پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد
سرخط خبرها
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: نمی‌توانیم با رویکرد جنسیتی با اقتصاد مواجه شویم | به دنبال برداشتن موانع برای حضور زنان در چارچوب گفتمان اسلام ناب هستیم

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: نمی‌توانیم با رویکرد جنسیتی با اقتصاد مواجه شویم | به دنبال برداشتن موانع برای حضور زنان در چارچوب گفتمان اسلام ناب هستیم

  • کد خبر: ۳۱۱۲۷۴
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در اقتصاد نمی‌توانیم با رویکرد جنسیتی با موضوع مواجه شویم؛ اقتصاد ادبیات خود را دارد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرالله پژمان‌فر امروز، ۲۹ دی‌ ۱۴۰۳، در نخستین اجلاس ملی زنان راه ابریشم که در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب در سال ۵۷ اتفاق متفاوتی با باقی اتفاقات در دنیا بود. ما گفتیم یک جریان فکری هستیم و براساس آن، اگر این جریان فکری حکمرانی کامل خود را در نظام بشریت استقرار دهد، آن زمان بشر رنگ سعادت را به معنای واقعی درک می‌کند.

وی افزود: هنوز در قدم‌های اولیه این موضوع هستیم و باید برای این مسئله تولیدمحتوا کنیم. در روزهای اول انقلاب ادعا کردیم که جریان غرب و شرق را به عنوان الگو قرار ندادیم و خودمان گفتمان هستیم که باید تولید شود. امروز بشر در بسیاری از مدل‌ها در بخش‌های مختلف احساس خستگی و نگرانی دارد و نتوانسته در کنار آسایشی که برای بشر تأمین می‌کند، آرامش را ایجاد ‌کند. گمشده امروز انسان‌ها هنوز تأمین نشده است.

پژمان‌فر ادامه داد: اگر جریان گفتمان اسلام ناب به معنای واقعی ترجمه و تولید شود و در اختیار بشر قرار گیرد، می‌تواند این کار را انجام دهد. یکی از مسائل در این حوزه، جایگاه زن و خانواده است. این موضوع گاه دچار افراط و تفریط شده که باید بتوانیم به معنای واقعی یک مدل واقعی ارائه دهیم تا از ظرفیت زنان در جامعه در عالی‌ترین سطح استفاده شود.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه برخی به حضور زن و جامعه زنان در اجتماع نگاه حداقلی و منحصر در فضای خانه دارند که نگاه غلطی است؛ کمااینکه حضور کاملاً برابر فیزیکی بین زن و مرد در جامعه هم می‌تواند تجربه ناموفقی باشد.

وی با بیان اینکه اقتصاد جنسیت‌بردار نیست، عنوان کرد: ما در اقتصاد نمی‌توانیم با رویکرد جنسیتی با موضوع مواجه شویم؛ اقتصاد ادبیات خود را دارد. مهم این است کالایی که عرضه می‌شود، با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت ارائه شود.

پژمان‌فر خاطرنشان کرد: اگر ما بخواهیم حضور زنان را در عرصه اقتصاد با رویکرد حمایتی صرف جلو ببریم، قطعاً این موضوع نمی‌تواند حضور پایداری را برای بانوان در عرصه اقتصادی ایجاد کند. باید بتوانیم به معنای واقعی کلمه این ویژگی را ایجاد کنیم که زنان همپای مردان در عرصه اقتصاد در تولید برابر و بلکه بالاتر در رقابتی تنگاتنگ حضور داشته باشند.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز جمعی به ما مراجعه می‌کنند و نگاهشان این است که باید امتیازاتی به جامعه بانوان دهید تا در عرصه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حضور پیدا کنند که این غلط است؛ بلکه باید در یک رقابت تنگاتنگ این کار را انجام دهیم.

وی اضافه کرد: بانوان مهم‌ترین ابزار مسئله، یعنی دانش را دارند و ما باید موانع را برطرف کنیم. تلاش ما در مجلس این است موانعی را که برای حضور کاملاً برابر در چارچوب گفتمان اسلام ناب وجود دارد، برداریم. در این زمینه قدم‌هایی برداشته شده و امروز ما در بسیاری از نقاط کشور می‌بینیم زنان ما با سرمایه‌های خود یا سرمایه‌های دیگر در قالب‌های مختلف حضور دارند که باید این حضور را تقویت کنیم.

پژمان‌فر بیان کرد: ما در مشهد با همین نگاه حضور چشمگیری از جامعه بانوان را داریم که نگاهشان حمایتی نبوده، بلکه برطرف‌کردن موانع از جلوی پایشان بوده و امروز توانسته‌اند به صورت برابر در عرصه‌های مختلف کار کنند و رقابت جدی داشته باشند. امروز در مشهد و کشور بنگاه‌هایی را داریم که با توان بالا رقابت داخلی و خارجی می‌کنند.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز زنان ما بدون انتظار یک نوع حمایت خاص حضور پیدا کرده‌اند، توانمندی‌ها و دانش خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و توانسته‌اند کارهایی را انجام دهند. امروز باید از تولید در جامعه زنان حمایت کنیم و این حمایت را در یک بازه زمانی قرار دهیم تا این جامعه خود را بسازد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.