیدی برای ساختن یک کمد لباس پایدار سهم نابرابر زنان از اقتصاد | واکاوی موانع پنهان کارآفرینی در ایران اشتغال زنان با رویکردی خانواده‌محور | وقتی نادیده‌گرفتن کار خانگی، امنیت اقتصادی زنان را تهدید می‌کند مهلت ارسال آثار به کنگره بین‌المللی شعر زنان مقاومت تمدید شد برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی با محوریت زن معاصر و ارزش‌های الهی در دی‌ماه سهم ۳۳ درصدی زنان خراسان رضوی در صدور مجوز‌های کسب‌وکار ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، تغییر کرده است احتمال اضافه شدن سرمربی سابق سرخ پوشان به تیم ملی فوتبال زنان هفته چهارم لیگ برتر والیبال زنان برگزار شد| کسب نتیجه برتر برای تیم‌های مدعی قهرمانی نخستین بانویی که به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسیده بود، درگذشت (۲۹ آذر ۱۴۰۴) اجرای برنامه غربالگری سلامت جسمی زنان سرپرست خانوار در کشور واکنش متفاوت زنان به ابتلا به برخی بیماری‌های عصبی پرسش‌های حقوقی بانوان | از بازنشستگی تا توهین پیامکی، ارث و تغییر نام زنانِ پیوند و تداوم در شاهنامه| از دختران شاه یمن تا مادر منوچهر رج‌به‌رج احیای یک میراث | وقتی تار و پود گذشته دوباره جان می‌گیرد مرگ مادر، فقدانی فراتر از نبودن یک آغوش
سرخط خبرها
بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه

  • کد خبر: ۳۱۲۱۹۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی مردم خراسان رضوی است که هم غذای کمکی مناسبی برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه و هم درمان غذایی برای بیماری آسم در کودکان محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلغورشیر یکی از غذا‌های محلی استان خراسان است که یک بار استفاده از آن می‌تواند یک تجربه خوشمزه را برای شما رقم بزند.

بسیاری از والدین به محض رسیدن فرزندان خود به پایان ۸ ماهگی، به آن‌ها بلغور می‌دهند. با این حال، بهترین زمان برای وارد کردن بلغور به رژیم غذایی فرزند شما زمانی است که او بین ۱۰ تا ۱۲ ماه سن دارد.

یکی از مهمترین مزایای دادن بلغور به نوزاد این است که به افزایش اشتهای نوزادان کمک می‌کند. در حالی که به فرزند خود شیر می‌دهید.

طرز تهیه: 

برای تهیه آش خوشمزه بلغور و شیر در ابتدای کار، بلغور شیر را درون یک کاسه می گذاریم و کمی با شیر خیس می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.

وقتی رنگ گوشت عوض شد، بلغور شیر خیس خورده را به آن اضافه کرده و آب و یک لیوان شیر هم اضافه می کنیم. در ادامه وقتی مواد جوش آمد، در آن را می گذاریم و اجازه می دهیم به آرامی و حدود نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.

سپس زیره و فلفل و نمک و زنجبیل اضافه کرده و می گذاریم ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشد. سپس آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. زیره برای عطر و خواص آن استفاده می شود. استفاده از زنجبیل اختیاری و سلیقه ای است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.