پرچم‌داری سربازان شیرخواره در ۴۵ کشور دنیا درباره نام‌گذاری حضرت رقیه (س) «چایینه»، آیینی زنانه و کهن در کوه‌های زاگرس| زنان ایلامی عاشورا را با زبان متفاوت روایت می‌کنند نقش زنان در روایتگری بحران‌ها حیاتی است گفت‌وگو با خانواده شهیدان محمدمهدی و  زهرا نظری | جز زیبایی ندیدم درباره بیماری فنیل کتونوری چه می‌دانید؟| غربالگری و تشخیص به موقع، مهمترین گام در پیشگیری بانوی بازیگر تحت مراقبت‌های ویژه بیمارستان قرار گرفت اهدای جایزه «سیمون بولیوار» ونزوئلا به سحر امامی و شهدای صداوسیما بررسی جایگاه زن در تربیت نسل عاشورایی شهید طهرانچی بانوان را محور تحول فرهنگی و اجتماعی می‌دانست خطرات جدی ابتلا به ویروس آبله‌مرغان در دوران بارداری کسب سهمیه حضور در رقابت‌های جهانی توسط تیم ملی والیبال نشسته زنان برگزاری رویداد ملی «دختر ایران» با تمرکز بر نقش‌آفرینی دختران در شرایط کنونی کشور هم‌خوانی شخصیت هوژان در سریال ناریا با اصالت کردی‌اش فعالیت ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در ۲۸ استان کشور آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان با حضور ۱۶ ورزشکار آزادی فوری شهروند ایرانی بازداشت شده در فرانسه، محور بیانیه اعلام شده توسط نماینده ایران در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد احیای ولایت اجتماعی توسط زنان ایران در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان مادران در زمان جنگ، جنگجویان خط مقدم جبهه روانی و عاطفی پایداری جامعه روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل»
سرخط خبرها
ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۱۳۶۲۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
یک متخصص زنان و زایمان با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری، گفت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شمیم پیله‌وری با بیان اینکه سلامت مادر و رشد جنین به تغذیه و تأمین مواد مغذی کافی وابسته است، اظهار کرد: مادر در دوران بارداری به مواد تغذیه‌ای خاصی نیاز دارد که تأمین آنها برای حفظ سلامت مادر و کودک حیاتی است.

وی با تأکید بر اینکه تغذیه صحیح و سالم بر رشد و تکامل جنین، حفظ سلامت مادر، پیشگیری از عوارض بارداری و سلامت طولانی‌مدت بعد از تولد نوزاد تأثیر می‌گذارد، افزود: در این دوران مادر باید با نظر متخصص تغذیه از تمام گروه‌های شش‌گانه غذایی استفاده کند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان ادامه داد: مصرف اسیدفولیک قبل از بارداری و در سه‌ماهه اول بسیار حیاتی است و تمامی مادران باید حداقل یک ماه پیش از بارداری روزانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم اسیدفولیک مصرف کنند.

پیله‌وری با هشدار درباره مصرف برخی مواد غذایی در دوران بارداری گفت: ماهی‌های حاوی جیوه، ماهی و صدف خام یا نیم‌پز، گوشت و تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز، لبنیات غیرپاستوریزه، غذا‌های فراوری‌شده و غذا‌های فست و فودی باید محدود شوند، همچنین مصرف کافئین به مقدار زیاد، سبزیجات و میوه‌های نشسته، غذا‌های حاوی قند بالا، و غذا‌هایی با ویتامین A زیاد نیز باید کنترل شود.

وی با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری اظهار داشت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود، مصرف غذا‌های پرکالری توصیه نمی‌شود و مادران باید از پرخوری پرهیز کرده و از میان‌وعده‌های سالم و کم‌کالری استفاده کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.