ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی ۱۱۰۰ بانوی کارآفرین خراسان شمالی به صورت هدفمند حمایت می‌شوند انجام ششمین پیاده‌روی فضایی ۲ فضانورد زن هشدار جدی یک پژوهش: تحصیل‌کرده‌ها تمایلی به فرزندآوری ندارند راه‌اندازی موزه دفاع مقدس گیلان با ۱۲۴ محتوای مرتبط با زنان تشخیص اختلال رشد کودکان وظیفه خانواده نیست آشپزی | فوت و فن‌های پخت کلوچه مرغ؛ یک فینگرفود ترد و خوشمزه خانه‌داری | پلو چند دقیقه باید دم بکشد؟ تنبلی تخمدان؛ شایع‌ترین علت ناباروری در ایران و جهان سلامت باروری؛ یکی از پایه‌های مهم حمایت از خانواده دستور پخت بقچه گوشت خانگی | غذای خوشمزه و مجلسی با طرز تهیه‌ای ساده ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهیدان سید حسین و سید حسن هاشمی نظریه الگوبرداری از سیره نبوی برای ترمیم رابطه زناشویی نحوه دم کردن یک فنجان قهوه ترک اصیل هشدار یک پزشک درباره عوامل ایجاد آلودگی هوای داخل خانه رئیس فدراسیون والیبال: کار در قهرمانی آسیا سخت است اینفوگرافی | عوارض افزایش بیش از حد وزن در بارداری
سرخط خبرها
بررسی نتایج تصورات نادرست از مسئولیت‌های زن و شوهر در زندگی مشترک

بررسی نتایج تصورات نادرست از مسئولیت‌های زن و شوهر در زندگی مشترک

  • کد خبر: ۳۱۱۲۶۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
به گفته یک مشاور خانواده، تصورات نادرست زوجین از مسئولیت‌های یکدیگر در زندگی مشترک باعث می‌شود ازدواج به‌جای این‌که فرصتی برای رشد دو طرف باشد، تبدیل به یک فشار و بار اضافی شود که هر دو طرف در آن گرفتار می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تقی ابوطالبی‌احمدی اظهار کرد: بحث انتظارات برای جنس خاص نیست و نمی‌توانیم بگوییم که وابسته به جنس زن یا مرد است.

وی ادامه می‌دهد: متاسفانه در حال حاضر انتظارات و شرایط پیش از ازدواج به‌گونه‌ای است که اگر زوجین بخواهند برمبنای آن عمل کنند، ممکن است فرآیند زندگی‌شان دچار اشکال شود.

این دکترای تخصصی روان‌شناسی، مشاور خانواده و روان‌شناس اضافه می‌کند: در این شرایط، ازدواج به‌جای این‌که فرصتی برای رشد و شکوفایی دو طرف باشد، تبدیل به یک فشار و بار اضافی می‌شود که هر دو طرف در آن گرفتار می‌شوند.

ابوطالبی‌احمدی می‌افزاید: اگر دختران و پسران در سایه شناخت، تصمیم به ازدواج بگیرند و اگر این کانال شناخت به‌خوبی انجام شود، قطعا قید و بند‌ها و انتظارات نامعقول هم مطرح نمی‌شود. فرهنگ و سطح خانواده‌ها، سن و سال، تحصیلات و... از‌جمله مواردی است که اگر ازدواج دختر و پسر‌ها در این موارد به هم نزدیک بوده و اگر این ملاک‌ها لحاظ شود، انتظارات مدیریت، معقول و منطقی می‌شود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.