مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بررسی نتایج تصورات نادرست از مسئولیت‌های زن و شوهر در زندگی مشترک

بررسی نتایج تصورات نادرست از مسئولیت‌های زن و شوهر در زندگی مشترک

  • کد خبر: ۳۱۱۲۶۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
به گفته یک مشاور خانواده، تصورات نادرست زوجین از مسئولیت‌های یکدیگر در زندگی مشترک باعث می‌شود ازدواج به‌جای این‌که فرصتی برای رشد دو طرف باشد، تبدیل به یک فشار و بار اضافی شود که هر دو طرف در آن گرفتار می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تقی ابوطالبی‌احمدی اظهار کرد: بحث انتظارات برای جنس خاص نیست و نمی‌توانیم بگوییم که وابسته به جنس زن یا مرد است.

وی ادامه می‌دهد: متاسفانه در حال حاضر انتظارات و شرایط پیش از ازدواج به‌گونه‌ای است که اگر زوجین بخواهند برمبنای آن عمل کنند، ممکن است فرآیند زندگی‌شان دچار اشکال شود.

این دکترای تخصصی روان‌شناسی، مشاور خانواده و روان‌شناس اضافه می‌کند: در این شرایط، ازدواج به‌جای این‌که فرصتی برای رشد و شکوفایی دو طرف باشد، تبدیل به یک فشار و بار اضافی می‌شود که هر دو طرف در آن گرفتار می‌شوند.

ابوطالبی‌احمدی می‌افزاید: اگر دختران و پسران در سایه شناخت، تصمیم به ازدواج بگیرند و اگر این کانال شناخت به‌خوبی انجام شود، قطعا قید و بند‌ها و انتظارات نامعقول هم مطرح نمی‌شود. فرهنگ و سطح خانواده‌ها، سن و سال، تحصیلات و... از‌جمله مواردی است که اگر ازدواج دختر و پسر‌ها در این موارد به هم نزدیک بوده و اگر این ملاک‌ها لحاظ شود، انتظارات مدیریت، معقول و منطقی می‌شود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.