مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
نقش مهم طب سنتی در درمان ناباروری

نقش مهم طب سنتی در درمان ناباروری

  • کد خبر: ۳۱۰۹۷۷
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
متخصص طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه طب سنتی نقش مهمی در درمان ناباروری دارد، گفت: اصولاً درمان‌های طب سنتی بر اساس علت‌های مشخص شده ناباروری، ممکن است نیاز به رویکرد‌های مختلفی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم عظیمی با بیان اینکه، طب سنتی نقش مهمی در درمان ناباروری دارد و تأثیرات آن برای مردان و زنان می‌تواند متفاوت باشد گفت: اصولاً درمان‌های طب سنتی بر اساس علت‌های مشخص شده ناباروری، ممکن است نیاز به رویکرد‌های مختلفی داشته باشند. مهم‌ترین نکته در این درمان ها، تغییر در سبک زندگی و رژیم غذایی بیماران است.

وی افزود: به طور کلی، ناباروری می‌تواند به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم شود که هر کدام نیاز به توجه خاص و رویکرد‌های درمانی منحصر‌به‌فرد دارند. در این مسیر، تأکید بر اصلاح سبک زندگی و تغذیه، به عنوان بخشی از پروسه درمان، می‌تواند به افزایش شانس بارداری کمک کند.

متخصص طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تأکید می‌کند که روش‌های درمانی مختلفی از جمله تغییر در عادات غذایی، وضعیت خواب و بیداری، و کنترل استرس می‌تواند منجر به بهبود وضعیت باروری شود.

وی تغذیه مناسب و فعال بودن در زندگی روزمره، را از عوامل کلیدی در بهبود ناباروری دانست و گفت: در مواردی، فواید ناشی از تغییرات غذایی ممکن است بیشتر از اثرات درمان‌های دارویی باشد به عنوان مثال، در تحقیقی که در دانشگاه شهید بهشتی انجام شد، مشخص شد که اصلاح رژیم غذایی در گروهی از زنان نابارور که کاندیدای IVF بودند، منجر به افزایش قابل توجه در درصد باروری طبیعی شد. این یک نتیجه مهم است که نشان می‌دهد تغییرات در تغذیه می‌تواند تأثیر مستقیمی بر موفقیت درمان‌های ناباروری داشته باشد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.