کاهش کالری غذایی، عامل تأثیرگذار بر ایجاد اختلال قدی در کودکان سهم ۱۱ درصدی اشتغال بانوان در بخش کشاورزی تأثیرات بازی بر ارتقای سلامت روان کودکان ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با تزئین خامه + فیلم ۱۸ تا ۲۴ سالگی، بهترین بازه سنی برای بارداری روایت الناز شاکردوست از چالش‌های امروز فضای مجازی در فیلم سینمایی «گوزن‌های اتوبان» پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به بیش از یک میلیون متقاضی طی ۹ماهه نخست ۱۴۰۳ اهمیت نقش زنان در جهاد تبیین اثرگذاری بازی‌های گروهی بر تربیت اجتماعی کودکان کاهش استرس و اضطراب در دوران بارداری با مصرف به‌اندازه گل گاوزبان نقش مهم مصرف تخم مرغ در رشد مغز کودکان تقویت هویت ایرانی‌اسلامی کودکان با افزایش تولید اسباب‌بازی داخلی نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر رکوردشکنی بانوی ایرانی در آمریکا | جابه‌جایی رکورد ملی دوی ۲۰۰ متر داخل سالن زنان کشور بعد از ۲۱ سال انتصاب سومین فرماندار زن در گیلان (۷ بهمن ۱۴۰۳) چالش‌های اشتغال زنان در مناطق محروم آغاز اردوی تیم ملی فوتسال زنان از ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
سرخط خبرها
ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۱۳۶۲۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
یک متخصص زنان و زایمان با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری، گفت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شمیم پیله‌وری با بیان اینکه سلامت مادر و رشد جنین به تغذیه و تأمین مواد مغذی کافی وابسته است، اظهار کرد: مادر در دوران بارداری به مواد تغذیه‌ای خاصی نیاز دارد که تأمین آنها برای حفظ سلامت مادر و کودک حیاتی است.

وی با تأکید بر اینکه تغذیه صحیح و سالم بر رشد و تکامل جنین، حفظ سلامت مادر، پیشگیری از عوارض بارداری و سلامت طولانی‌مدت بعد از تولد نوزاد تأثیر می‌گذارد، افزود: در این دوران مادر باید با نظر متخصص تغذیه از تمام گروه‌های شش‌گانه غذایی استفاده کند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان ادامه داد: مصرف اسیدفولیک قبل از بارداری و در سه‌ماهه اول بسیار حیاتی است و تمامی مادران باید حداقل یک ماه پیش از بارداری روزانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم اسیدفولیک مصرف کنند.

پیله‌وری با هشدار درباره مصرف برخی مواد غذایی در دوران بارداری گفت: ماهی‌های حاوی جیوه، ماهی و صدف خام یا نیم‌پز، گوشت و تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز، لبنیات غیرپاستوریزه، غذا‌های فراوری‌شده و غذا‌های فست و فودی باید محدود شوند، همچنین مصرف کافئین به مقدار زیاد، سبزیجات و میوه‌های نشسته، غذا‌های حاوی قند بالا، و غذا‌هایی با ویتامین A زیاد نیز باید کنترل شود.

وی با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری اظهار داشت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود، مصرف غذا‌های پرکالری توصیه نمی‌شود و مادران باید از پرخوری پرهیز کرده و از میان‌وعده‌های سالم و کم‌کالری استفاده کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.